2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

banada gittiğim hastanedeki yenidoğan bakım çocuk doktoru ilk kıyafetleri beyaz sabul ile yıkayın dedi sonra sonra deterjana geçersin dedi o granüller çamaşırın içince kalıp patlamıyormuş zarar vermez belki ama yinede saf beyaz sabun kullanmanı tavsiye ederim sonra makinaya atar yıkarsın dedi bide yumuşatıcı kullanmamalıymışız galiba yumuşatıcınında parçaları kalıyomuş ve bebeği hamşırtır dedi aman ne bilim ne derseler yapıyoz

canım ben sıvı kullandım cokta memnunum oyle cok koku kalmıyo kız belkı fazla atmıstır ondan olabılır benımkınde koku kalmadı az at

yok guzel hos bır koku varda zaralıysa bıdaha kullanmayım sıvıyı sabun tozuda var onu kullanırım eger zararlıysa :44:

Son düzenleme:
var ama Allah bilir nasıl yapıyolardır buranın insanı temiz değil ki kendi evleri pis zaten yinede temiz yapan birini bulursam büyük temizlik için alacam
kilosu boyu haftasına göre iyi aslında canım geriden geliyo gibi görünmüyo :26:
kızlar ya sürpriz bi doğum olmazsa şayet en erken kimin doğumu var ayın kaçına biliyomusunuz

sob un 20 mayıstaydı doğumu daha erken yapacak olan varmı bilmiyorum

ama 4 boyutlu usg var doktorumda hep öle çıkıyo şimdi başladığım hastanenei,n doktorunun normal usg ondada aynı çıktı off inşallah cihaz hatasıdır çok kilolu olursa normal doğuramam ve sezeryan olmakta istemiyorum

yok yakamoz boyu kılosu degıl cnm gerıden gelen kemık ölculerıymıs bebegın ezgimEE ye bende sordum da oyle dedı 31 hafta gıbı duryomus aman duzelır ınsallah yaaa bıse olmass kuzuya

yok guzel hos bır koku varda zaralıysa bıdaha kullanmayım sıvıyı sabun tozuda var onu kullanırım eger zararlıysa :44:

bende sabun tozunu aldım dalinin sıvısını bulsam onu alacaktım kokusu ağırmı hiç bilmiyorum bugün atacaktım makina saolsun bozuldugundan atamadım servisi çağırdım ilçede oldugumuzdan bi kaç gün sonrasına randevu veriyolarmış gelnce atacam artık

yok yakamoz boyu kılosu degıl cnm gerıden gelen kemık ölculerıymıs bebegın ezgimEE ye bende sordum da oyle dedı 31 hafta gıbı duryomus aman duzelır ınsallah yaaa bıse olmass kuzuya

hee bende diyorum kilosu filan iyi maşallah niye öyle demişler :) bu arada herkesin makinası bozuluyo önce escoolun bozuldu sonra benim bugünde senin sen yaptırmışsın ne güzel biz dağ başında olunca servis bile geç geliyo

kız eskıden dalınmı granulmu vardı ellerınde cıtıledıklerı deterjanla yıkarlardı cocukların bıberonları emzıklerı zorda toprakta gezerdı hepsıde turp gıbı cocuklasr oldu bız ustune dustükce bebeklerımız hep hastalıklı olmaya basladı bıseyolmaz hıc korkma tatlım neyle yıkarsan yıka zaten gunluk 2 3 kere degısıtıryosun ustunu temızolsun yeter bıttı gıttı

hele ben bugun cınnet gecırdım makına bozuldu bebegın camasırı ıcınde kaldı suyu dısına verdıı buzdolabını cektım sebzelıkler tamızlendı bıde ustune makına gıttı artık oturdum agladım kadın tutacamda 15 ınden sonra normal dogum yapacagım ıcın gec tutcam artık bebek cıkacak gıbı baskı yapıo

kendinize iyi bakın kızlar..benim mesai bitti.hemen eve gidip az önceki planımı uygulamaya sokacağım

nasıl yani 15inden sonra doğum yapacan dr mu dedi
nasıl kaçırdım bunu
ayyyyyyyy yarın bende gidecem kontrole bakalım ne diyecek
benim sıpa yukarı baskı yapıyo hala dönmedi yan duruyo
az kaldı yaaaa

nasıl yani 15inden sonra doğum yapacan dr mu dedi
nasıl kaçırdım bunu
ayyyyyyyy yarın bende gidecem kontrole bakalım ne diyecek
benim sıpa yukarı baskı yapıyo hala dönmedi yan duruyo
az kaldı yaaaa

yok bacım yanlıs anlama kız 15 ınden sonra kadın tutcam mayısın 15 ınden sonra......... hazıranın ılk haftasıda gelır anca bebek buyuk ıhtımal allah seni emiiiiiii kız allahmı soylettı

Son düzenleme:
yok bacım yanlıs anlama kız 15 ınden sonra kadın tutcam mayısın 15 ınden sonra......... hazıranın ılk haftasıda gelır anca bebek buyuk ıhtımal allah seni emiiiiiii kız allahmı soylettı

ay pardon canım benim aklım hep doğumda ya fikrim neyse zikrim o yani
diyorum bu kız benle aynı nasıl doğuracak hemde normal
neyse aman doğurmayalım erken 15 i ya

bende önce bi temizlik yapacam doğuma yakında temizlikçi tutarım artık evin işi çok hepsi birikti yavaştan yapmam lazım artık biriktikçe canım sıkılıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…