dalin sıvı kullanmamanı tavsiye ederim canım. çünkü kokusu çok fazla kalıcı. Bebişi rahatsız eder. Bana da numune verdiler denedim ama denediğime bin pişman oldum beni bile mahvetti koku.
hadi ya hem sıvısı hemde sabun tozu var sabun tozu olanı dahamı ıyı :44:
hadi ya hem sıvısı hemde sabun tozu var sabun tozu olanı dahamı ıyı :44:
canım ben sıvı kullandım cokta memnunum oyle cok koku kalmıyo kız belkı fazla atmıstır ondan olabılır benımkınde koku kalmadı az athadi ya hem sıvısı hemde sabun tozu var sabun tozu olanı dahamı ıyı :44:
canım ben sıvı kullandım cokta memnunum oyle cok koku kalmıyo kız belkı fazla atmıstır ondan olabılır benımkınde koku kalmadı az at
var ama Allah bilir nasıl yapıyolardır buranın insanı temiz değil kiorda temizliğe alabileceğin biri varmı, son haftalarda iyice ağırlaşıyosun zaten,
ben korkudan bütün büyük işleri bitirdim,
hadi öteki işler neysede, bebeğin odası gelmeden temilzlik işini birine hallettir bence..
uzun zamandır kullanmıyorum canım şubatta filan almıştık, ama o aralar çocuklarla ben bayağı hastalandık ve kullandık, bozulma olmadı, o fiyata bulduysan sakın kaçırma al...
keşke karşıyakada filan olsaydı annen, buca çok uzak buraya ve ben çok yabancısıyım bu şehrin, ama tanışmak isterim tabiiiki..
bacım seninde sağlam yerin kalmamış, aynı benim gibien azından dua et hep sağdan gitmişin, kalan sollar senindir
bizz varızzz ne olsun akşamüstü çıktık dolaştık biraz büyük kızıma ciciler aldık, ne güzel oldu kızım teyzeleri
kilosu boyu haftasına göre iyi aslında canım geriden geliyo gibi görünmüyo :26:hoşbuldukkkkkk
dün dr umuza gittik teyzeleri. 1900 gr 44 cm olmuşuz. ama her zamanki gibi 1 hafta geriden geliyor tüm ölçümlerimiz. ve aylar sonra geç döllenme olduğunu farkettik. normal doğum tarihi 27-28 haziran çıkıyo hep ölçümlerde. bebeğimiz ters malesefmidemin üzerinde duruyo kafası hep. bu zamndan sonra sonra dönme ihtimali ne kadar olur bilmiyoruz. en az 3000 gr doğar dedi.beni biraz normal doğuma ikna etmeye çalıştıktan sonra pes etti sen kafana yerleştirmişsin istesende normal doğuramazsın dedi veeeeeeeeee s13 ya da 14 haziranda spinal anesteziyle sezeryan olmaya karar verdikkkkkkkkkkk günüöüz belli oldu yaniiiii. çok heyecanlandım dr mla bunları konuşurken :))) kızım bize gülücükler attı bu sefer seçimden bi gün sonra Allah kısmet ederse doğuruyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar ya sürpriz bi doğum olmazsa şayet en erken kimin doğumu var ayın kaçına biliyomusunuz
selam kızlar
bende yarın kontrole gidecem
2 hafta önce gitmiştim benimde yaklaşık 2 hafta önden gidiyodu ama cihazlardan kaynaklanıyo
bir sorun olsa dr söyler
bence gez dolaş,ben erken doğum riski tlattım şu an azda olsa 5 dk bile yürüryorum ne yapayım daraldım dr a sor vesvese yapma daha çekilmez olur herşey
hem sancılanırsan mahrumiyet bölgesindemisin oturur biyerde birirlerini beklersin bişey olmaz
yok guzel hos bır koku varda zaralıysa bıdaha kullanmayım sıvıyı sabun tozuda var onu kullanırım eger zararlıysa :44:
yok yakamoz boyu kılosu degıl cnm gerıden gelen kemık ölculerıymıs bebegın ezgimEE ye bende sordum da oyle dedı 31 hafta gıbı duryomus aman duzelır ınsallah yaaa bıse olmass kuzuya
yok guzel hos bır koku varda zaralıysa bıdaha kullanmayım sıvıyı sabun tozuda var onu kullanırım eger zararlıysa :44:
bende sabun tozunu aldım dalinin sıvısını bulsam onu alacaktım kokusu ağırmı hiç bilmiyorum bugün atacaktım makina saolsun bozuldugundan atamadım servisi çağırdım ilçede oldugumuzdan bi kaç gün sonrasına randevu veriyolarmışgelnce atacam artık
hele ben bugun cınnet gecırdım makına bozuldu bebegın camasırı ıcınde kaldı suyu dısına verdıı buzdolabını cektım sebzelıkler tamızlendı bıde ustune makına gıttı artık oturdum agladım kadın tutacamda 15 ınden sonra normal dogum yapacagım ıcın gec tutcam artık bebek cıkacak gıbı baskı yapıo
nasıl yani 15inden sonra doğum yapacan dr mu dedi
nasıl kaçırdım bunu
ayyyyyyyy yarın bende gidecem kontrole bakalım ne diyecek
benim sıpa yukarı baskı yapıyo hala dönmedi yan duruyo
az kaldı yaaaa
yok bacım yanlıs anlama kız15 ınden sonra kadın tutcam mayısın 15 ınden sonra......... hazıranın ılk haftasıda gelır anca bebek buyuk ıhtımal allah seni emiiiiiii kız allahmı soylettı
hele ben bugun cınnet gecırdım makına bozuldu bebegın camasırı ıcınde kaldı suyu dısına verdıı buzdolabını cektım sebzelıkler tamızlendı bıde ustune makına gıttı artık oturdum agladım kadın tutacamda 15 ınden sonra normal dogum yapacagım ıcın gec tutcam artık bebek cıkacak gıbı baskı yapıo
bende önce bi temizlik yapacam doğuma yakında temizlikçi tutarım artık evin işi çok hepsi birikti yavaştan yapmam lazım artık biriktikçe canım sıkılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?