2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi bakalım hayırlısı, ben de 2si gibi izne ayrılıyorum işte

Sarı renkli görüntü
6 günlük İnsan Embriyosu rahim duvarında...

Eki Görüntüle 188398

Anammmm nerden buldun bunları ne kadar enteresan gözüküyorrrr

internet haberde bakarken benimd eçok garibime gitti bilmem ne kaç mikron yaklaşmış hali falan olunca

SİZDE BENİM GİBİ DOĞURana kadar çalışanlardansınız
akşam gezmeye gittik annemlerle tabi ben hala araba kullanıyorum bana diyorlar arabada doğurucan. dedim ya arabada ya iş te doğuracam kesin...

kızlar internette sorun var heralde gidip gelio yazdıklarınıza yetişemiyorum 2 gündür.
ege nerde bu arada göremedim kaç gündür

selam kızlar
bende yarın kontrole gidecem
2 hafta önce gitmiştim benimde yaklaşık 2 hafta önden gidiyodu ama cihazlardan kaynaklanıyo
bir sorun olsa dr söyler
bence gez dolaş,ben erken doğum riski tlattım şu an azda olsa 5 dk bile yürüryorum ne yapayım daraldım dr a sor vesvese yapma daha çekilmez olur herşey
hem sancılanırsan mahrumiyet bölgesindemisin oturur biyerde birirlerini beklersin bişey olmaz

işim bıttı makınayı aradım servıs geldıııı dalın sıvı detarjanı cok koymusum

bu arada makınanın arkasının temızlıgıde bıttı fazla kırlenmemıs allahtan öldüm artık nefes alamıyorum yorgunluktan

sende vur dedin öldürmüşsün kız el kadr kıyafelere ne kdr koydun acep..neyse geçmiş olsun dinlen yorma kendini

şimdi evde olup, ayaklarımı uzatıp, tv de zaping yaparken bi yandan da kocaman bi pasta yemek vardı, ama ben işteyim hala

sende vur dedin öldürmüşsün kız el kadr kıyafelere ne kdr koydun acep..neyse geçmiş olsun dinlen yorma kendini

saol bacım ya bıraz fazla kactı bole olcagını bılmıyordum ama allahtan bır sorun yokmus köpuk tıkayınca suyu dısarı atmıs makına ama halılar heryer sabun kokuyor sımdı ev bebek kokuyor

saol bacım ya bıraz fazla kactı bole olcagını bılmıyordum ama allahtan bır sorun yokmus köpuk tıkayınca suyu dısarı atmıs makına ama halılar heryer sabun kokuyor sımdı ev bebek kokuyor

kötü kokmasından iyidir yinede
neyse ben kaçar herif geldi hava güzel dolaşayım az öptük hepinizi

siz çok hamaratsınız valla..ben sizin yanınızda tembel kalıyorum..inan yapardım

bak düsün bugun nfes alamıyorum buzdolabı sebzelıklerı hep cektımm öldüm derken evı makınaya tuttum bır oadayı alana kadar 10 kere oturdum nefesım kesıldı... artı bebegın kıyafetlerını makınaya attım makına bozuldu heryer köpuk olduuu artık sen düsün canım ben rahat edemıyorum bır toza bıle tahammulum yok abartısız hastayım yanı

dalin sıvı kullanmamanı tavsiye ederim canım. çünkü kokusu çok fazla kalıcı. Bebişi rahatsız eder. Bana da numune verdiler denedim ama denediğime bin pişman oldum beni bile mahvetti koku.

sen bu aralar bizim eve gelme o zaman:) her yer toz içinde. 1 hafta oldu hiç bişey yapmadım

bak bebeğin kıyafetleri deyince bende hafta sonu bi sürü ciciler aldım kızıma onları benim de yıkamam lazım..ama haftasonundan önce yapamam kesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…