2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çok enteresan bir rüya hayır olsun diyelim hayır çıksın. bende kıyamet gününü gördüm rüyamda. tö
vbe tövbe dedim. sanırım hamilelikte rüyaların pek tutar bir yanı oyk

senin erken doğum tehditin neden canım?

canım bizim kendi işimiz mağazamız var 14 saat ayaktaydım hergün...önemsemedim...sonra bundan bi buçuk ay önce aşağı yukarı pembemsi bi akıntı geldi dr yi aradım hemen gel dedi rahmim 3.5 cm açılmış bile hemen evde istirahat verdi üç günde bir iğnem vardı üç tane rahmi kapatmak için..nidilat kullanıyorum üç kez günde...ve yatıyorum geçen hafta kontrole gittim,rahim açıklığı kapanmış ama baskı devam ediyomuş..dört hafta daha yat sonra kaldırıcam dedi dr.işte böyle güzelim...

kız geçen günde birinin makinesi bozuldu o kim di hatırlayamadım ama. bebişlerin şansına hep bozuluyor makineler bu ara çok çalışmaktan

hayırlısı ......kız sinirlendikçe üst üste gelir az sakin

saol tatlımm.. inş..
hepinizede Rabbim vakti zamanında sağlıklı sıhhatli doğumlar versin canım..
canım servisi arasan yardımcı olurlar bence, bi ara istersen

çok sevindim her ikinizinde iyi olmasına. allah ım her nerde varsa versin şifasını acilen kavuştursun annelerine bebişlerini.

saol tatlım.. bende dua ederken bütün bebişler için dua ediyorum.. Allah 'ın melekleri onlar.. inşallah bütün bebişler sağlıklı sıhhatli bi şekilde anneciklerine kavusurlar.. inşallah..

saol tatlım.. bende dua ederken bütün bebişler için dua ediyorum.. Allah 'ın melekleri onlar.. inşallah bütün bebişler sağlıklı sıhhatli bi şekilde anneciklerine kavusurlar.. inşallah..

32. haftasında doğmuştu dimi yanlış hatırlamıyorsam. kaç kg doğmuştu?

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRR camasır makınam bozulduu ya yeter yaaa hersey ust ustune geldı bugun bebegın camasırlrı ıcerde kaldııı her yer köpükkkkkkk makına suyu dısa verıyorrrrr :84::84::84::84:
kız bu ara ne oluyo herkesi makinası bozuluyo, ee ne yapcan:26:

çok geçmiş olsun. bebeğin dönmüş mü peki başaşağı?

buarada dikkat et canım kendine.. Ve yorulma.. Dr ne derse onu yap.. Az kaldı sabret.. Inş.. Allah'ım vakti zaamanında sağlıklı sıhhatli meleğini kucağına almayo nasip etsin inş..

canım çok sağol dileklerin için...allah yavrunu bir an önce kavuştursun sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…