2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aynen oyle yapamıyosundaa artık nefesım kesıldı benım

evet ya iki oda süpürsem hal kalmıyo günlük temizliğe bile mecalim yok büyük teizliğe kaşkışsam doğururum heralde çocugu yapamadıkçada sinirim bozuluyo yarın bi temizliğe girişecem bende artık dinlene dinlene ne kadarda biterse

ben saat 10.30 da baslamıstım yenı bıttı esımede dedım makarna yogurtlu ustunede kıyma sosu dokecektım hafıf dıye agır ıs yapacak mecalım kalmadı yemek bıle yapamıyorum sımdı esım getırceek bıseler

Kızlar benim gibi sakarlaşan var mı aranızda?? sabah yumurtayı yere düşürdüm kırdım öğlen pudink kasesini devirdim az önce de bi yoğurt yiyeyim dedim her tarafı yoğurtladım ben mi sakarlaştım yoksa bugün mü ters gidiyo bişiler anlamadım zaten temizlik yapasım gelmiyo bide üstüne döküp saçıyorum yaa

senı bılmem ama bende vardı bır terslık

kaynanamlar bıze gelıyomus terbıyesızler dasvetıye dagıtacaklarmıs seytan ıyo gelır gelmez agzına gelenı say gonder yalancı sahtekarlar dun bacısı geldı kaynanamın bacısı bıle beddua edıyo o derece terbıyesız demedıgım lafları dedı dıywe mıllete yaymıs ben onun suratına tükürsim var

Kız ne istiyolar senden bunlar bacısına neymişş allah allah ya bide düşün ben kaynanamla altlı üstlü oturuyorum bide öyle olsaydın nolurdu mazallah:26:

dur dur sakın ol baksana nasıl sınırlnmısın bellıkı dasvetiye yazmısın sınırlenınce ınsanın elı ayagına dolanıyor dımı senın yerınde olsam o dugunde sancım varrrrrrrrrrrrr dıe bagırır ortalıgı velveleye verrım

Kız ne istiyolar senden bunlar bacısına neymişş allah allah ya bide düşün ben kaynanamla altlı üstlü oturuyorum bide öyle olsaydın nolurdu mazallah:26:

ya dün kaynanamın bacısı geldı cok terbıyelı duzgun bı kadın kızım dede bunlar senın hakkında ılerı gerı her ortamda konusuyolar demedıklerını bırakmıyolar dedı bende kavga ettım ne alıp veremıyosunuz dıye kızla banada kustuler dedı bır sulale senın ne oldugunu bılo kızım onunda ne oldugunu bılıyo bacım dıye bısey demek ıstemıyorum ama allahından bulsun dıyo ona gore dusunun sımdı yırtık agızlı kızının dugunu var yanı benım terbıyesız gorumcemın ben 25 doguruyorum bunlar 21 dugun yapılar cok sey soylerım burda ma terbıyemı bozmak ıstemıyorum bıde utanmadan sımdı gelelım davetıye dagıtalım orda dıoylar eeee terbıyesız ınsalar bana onca laf soyleyıp arkamdan daha nasıl yuzume bakıyosunuz ya ne kadar adılesmıs ınsanlar EDEPLI EDEBINDEN SUSAR EDEPSIZ BEN SUSTURDUM SANAR ANCAK ONLARI ALLAHA HAVALE EDIYORUM ALLAH HER SEYI GORUYO NE DIYEYIM ESSEK KADAR KADIN kocam bıle annesıne terbıyesız dıyosa gerısını sız dusununnnn

bende 33 haftayım benimde bebiş sürekli 3 hafta önde çıkıyor ölçümleri doktoruma sormuştum erken mi doğar diye yok zamanını bekler sadece biraz iri bebek olur dedi.normal doğumda zorlanırsın böyle giderse demişti

Ay bende bacısı sana beddua ediyo sandım boşver canım ya ben de neler görüyorum duyuyorum ama üç maymunu oynuyorum salaklığa veriyorum başka türlü kendimi yıpratırım senin en azından yanında olan seni haklı bulan insanlar var ben tamamen bunların içine düştüm annemler de uzakta biraz

kocanda oyle dıyorsa escool seyıne bıle sallama bosver bacım canınıda sıkma hepımızın basında bıde benım esım hala ezdırmes gerızekalı ama artık anladıııııııııııııııııııııııı oda anladı kımn ne oldugunu sımdı sımdı kafaya dank edıo dur bakalım ne olcakkk

yahu bısey desen kafı cevırecek kendı usutne koyup soyleyecek hıc bırsey demedıgım halde dedı dıyolarsa desem artık neler derler bılmıyorum acayıp uyuz oldum bu son gelıslerı zaten dahada gelemzler nasıl olsa zıkkım kızı evlenıp baska sehre gıdıyo kayın babamda öldü oda bana çok çektırdı her neyse allah rahmet eylesın sımdı dım dızlak kaldı tek basına sımdı sıra bende bak bakalım ben ona neler yapıcam

anasının terbıyesızlıklerını bı ben desem oda susturur ama kım gelse oglum ananda bes para etmez bır kadın dıyo kendı sulalelerı bunu dıyo daha benım bısey dememe gerek kalmıyokı sımdı esınde baba oluyo ebeveyn olmak neyı gerektırıyo gorecek dur bu son gelıslerı dahada kurban ederım onları kapıma zaten gorumcem def olup baska sehre gıdıyo uyuz kaynanam ende kukuma kusu gıbı otursun kapısını acacak kımsesı kalmadı herkesı kendınden sogutmus bakalım ne olacak

eden ceksın herzaman cahıl degılız medenı ınsalarız ama bu kadar da olmazzz medenıyetten dolayı bu sekılde susuyoruz mıllet baska turlu anlıyorsa yapack bıse yok anladıgı turden anlatacaz demekkı

İyi bari birinden kurtuluyosun aman sen bebeğine bak bundan sonra hiç muhatap olma meraba meraba o kadar benim o kadar hayatımın içindelerki o kadar naneler ki bebeği karnımdan çıkarasım yok inan bizden çıkmıycak herşeye karışıcak diye ödüm patlıyo eşime şimdiden söylüyorum ilerde çıkacak huzursuzluklardan ben sorumlu değilim diye düşün ev telefonum bile aşağıdan paralel çalıyo rahatça telde bile konuşamıyorum dinliycekler diye düşün artık daha neler neler bi anlatsam

gorumcen nere gıtyo yanı hangı sehre iş dolayısıylamı allah esıne ve esının aılesıne yardım etsın ama el oglu dınlemess cakar agzının ustune

Son düzenleme:
eden ceksın herzaman cahıl degılız medenı ınsalarız ama bu kadar da olmazzz medenıyetten dolayı bu sekılde susuyoruz mıllet baska turlu anlıyorsa yapack bıse yok anladıgı turden anlatacaz demekkı

bacım esımde dıyo ne gecıyo ıcınden soyle sonra evde benımle kusup konusmuyosun soyle dıyo ne soyleyeyım esram kadın cahıl bıldıgın cahıl aklı basında bırı degılkı karsına alıp kavga edesın ondan bıle anlamaz susuyosun anlamıyo laf soylesen anlamaz du bakalım sabrettım ve sonuna geldım az kaldı bı kızı gıtsın bak neler olucak

paralel mı ay cıddı olamassın insan anasıyla bacısylada konusamaz dert dokemezzz sende cepten konus bacımm sacmalıgın daniskası resmen yaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…