sezeryan oldum canım.. ''bebek küçük olduğu için normal doğuma alamayız , çünkü normal doğumda bebekte efor sarfediyo, bebek küçük olduğundan onu yoramayız'' dediler.. zaten beni orda muayene ederken, kalan suyumda gitti su felan kalmamış.. az biraz kalsaydı suyum bikaç saat beklleteceklerdi diye biliyorum..acil genel anesteziyle doğuma aldılar.. bide sancılarım felan da başlamış..dr un demesi ben stresten hissetmiyomusum sancıları... sonradan dr a sordum ben neden böyle oldu diye.. dr.. binlerce sebebi var ama hangisi bilemeyiz.. dedi..çok düşük değil haftasına göre kilosu...kıyamam ben ona,normal mi oldu doğumun,suyun falan mı patlamıştı?
tabiii olmazmı.. zaten oğlumun dr u sütüne dikkat et, diyo başka bilşi demiyo.. sütümle toparlıcak inş.şuan ne kadar peki suzi? sütün faydası oluyo değilmi?
yaaa merak ettim bende
YAMAN BEBEĞİMİZZZ O BİZİM İLK GÖZ AĞRIMIZ
suzii çok sevindim herşey yoluna girdi demek artık en kısa zamanda kucağına al ve bizlere fotonuzu yolla bu arada kaç kilo şimdi gelişimi iyi dimi
1560 gr. 43 cm doğdu..
kızlar birde size çamaşır makinesine bebek çamaşırları için file alınıyormuş bu file nerden alınıyor.nasıl bişey ?
sezeryan oldum canım.. ''bebek küçük olduğu için normal doğuma alamayız , çünkü normal doğumda bebekte efor sarfediyo, bebek küçük olduğundan onu yoramayız'' dediler.. zaten beni orda muayene ederken, kalan suyumda gitti su felan kalmamış.. az biraz kalsaydı suyum bikaç saat beklleteceklerdi diye biliyorum..acil genel anesteziyle doğuma aldılar.. bide sancılarım felan da başlamış..dr un demesi ben stresten hissetmiyomusum sancıları... sonradan dr a sordum ben neden böyle oldu diye.. dr.. binlerce sebebi var ama hangisi bilemeyiz.. dedi..
tabiii olmazmı.. zaten oğlumun dr u sütüne dikkat et, diyo başka bilşi demiyo.. sütümle toparlıcak inş.
canımsın.. çekiyim fotoyu koyarım hemen..
Hepsiburada.com : Shipsbaby Çamaşır Yıkama Torbası | Anne / Bebek / Çocuk
ben burdan getirtiyorum canım...
Suziii Yaman paşamız çok çok iyi olsun, hep dua ediyoruz bir an önce kucağına alıp çıkarsın diye...
Sana peki ultrason ölçümlerinde ne kadar diyorlardı kilosu için?
suzicim hoşgeldin. yaman daha iyiymiş, çok sevindim. oğlumla evimizdeyiz diyeceğin günleri okuyacağız inşallah çok yakında...
kız ben gştmeden göster oğluşunu ende bu ayın sonunda izne ayrılıp 1-2 gün sonra osmaniyeye gdicem
kız ben gştmeden göster oğluşunu ende bu ayın sonunda izne ayrılıp 1-2 gün sonra osmaniyeye gdicem
o zamana kadar çoktaaan çıkar Yaman paşa, görürüz fotosunu
Fatma sen kaçında gideceksin?
inş.. çıkınca hastaneden koyarım fotosunu.. o günler gelsin yeterki teyzesiii...
hoşbulduk canım..saol ..inşallah canım onuda diyeceğim inşallah..senin yaman bey napiyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?