yaa kız bide 19 tl telefon parası yaktı bizi yaaaa
gene bi girdim çıkıyorum merak ettim sizi ama gitmeliyim komşu yemeğe çağırdı artık gitsem iyi olucak inş herkes iyidir hepinizi seviyorum kızlar kendinize dikkat edin gerçekten zor zamanlardayız
kız agzı mı açık onun ben mi öle görüyorum.. maşallah maşallah
kız görümcem çok güzeldir, bebek gibi yüzü varkız her tarafını karşı tarafamı çektirdin tee görümceye çektirtmiş Allah seni
kız telefondaki karıda dedi 190 tl bizde kendimizi öle hazırladık ne bilelim yaa fırsatçılarbutun netler oyle bacım sonradan bır fatura daha yolluyorlar bızde turkcell vınn vardı ıptal ettık sonra bır fatura daha amaaaaann 280 tl
ttnet varmı orda,
biz geçtikte rahat ettik walla hem daha hızlı, hem sabit telefon ücreti yok..
afiyet olsun, görüşürüz canım :79::79::79:
bakın sıze bu resmı gostermemıstım asıl benımkı guluoogecen aykı fotomuz ama masallah dıyın kızlar Eki Görüntüle 188335
ben aranıza yeni katıldım arkadaşlar...sağ salim kavuştursun bizi allah yavrularımızla...benim aslında 7 temmuz tarihim ama erken doğum tehdidim var diye yatıyorum 1.5 aydır,o yüzden dr 4 hafta daha yatırıp kaldırıcak artık...haziran olucam allah nasip ederse...teşekkür ederiz teyzeleriiiii, burnunun dikliği görümcemYüz hatları babası
Rabbim sağ salim zamanında kavuştursun meleklerimizi bize...
evet agzı acık oburumun bacımmm ama guluyor gıbı duruyor her gıttıgımde el agızda doyuramıyorum sanırım ben bu kızı
sinirliyim. ayyy
bakın sıze bu resmı gostermemıstım asıl benımkı guluoogecen aykı fotomuz ama masallah dıyın kızlar Eki Görüntüle 188335
kız telefondaki karıda dedi 190 tl bizde kendimizi öle hazırladık ne bilelim yaa fırsatçılar
bacım bu ttnet zaten onu iptal ettirdik nasıl sabit telefonücreti yok
sinirliyim. ayyy
ben aranıza yeni katıldım arkadaşlar...sağ salim kavuştursun bizi allah yavrularımızla...benim aslında 7 temmuz tarihim ama erken doğum tehdidim var diye yatıyorum 1.5 aydır,o yüzden dr 4 hafta daha yatırıp kaldırıcak artık...haziran olucam allah nasip ederse...
aaaa ağzını nasıl açmış öyle, walla senin kız cimcime olacak esra söyliiim
hmm dogru görmüşüm o zsman maşallah kızzzz..fıstıgım benim
din aramıza canım allah sağ salim kucagına almayı nasipe der inş.
kızlar ben feci domates yer oldum sizde de öle mi
kızlar ben feci domates yer oldum sizde de öle mi
çok yeme daha tam mevsimi gelmedi..
Bende aşırı su içiyorum mesela 4 lt ye yakın:)
ben aranıza yeni katıldım arkadaşlar...sağ salim kavuştursun bizi allah yavrularımızla...benim aslında 7 temmuz tarihim ama erken doğum tehdidim var diye yatıyorum 1.5 aydır,o yüzden dr 4 hafta daha yatırıp kaldırıcak artık...haziran olucam allah nasip ederse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?