2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende aşırı içiyorum,senin kadar vardır...gerçi ben geçen yıl taş düşürmüştüm dr hamileliğimde cal d vita verdi o da taş ı tetikliyomuş diye bol su iç dedi...

domates çok yemeyin kızlar heleki tuzlayıp ta sakın yemeyin. ama bol bol su için. domatesler daha tam olmadı geçen gün domates doğrarken ellerimesuyu aktı nasıl yandı ellerim anlatamam. bide siz tuzla yiyiosunuz aman diyim ben size bebişlerinizi düşünün...

selamm kızlarr nasılsınızz... ne var ne yok.. hepiniz iyisiniz dimi.. biz iyiiz şükür.. ben iiyim dikişlerim geçmeye başladı.. oğluşumda gün geçtikçe daha iyi oluyo.. inş.. dahada iyi olcak.. tabi siz melek teyzelerinin duasıylada.. hepiniz çok saolun.. ara ara okudum yazdıklarınızı, iyi dileklerinizi.. saolun.. fatmaaaa sende negüzel bi topik açmışın öle gelen bebişler için.. okuruz ilerde güzel güzel... Allah 'ım hepinize vakti zamanında sağlıklı sıhhatli güzel doğumlar versin inşallah..

göğüs ucu çatlağı için krem kullanmaya başlayan var mı? ben daha almadım. geç mi kaldım kızlar?

suziiiiii senmiydin kız monely sandımdı haaa nasıl kız bebişin bizim için öp kokla yaaa

selam canım hoşgeldinn. iyiyiz çok şükür. aklımız sende ve yaman bey de:) Allah ikinizi de daha iyi etsin, yavrunu da bir an önce sana kavuştursun. gelişimi nasıl yaman ın? sürekli alıyomusun kucağına artık

canım ben yeniyim...biilmiyorum o yüzden...bende hoşgeldin diyim...erken doğum mu?allah ömür versin,sağlıkla...

ya kızlar c.tesi sabahı bi rüya gördüm ne demek bilmiyorum çok garipsedim.... bi dede gbi biri var yanımda hilmi gene aynı hamileyim bana diyorki urfaya gittinmi balık gölü gördünmü sen diyo ende yooo dedim hi,ç görmedim bana dio işde mutlaka sen git tamam mı diyo derken bi yer sofrası oluyo kaselerde kırmızı bişi yiyoruz sonra dere gibi bi yere gidiyoruz orda o dede bana ve hilmiye bir ağaç dalı veriyo bu diyo balıkgöldeki ağaçtan gel bunları alın diyo ben öle uyandım

suziiiiii senmiydin kız monely sandımdı haaa nasıl kız bebişin bizim için öp kokla yaaa

suzicimmmmmmmmmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

saolun kızlar.. çok teşekkür ederim.. oğluşum iyi kızlar.. daha iyi olması için dualar ediyorum.. kucağıma veriyolar dünda aldım ama bazen bakımı oluyo yorulmasın diye vermiyolar.. bende uzaktan bakıyorum ona.. dokunuyorum bazende.. çıkacağı günü iple çekiyorum.. henüz belli değil, bi alsam o müjdeli haberi hemen haber vercem size burdan.. inşallah yakındır o günler.. üzülüyorum çok ama buna da şükür... şükretmekten, sabretmekten ve oğlum için şifa dilemekten başka çarem yok.. herşey dahada güzel olcaka inşallah.. akşama eşim gelcek onla gitcez bugün gidemedim daha, ama burnum sızlamaya başlaadı yine.. akşamı iple çekiyorum.. akşama gidince sizin içinde koklucam cenent kokulumu..sizin güzel enerjileirnizide vercem ona:))

iyi olmanıza çok seviniyorum canım yaa. sabır diliyorum bol bol sana... yaman a da sağlık tabi...
sen kendine iyi bak ki oğluna güç verebilesin değil mi. mis kokular getir bize...

en kısa zamanda alman dileğiyle oğluşunu...bunu yaşayan çok kişi var,sen moralini yüksek tut...en kısa zamanda çıkar bak görürsün...

kuzuuuum kıyamam size yaaa kokla bizim içinde çokca allahın izniyle bişey olmaz herşey düzelir.. oyyyyy valla gözümden yaş geldi

iyi olmanıza çok seviniyorum canım yaa. sabır diliyorum bol bol sana... yaman a da sağlık tabi...
sen kendine iyi bak ki oğluna güç verebilesin değil mi. mis kokular getir bize...

en kısa zamanda alman dileğiyle oğluşunu...bunu yaşayan çok kişi var,sen moralini yüksek tut...en kısa zamanda çıkar bak görürsün...

saolun kızlar.. desteğiniz için dualarınız için çok saolun..

suziii hos geldın canım allah daha cok saglık sıhhat versınde bıran once kavus melegıne ınsallahh

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRR camasır makınam bozulduu ya yeter yaaa hersey ust ustune geldı bugun bebegın camasırlrı ıcerde kaldııı her yer köpükkkkkkk makına suyu dısa verıyorrrrr :84::84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…