2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin fatmaa

veeee teyzeleriiiii kurabiye suratlı kızımın 2 gün önce çekilen resmini ekliyorummmmmmmmmmmmm

seviibadee nasıl yanı sattan on gun önce canım k.bakma da anlamadım bır acıklasan

Son düzenleme:
gokyuzu hg dogum ne zaman canımmmm bır kac msj ını okudum 37 haftalıkkenmı 36 haftalıkkenmı ?alacak dr um dıye okumustum:44: ıyımısın suan

32+4 ezgi bebeğimmmmmmm, tam gülüyodu bunu çektiğimizde ama yüzünün önüne göbek kordonu geldi o yüzden tam net çıkmadı :))

Eklentiler

• $ezgim(32+4).webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 17
32+4 ezgi bebeğimmmmmmm, tam gülüyodu bunu çektiğimizde ama yüzünün önüne göbek kordonu geldi o yüzden tam net çıkmadı :))

slm kzlaar ne var ne yok bende yorgunluk var hala kendime gelemiyorum sağlık ocağına gittm geldim mahvoldum ya 10 adımı attım nefes nefesekaldım geçseydi şu halim çarşı pazar gezmeyi özledim çarşıyada çıkmam gerek napcam bilmiyorumki

seviibadee nasıl yanı sattan on gun önce canım k.bakma da anlamadım bır acıklasan

dr un hesapladığı tarihten 10 gün önceyi düşün, doğumun o gün olacağını,
genelde kız bebekler 40 haftayı tamamlamıyor canım..

hoşbuşlduk evet bekliyoruuuuuuuuuuuuuuzzz..

ya bu telekom bize 190 tl gelecek dedi int. kapattırdıgımızda 246 tl gelmiş yaaa ne soyguncular yaaaa

hadi yaaa
oda iyiymiş

arabyla hemen gidip geleceksin gideceğin yere başka çare yok canım,
yada zevkine güvendiğin birini yollayacaksın...

teşekkür ederiz teyzeleriiiii, burnunun dikliği görümcem yüz hatları babası
rabbim sağ salim zamanında kavuştursun meleklerimizi bize...

kız her tarafını karşı tarafamı çektirdin tee görümceye çektirtmiş Allah seni

aynen öyle olucak başkasını göndermeliyim artık napalım ya ya benim kuzen doğum yaptı 36 da aldılar bebeği bi erken doğum haberi daha bebek gelişmemiş dışarda daha çok gelişirmiş 4 gün küvezde kaldı sonra anneye verdiler 2400 gr doğmuş çok küçükmüş ya

yaa kız bide 19 tl telefon parası yaktı bizi yaaaa

gene bi girdim çıkıyorum merak ettim sizi ama gitmeliyim komşu yemeğe çağırdı artık gitsem iyi olucak inş herkes iyidir hepinizi seviyorum kızlar kendinize dikkat edin gerçekten zor zamanlardayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…