bılmıyorum kı bende yattıgım yerden guldum allahım allahım benım cımcıme kızım[/QUOT
Ben çıkıyorum kızlar pilavı yapiyim gelir kociş şimdi görüşürüz sancılanmayın doğurmayın daha döverim
offff daha gelmedı yaaaaaaa acıktımmmmm
ya ben hiç hazırlanmadım nerdeyse hepiniz işlerinizi bitirdiniz çanta mı hazırlamadım,bebişin kıyafetlerini yıkamadım daha odasını temizlemedim eşyalarını yerleştirmedim offff ya yapacak çok işim varhep şu mobilyacılar yüzünden dolabın kapı boyası düzgün olmamış aldılar getirince yaparım diyorum ama zaman geçiriyor
Kızlar canım şıkkın Cook... Doktora 2 de gittim daha yeni gelebildim... Nst de sancım 99 a kadar 3 kere çıktı sonra kan idrar testi yapıldı şükür protein bulunmadı, ardından serum verdiler tekrar nstye bağladılar tekrar sancım çıktı ama bu sefer 45 lerde, enson 15 e indi gidebilirsin, bebeğin durumu iyi ama istirahat şart ve önümüzdeki pzartesi tekrR nst ye bAglicAz muhakkak gel diyerek beni gönderdiler, sizde Ayni durum hiç yaşayan oldu mü, yada yaşayan bı tanıdığınız, nereye doğru gidiyorum:18:
ben de bugün azıcık ucundan başladım. kendi geceliklerimi,çamaşırlarımı yıkadım. yarın da bebişinkileri yıkacağım inşallah. çalışma odasını temizledim bir de, kullanmadığım kitapları falan koliledim. hemen kalçam tutuldu amaben varım tüm işler duruyor saysam okumaktan sıkılırsınsaydıklarının hiçbirini yapmadım bende henüz yarın temizliğe girişecem makina yapılıncada bebikin kıyafetlerini halledecem
bebeğin durumu iyiymiş canım. çok ciddi olsaydı yatırırlardı seni. bol bol dinlen artık.Kızlar canım şıkkın Cook... Doktora 2 de gittim daha yeni gelebildim... Nst de sancım 99 a kadar 3 kere çıktı sonra kan idrar testi yapıldı şükür protein bulunmadı, ardından serum verdiler tekrar nstye bağladılar tekrar sancım çıktı ama bu sefer 45 lerde, enson 15 e indi gidebilirsin, bebeğin durumu iyi ama istirahat şart ve önümüzdeki pzartesi tekrR nst ye bAglicAz muhakkak gel diyerek beni gönderdiler, sizde Ayni durum hiç yaşayan oldu mü, yada yaşayan bı tanıdığınız, nereye doğru gidiyorum:18:
ahh canım benm sıkma kendini kaç haftalıkdınki sen bol bol dinlen yat bari ben böyle bişey yaşamadım ama arada sancılanıyorum nst yede alınmadım bilmiyorum yai sen sancıları hissediyomuydun nasıl bi durumdu
ben de bugün azıcık ucundan başladım. kendi geceliklerimi,çamaşırlarımı yıkadım. yarın da bebişinkileri yıkacağım inşallah. çalışma odasını temizledim bir de, kullanmadığım kitapları falan koliledim. hemen kalçam tutuldu ama( ayak uzun kalınca kalçam tutuluyor yürüyemiyorum (
bebeğin durumu iyiymiş canım. çok ciddi olsaydı yatırırlardı seni. bol bol dinlen artık.
birkaç gün önce annesinden girmiş. almamışlar daha pc.kızlar merveden haber olan varmı? kocası pc getirmedi hala heralde
Yok bebeğim şükür iyiymis şimdilik tamam haftalık kontrollerede gitcem, günde 3 defa tansiyon olcturcem 14 e 8 çıktı duşunun artık, ama arada ya hata yaparsam atlarsamda bebeğimi tehlikeye atarsamdiye çok korkuyorum..
birkaç gün önce annesinden girmiş. almamışlar daha pc...
birkaç gün önce annesinden girmiş. almamışlar daha pc.
olumlu düşünmeye çalış canım. sancı hissettiğin an gidersin doktora. inşallah vaktinde doğar ama artık doğsalar da yaşayabilecek durumdalar şükür ki. bu duygu biraz olsun rahatlatıyor beni..
inş. bizler de o güzel melekleri kucağımıza aldığımız günleri görücez kısa bi zaman sonra...Öylemi diyorsun, İnan icimi rahatlattin insalllahhhh bugün yeni doğan bebekleri gördüm. Kadar güzeller ki gözyaşlarımı tutamadım, kendime inanamıyorum hiç b kadar duygusal olacağım aklıma gelmezdi... Guzel temennilerin için çok teşekkür ederim, hepimiz saglicakla bebislerimizi alırız insallahhh... Çok saol...sevgiler sevo
Öylemi diyorsun, İnan icimi rahatlattin insalllahhhh bugün yeni doğan bebekleri gördüm. Kadar güzeller ki gözyaşlarımı tutamadım, kendime inanamıyorum hiç b kadar duygusal olacağım aklıma gelmezdi... Guzel temennilerin için çok teşekkür ederim, hepimiz saglicakla bebislerimizi alırız insallahhh... Çok saol...sevgiler sevo
ben de bugün azıcık ucundan başladım. kendi geceliklerimi,çamaşırlarımı yıkadım. yarın da bebişinkileri yıkacağım inşallah. çalışma odasını temizledim bir de, kullanmadığım kitapları falan koliledim. hemen kalçam tutuldu ama( ayak uzun kalınca kalçam tutuluyor yürüyemiyorum (
bebeğin durumu iyiymiş canım. çok ciddi olsaydı yatırırlardı seni. bol bol dinlen artık.
evet artık yapmak lazım ya, ne zaman ne olacagı belli olmaz bi doğum yapsam kimse hamileydi yapamadı demez ev toz içinde derleryarın başlıycam bende bi ucundan iş çok oldugu için hemen bitmez benimki önceden olsa sabah başlar bitirene kadar yapardım ama çok zorlayamam şimdi benmde bi saat ayakta kalsam belim ağrıyor yavaş yavaş yaparım artık kalanı ertesi güne hallederim ...Bebeğin odası gelmeden odayı boşaltmam lazım odası eşya dolu diğer odalara yerleştirecem temizliği düzeni derken zaman alıcak biraz başlasam iyi olur ...
zaten hepsini birden yapmak mümkün değil. kafamda planladıklarımın en fazla yarısını yapabiliyorum bir günde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?