ben işde izne 29 unda ayrılıyorum 30u pzartesiye geliyo gelmem o gün işde evrakalrı veirr giderim eve sonrasında 1-2 gün sonrada osmaniyeye giderim 2-3 haziran gibi giderim diyorum ya bakalaım nasip...
inş.inş. kuzu o yaaa
Hadi bakalım hayırlısı, ben de 2si gibi izne ayrılıyorum işte
Anammmm nerden buldun bunları ne kadar enteresan gözüküyorrrr
Hadi bakalım hayırlısı, ben de 2si gibi izne ayrılıyorum işte
Anammmm nerden buldun bunları ne kadar enteresan gözüküyorrrr
kızlar internette sorun var heralde gidip gelio yazdıklarınıza yetişemiyorum 2 gündür.
ege nerde bu arada göremedim kaç gündür
yaa arkadaşlar şimdi biz 32 haftadayız ama ultrason ölçümlerinde bebek 35 haftalık çıkıyo 20 haftadan itibaren 3 hafta öndeydik hep şimdi beklenen doğum tarihim 21 yada 22 haziran ama bebek biraz büyük ya haftasına göre önce doğum yaparmıyım artık hiç uyuyamıyorum kapı dışarı çıkmıyorum ya bir anda sancılanırsam diye artık vesvese üstüne vesvese offff benim durumumda olup bebeği usg ölçümlerinde büyük çıkan varmıı ve doktoru ne dedi
SİZDE BENİM GİBİ DOĞURana kadar çalışanlardansınız
akşam gezmeye gittik annemlerle tabi ben hala araba kullanıyorum bana diyorlar arabada doğurucan. dedim ya arabada ya iş te doğuracam kesin...
işim bıttı makınayı aradım servıs geldıııı dalın sıvı detarjanı cok koymusum
bu arada makınanın arkasının temızlıgıde bıttı fazla kırlenmemıs allahtan öldüm artık nefes alamıyorum yorgunluktan
sende vur dedin öldürmüşsün kız el kadr kıyafelere ne kdr koydun acep..neyse geçmiş olsun dinlen yorma kendini
saol bacım ya bıraz fazla kactı bole olcagını bılmıyordum ama allahtan bır sorun yokmus köpuk tıkayınca suyu dısarı atmıs makına ama halılar heryer sabun kokuyor sımdı ev bebek kokuyor
şimdi evde olup, ayaklarımı uzatıp, tv de zaping yaparken bi yandan da kocaman bi pasta yemek vardı, ama ben işteyim hala
kötü kokmasından iyidir yinede
neyse ben kaçar herif geldi hava güzel dolaşayım az öptük hepinizi
emın ol evdede olsan iş cıkar merak etme su saat oldu daha oturdunmu esra desene
sen kaç haftalıktın canım?
Bana da işte doğurucam gibi geliyor artık
siz çok hamaratsınız valla..ben sizin yanınızda tembel kalıyorum..inan yapardım
işim bıttı makınayı aradım servıs geldıııı dalın sıvı detarjanı cok koymusum
Bu arada makınanın arkasının temızlıgıde bıttı fazla kırlenmemıs allahtan öldüm artık nefes alamıyorum yorgunluktan
bak düsün bugun nfes alamıyorum buzdolabı sebzelıklerı hep cektımm öldüm derken evı makınaya tuttum bır oadayı alana kadar 10 kere oturdum nefesım kesıldı... artı bebegın kıyafetlerını makınaya attım makına bozuldu heryer köpuk olduuuartık sen düsün canım ben rahat edemıyorum bır toza bıle tahammulum yok abartısız hastayım yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?