2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

suzii çok sevindim herşey yoluna girdi demek artık en kısa zamanda kucağına al ve bizlere fotonuzu yolla bu arada kaç kilo şimdi gelişimi iyi dimi

dağhan aman kendine dikkat et canım.
suzicim bebeğin evine en kısa zamanda gelecek dualarımız seninle.

kızlar birde size çamaşır makinesine bebek çamaşırları için file alınıyormuş bu file nerden alınıyor.nasıl bişey ?

çok düşük değil haftasına göre kilosu...kıyamam ben ona,normal mi oldu doğumun,suyun falan mı patlamıştı?
sezeryan oldum canım.. ''bebek küçük olduğu için normal doğuma alamayız , çünkü normal doğumda bebekte efor sarfediyo, bebek küçük olduğundan onu yoramayız'' dediler.. zaten beni orda muayene ederken, kalan suyumda gitti su felan kalmamış.. az biraz kalsaydı suyum bikaç saat beklleteceklerdi diye biliyorum..acil genel anesteziyle doğuma aldılar.. bide sancılarım felan da başlamış..dr un demesi ben stresten hissetmiyomusum sancıları... sonradan dr a sordum ben neden böyle oldu diye.. dr.. binlerce sebebi var ama hangisi bilemeyiz.. dedi..

şuan ne kadar peki suzi? sütün faydası oluyo değilmi?
tabiii olmazmı.. zaten oğlumun dr u sütüne dikkat et, diyo başka bilşi demiyo.. sütümle toparlıcak inş.
yaaa merak ettim bende

canımsın.. çekiyim fotoyu koyarım hemen..

YAMAN BEBEĞİMİZZZ O BİZİM İLK GÖZ AĞRIMIZ

ayy canımsınn benim yaaa... saol...

suzii çok sevindim herşey yoluna girdi demek artık en kısa zamanda kucağına al ve bizlere fotonuzu yolla bu arada kaç kilo şimdi gelişimi iyi dimi

saol tatlım yavaş yavaş yoluna giriyo ,dahada güzel olcak inş.. inş.. alırım en kısa zamanda kucağıma ve yollarım fotoyuda.. inş.. inş..

suzicim hoşgeldin. yaman daha iyiymiş, çok sevindim. oğlumla evimizdeyiz diyeceğin günleri okuyacağız inşallah çok yakında...

kız ben gştmeden göster oğluşunu ende bu ayın sonunda izne ayrılıp 1-2 gün sonra osmaniyeye gdicem

Suziii Yaman paşamız çok çok iyi olsun, hep dua ediyoruz bir an önce kucağına alıp çıkarsın diye...
Sana peki ultrason ölçümlerinde ne kadar diyorlardı kilosu için?

saol çilekçimm.. çok saol.. senin bebiş nasıl bakalım.. acıbademdemisin sende değiştirecektin..
canım.. yaman çok çokk öle öne geçmedi.. genelde gününde gidiyodu.. bi kaç kez 3- 4 gün büyük çıktı.. bi kaç kez de 3-4 gün küçük..
suzicim hoşgeldin. yaman daha iyiymiş, çok sevindim. oğlumla evimizdeyiz diyeceğin günleri okuyacağız inşallah çok yakında...

hoşbulduk canım..saol ..inşallah canım onuda diyeceğim inşallah..senin yaman bey napiyo..

o zamana kadar çoktaaan çıkar Yaman paşa, görürüz fotosunu
Fatma sen kaçında gideceksin?

ben işde izne 29 unda ayrılıyorum 30u pzartesiye geliyo gelmem o gün işde evrakalrı veirr giderim eve sonrasında 1-2 gün sonrada osmaniyeye giderim 2-3 haziran gibi giderim diyorum ya bakalaım nasip...

inş.. çıkınca hastaneden koyarım fotosunu.. o günler gelsin yeterki teyzesiii...

inş.inş. kuzu o yaaa

yaa arkadaşlar şimdi biz 32 haftadayız ama ultrason ölçümlerinde bebek 35 haftalık çıkıyo 20 haftadan itibaren 3 hafta öndeydik hep şimdi beklenen doğum tarihim 21 yada 22 haziran ama bebek biraz büyük ya haftasına göre önce doğum yaparmıyım artık hiç uyuyamıyorum kapı dışarı çıkmıyorum ya bir anda sancılanırsam diye artık vesvese üstüne vesvese offff benim durumumda olup bebeği usg ölçümlerinde büyük çıkan varmıı ve doktoru ne dedi

İnsan Embriosu ve Sperm
Bir Dünya Savaşını andıran bu görüntü bir Spermin Yumurtaya ulaşmasından 5 gün sonraki hali... Kalan Spermler hala Yumurta etrafında takılmaya devam ediyor.

Eki Görüntüle 188399

amaaaan koltuga bi yayılmışım sormayın birileri geldi toparlanamadım debelendim durdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…