ya kızlar c.tesi sabahı bi rüya gördüm ne demek bilmiyorum çok garipsedim.... bi dede gbi biri var yanımda hilmi gene aynı hamileyim bana diyorki urfaya gittinmi balık gölü gördünmü sen diyo ende yooo dedim hi,ç görmedim bana dio işde mutlaka sen git tamam mı diyo derken bi yer sofrası oluyo kaselerde kırmızı bişi yiyoruz sonra dere gibi bi yere gidiyoruz orda o dede bana ve hilmiye bir ağaç dalı veriyo bu diyo balıkgöldeki ağaçtan gel bunları alın diyo ben öle uyandım
senin erken doğum tehditin neden canım?
kuzuuuum kıyamam size yaaa kokla bizim içinde çokca allahın izniyle bişey olmaz herşey düzelir.. oyyyyy valla gözümden yaş geldi
suziii hos geldın canım allah daha cok saglık sıhhat versınde bıran once kavus melegıne ınsallahh
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRR camasır makınam bozulduu ya yeter yaaa hersey ust ustune geldı bugun bebegın camasırlrı ıcerde kaldııı her yer köpükkkkkkk makına suyu dısa verıyorrrrr:84::84::84::84:
suziii hos geldın canım allah daha cok saglık sıhhat versınde bıran once kavus melegıne ınsallahh
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRR camasır makınam bozulduu ya yeter yaaa hersey ust ustune geldı bugun bebegın camasırlrı ıcerde kaldııı her yer köpükkkkkkk makına suyu dısa verıyorrrrr:84::84::84::84:
koklarım canım... Allah'ın izniyle daha da iyi olcak inş.. ama gözünden yaş gelmesin fatmacımm bende sana kıyamammmm...
koklarım canım... Allah'ın izniyle daha da iyi olcak inş.. ama gözünden yaş gelmesin fatmacımm bende sana kıyamammmm...
çok sevindim her ikinizinde iyi olmasına. allah ım her nerde varsa versin şifasını acilen kavuştursun annelerine bebişlerini.
oyyyyy maşallah size yaaa kız resim çektiriyorlar mı?
saol tatlım.. bende dua ederken bütün bebişler için dua ediyorum.. Allah 'ın melekleri onlar.. inşallah bütün bebişler sağlıklı sıhhatli bi şekilde anneciklerine kavusurlar.. inşallah..
Suzi kaç kilo doğmuştu tatlım?
kız bu ara ne oluyo herkesi makinası bozuluyo, ee ne yapcan:26:KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRR camasır makınam bozulduu ya yeter yaaa hersey ust ustune geldı bugun bebegın camasırlrı ıcerde kaldııı her yer köpükkkkkkk makına suyu dısa verıyorrrrr:84::84::84::84:
çok geçmiş olsun. bebeğin dönmüş mü peki başaşağı?canım bizim kendi işimiz mağazamız var 14 saat ayaktaydım hergün...önemsemedim...sonra bundan bi buçuk ay önce aşağı yukarı pembemsi bi akıntı geldi dr yi aradım hemen gel dedi rahmim 3.5 cm açılmış bile hemen evde istirahat verdi üç günde bir iğnem vardı üç tane rahmi kapatmak için..nidilat kullanıyorum üç kez günde...ve yatıyorum geçen hafta kontrole gittim,rahim açıklığı kapanmış ama baskı devam ediyomuş..dört hafta daha yat sonra kaldırıcam dedi dr.işte böyle güzelim...
1560 gr. 43 cm doğdu..
1560 gr. 43 cm doğdu..
yaaa merak ettim bendeyok canım resim çektirmiyolar.. zaten bende bir kere sormustum.. aslında israr etsem flaşsız cektiriler sanki de ..
Suzi kaç kilo doğmuştu tatlım?
buarada dikkat et canım kendine.. Ve yorulma.. Dr ne derse onu yap.. Az kaldı sabret.. Inş.. Allah'ım vakti zaamanında sağlıklı sıhhatli meleğini kucağına almayo nasip etsin inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?