evettt hele su organık mınık olanları tuza basıp basıp yıyorummmm
inşallah hepimizin canım...hoşgeldin aramıza...inş. Zamanında gelir bebeğin...
bende aşırı içiyorum,senin kadar vardır...gerçi ben geçen yıl taş düşürmüştüm dr hamileliğimde cal d vita verdi o da taş ı tetikliyomuş diye bol su iç dedi...
selamm kızlarr nasılsınızz... ne var ne yok.. hepiniz iyisiniz dimi.. biz iyiiz şükür.. ben iiyim dikişlerim geçmeye başladı.. oğluşumda gün geçtikçe daha iyi oluyo.. inş.. dahada iyi olcak.. tabi siz melek teyzelerinin duasıylada.. hepiniz çok saolun.. ara ara okudum yazdıklarınızı, iyi dileklerinizi.. saolun.. fatmaaaa sende negüzel bi topik açmışın öle gelen bebişler için.. okuruz ilerde güzel güzel... Allah 'ım hepinize vakti zamanında sağlıklı sıhhatli güzel doğumlar versin inşallah..
selamm kızlarr nasılsınızz... ne var ne yok.. hepiniz iyisiniz dimi.. biz iyiiz şükür.. ben iiyim dikişlerim geçmeye başladı.. oğluşumda gün geçtikçe daha iyi oluyo.. inş.. dahada iyi olcak.. tabi siz melek teyzelerinin duasıylada.. hepiniz çok saolun.. ara ara okudum yazdıklarınızı, iyi dileklerinizi.. saolun.. fatmaaaa sende negüzel bi topik açmışın öle gelen bebişler için.. okuruz ilerde güzel güzel... Allah 'ım hepinize vakti zamanında sağlıklı sıhhatli güzel doğumlar versin inşallah..
selamm kızlarr nasılsınızz... Ne var ne yok.. Hepiniz iyisiniz dimi.. Biz iyiiz şükür.. Ben iiyim dikişlerim geçmeye başladı.. Oğluşumda gün geçtikçe daha iyi oluyo.. Inş.. Dahada iyi olcak.. Tabi siz melek teyzelerinin duasıylada.. Hepiniz çok saolun.. Ara ara okudum yazdıklarınızı, iyi dileklerinizi.. Saolun.. Fatmaaaa sende negüzel bi topik açmışın öle gelen bebişler için.. Okuruz ilerde güzel güzel... Allah 'ım hepinize vakti zamanında sağlıklı sıhhatli güzel doğumlar versin inşallah..
canım ben yeniyim...biilmiyorum o yüzden...bende hoşgeldin diyim...erken doğum mu?allah ömür versin,sağlıkla...
suziiiiii senmiydin kız monely sandımdı haaa nasıl kız bebişin bizim için öp kokla yaaa
selam canım hoşgeldinn. iyiyiz çok şükür. aklımız sende ve yaman bey de:) Allah ikinizi de daha iyi etsin, yavrunu da bir an önce sana kavuştursun. gelişimi nasıl yaman ın? sürekli alıyomusun kucağına artık
suzicimmmmmmmmmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kız o ilk bebeişimizin annesi duramadı oğluşu
iyi olmanıza çok seviniyorum canım yaa. sabır diliyorum bol bol sana... yaman a da sağlık tabi...saolun kızlar.. çok teşekkür ederim.. oğluşum iyi kızlar.. daha iyi olması için dualar ediyorum.. kucağıma veriyolar dünda aldım ama bazen bakımı oluyo yorulmasın diye vermiyolar.. bende uzaktan bakıyorum ona.. dokunuyorum bazende.. çıkacağı günü iple çekiyorum.. henüz belli değil, bi alsam o müjdeli haberi hemen haber vercem size burdan.. inşallah yakındır o günler.. üzülüyorum çok ama buna da şükür... şükretmekten, sabretmekten ve oğlum için şifa dilemekten başka çarem yok.. herşey dahada güzel olcaka inşallah.. akşama eşim gelcek onla gitcez bugün gidemedim daha, ama burnum sızlamaya başlaadı yine.. akşamı iple çekiyorum.. akşama gidince sizin içinde koklucam cenent kokulumu..sizin güzel enerjileirnizide vercem ona:))
saolun kızlar.. çok teşekkür ederim.. Oğluşum iyi kızlar.. Daha iyi olması için dualar ediyorum.. Kucağıma veriyolar dünda aldım ama bazen bakımı oluyo yorulmasın diye vermiyolar.. Bende uzaktan bakıyorum ona.. Dokunuyorum bazende.. çıkacağı günü iple çekiyorum.. Henüz belli değil, bi alsam o müjdeli haberi hemen haber vercem size burdan.. Inşallah yakındır o günler.. üzülüyorum çok ama buna da şükür... şükretmekten, sabretmekten ve oğlum için şifa dilemekten başka çarem yok.. Herşey dahada güzel olcaka inşallah.. Akşama eşim gelcek onla gitcez bugün gidemedim daha, ama burnum sızlamaya başlaadı yine.. Akşamı iple çekiyorum.. Akşama gidince sizin içinde koklucam cenent kokulumu..sizin güzel enerjileirnizide vercem ona:))
bende tedavi görüyorum erken doğum için,32.haftamdayım...bi dört haftacık daha dursa...
bende tedavi görüyorum erken doğum için,32.haftamdayım...bi dört haftacık daha dursa...
saolun kızlar.. çok teşekkür ederim.. oğluşum iyi kızlar.. daha iyi olması için dualar ediyorum.. kucağıma veriyolar dünda aldım ama bazen bakımı oluyo yorulmasın diye vermiyolar.. bende uzaktan bakıyorum ona.. dokunuyorum bazende.. çıkacağı günü iple çekiyorum.. henüz belli değil, bi alsam o müjdeli haberi hemen haber vercem size burdan.. inşallah yakındır o günler.. üzülüyorum çok ama buna da şükür... şükretmekten, sabretmekten ve oğlum için şifa dilemekten başka çarem yok.. herşey dahada güzel olcaka inşallah.. akşama eşim gelcek onla gitcez bugün gidemedim daha, ama burnum sızlamaya başlaadı yine.. akşamı iple çekiyorum.. akşama gidince sizin içinde koklucam cenent kokulumu..sizin güzel enerjileirnizide vercem ona:))
iyi olmanıza çok seviniyorum canım yaa. sabır diliyorum bol bol sana... yaman a da sağlık tabi...
sen kendine iyi bak ki oğluna güç verebilesin değil mi. mis kokular getir bize...
en kısa zamanda alman dileğiyle oğluşunu...bunu yaşayan çok kişi var,sen moralini yüksek tut...en kısa zamanda çıkar bak görürsün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?