2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yaa kız bide 19 tl telefon parası yaktı bizi yaaaa

ttnet varmı orda,
biz geçtikte rahat ettik walla hem daha hızlı, hem sabit telefon ücreti yok..

gene bi girdim çıkıyorum merak ettim sizi ama gitmeliyim komşu yemeğe çağırdı artık gitsem iyi olucak inş herkes iyidir hepinizi seviyorum kızlar kendinize dikkat edin gerçekten zor zamanlardayız

afiyet olsun, görüşürüz canım :79::79::79:

kız her tarafını karşı tarafamı çektirdin tee görümceye çektirtmiş Allah seni
kız görümcem çok güzeldir, bebek gibi yüzü var
benim koci de öyle bebek yüzlüler iki kardeş, kaynanama çekmişler, kaynanamla beni kardeş zannederler, kadınla aramızda 16 yaş var :)))))) çıtı pıtı duruyo daha taş gibi valla kadın
inş. ezgi halasına benzer diyodum hakikaten de benziyo sıpa :)))

volveron görüşürüz bacım...

butun netler oyle bacım sonradan bır fatura daha yolluyorlar bızde turkcell vınn vardı ıptal ettık sonra bır fatura daha amaaaaann 280 tl
kız telefondaki karıda dedi 190 tl bizde kendimizi öle hazırladık ne bilelim yaa fırsatçılar
ttnet varmı orda,
biz geçtikte rahat ettik walla hem daha hızlı, hem sabit telefon ücreti yok..

afiyet olsun, görüşürüz canım :79::79::79:

bacım bu ttnet zaten onu iptal ettirdik nasıl sabit telefonücreti yok

teşekkür ederiz teyzeleriiiii, burnunun dikliği görümcem Yüz hatları babası
Rabbim sağ salim zamanında kavuştursun meleklerimizi bize...
ben aranıza yeni katıldım arkadaşlar...sağ salim kavuştursun bizi allah yavrularımızla...benim aslında 7 temmuz tarihim ama erken doğum tehdidim var diye yatıyorum 1.5 aydır,o yüzden dr 4 hafta daha yatırıp kaldırıcak artık...haziran olucam allah nasip ederse...

din aramıza canım Allah sağ salim kucagına almayı nasipe der inş.

Arkadaşlar Merhaba,

Yakın bir tarihte doğum iznine ayrılacağım allah nasip kısmet ederse haziranın ilk haftasında doğum olacak. doğum parası ile ilgili internette bir sürü yazı var ancak benim öğrenmek istediğim son 120 gün prim ödenmiş olması gerekiyor benim 120 günden fazla ancak şu varki son 2 ay prim ödemesi farklı yüksek acaba bu yatan son rakamdanmı ödeme yapılır yada sistem nasıldır

tşk...

hoşgeldin aramıza...inş. zamanında gelir bebeğin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…