İyi bari birinden kurtuluyosunaman sen bebeğine bak bundan sonra hiç muhatap olma meraba meraba o kadar benim o kadar hayatımın içindelerki o kadar naneler ki bebeği karnımdan çıkarasım yok inan bizden çıkmıycak herşeye karışıcak diye ödüm patlıyo eşime şimdiden söylüyorum ilerde çıkacak huzursuzluklardan ben sorumlu değilim diye düşün ev telefonum bile aşağıdan paralel çalıyo rahatça telde bile konuşamıyorum dinliycekler diye düşün artık daha neler neler bi anlatsam
gorumcen nere gıtyo yanı hangı sehre iş dolayısıylamı allah esıne ve esının aılesıne yardım etsın ama el oglu dınlemess cakar agzının ustune
bacım esımde dıyo ne gecıyo ıcınden soyle sonra evde benımle kusup konusmuyosun soyle dıyo ne soyleyeyım esram kadın cahıl bıldıgın cahıl aklı basında bırı degılkı karsına alıp kavga edesın ondan bıle anlamaz susuyosun anlamıyo laf soylesen anlamaz du bakalım sabrettım ve sonuna geldım az kaldı bı kızı gıtsın bak neler olucak
paralel mı ay cıddı olamassın insan anasıyla bacısylada konusamaz dert dokemezzz sende cepten konus bacımm sacmalıgın daniskası resmen yaa
oyy bıraz anlattımda rahatladım allah sızden razı olsun bacım ıcımı bosalttım pamuk gıbı oldum
Aynen öyle bacım iki hat var boşuna almayın dediler ilk evlendiğimde biz veririz bu teli zaten kullanmıyoz dediler tamam dedim bende terbiyeli olan insan paraleli iptal eder dimi ayıp yani yok bekledim bir ay üç ay beş ay eşime söyledim niye iptal etmiyolar diye o da ana baba kuzusu kötü olmak istemiyo bende kullanmıyorum mecbur kalmadıkça cep var allahtan daha neler bacım escool yat kalk haline dua et bacım en azından eşin yanında
hıh ıyı oldu ozaman canım benım sen rahatlada o gerızekalıları da takma kafana ne zaman dugun ve nereye gıdıo gorumcen denen ......... :))))))
DenizSuray allah yardımcın olsun bacımmm
hıh ıyı oldu ozaman canım benım sen rahatlada o gerızekalıları da takma kafana ne zaman dugun ve nereye gıdıo gorumcen denen ......... :))))))
DenizSuray allah yardımcın olsun bacımmm
ya ben hiç hazırlanmadım nerdeyse hepiniz işlerinizi bitirdiniz çanta mı hazırlamadım,bebişin kıyafetlerini yıkamadım daha odasını temizlemedim eşyalarını yerleştirmedim offff ya yapacak çok işim varhep şu mobilyacılar yüzünden dolabın kapı boyası düzgün olmamış aldılar getirince yaparım diyorum ama zaman geçiriyor
bızım odanın da kapagını cızmısler dolabın kapagını daha gelıp alacaklar
bu mobilyacılar hep aynı satıncaya kadar iyi.parasını ödeyince teslim edince ilgilenmiyorlar.Gerçi ben kaç kez aradım şikayet ettim geldiklerinde yüzleri gülmüyordu zorla iş yaptıyorum
yola cıkmıslar gelıyolarmıs canılarım bebepoyraz denızsubay opuyorum ıkınızde ıykı varsınız
gercekten allah sızden razı olsun rahatlattınız benı allahım kımseyı zorda bırakmasın bızlerıde sevıyorum kızlar sızı kendınıze ıyı bakın
yola cıkmıslar gelıyolarmıs canılarım bebepoyraz denızsubay opuyorum ıkınızde ıykı varsınız
gercekten allah sızden razı olsun rahatlattınız benı allahım kımseyı zorda bırakmasın bızlerıde sevıyorum kızlar sızı kendınıze ıyı bakın
Eki Görüntüle 188551 escool sen bu resmı gordunmu kız resmen guluyor mınnosum sevıbade dıokı bu cok fena olcak dıoo
Çokk tatlı ya resmen gülmüş neye güldüyse orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?