günaydın günlerdir gelemedim merak ettim sizleri nasılsınız umarım erken davranan bebiş yoktur
benim anneannem vefat etti oradaydım dün doktor kontrolu vardı evde de işler var bir yanda da onlarla uğraşıyorum
Başınız sağolsun ipek....
Rahatsız mıydı, Allah rahmet eylesin...
Doktor kontolün nasıl geçti, iyi mi bebişin..
başınsağolsun canım.
allah sabır versin.
Benim doktorum da genel yapmak taraftarı değil...
Sen bebeğin doğduğunda onu göreceksin, yanağına dayayacağız, öpeceksin..Kokusunu duyacaksn diyor..Bunlar bebek için de senin için de çok önemli diyor...
Ama eşim doğuma girmezse epidurali kabul de etmiyor...
Eşim de doğuma girmiyor, bakalım ne yapacağız..
günaydın herkese...
varmı degısık bı gelısme kuzu sancınmı geldı nedenkı?
bakalım ne diyecekler dün istanbulda dahiliye uzmanı arkadasım genel yaptır epudural yaptırma dedi etkilenme olayında ben yarım saatlik narkoz almıstım şimdide anca o kadar verirler herhalde bir konusayım ne diyecekler
canım yarım saatlik değil yani kana anrkoz verilioyr yaa çok hızlı hareket etmedikleri taktirde bebeğede bu narkozdan geçebilecek ve buda bebek için zararlı onu demek istedim.. konuş tabi.senni için en iyisi hangisi ise o olur inş.
genelde bazen ayılmak uzun sürüyor, bebeği emzirmek falan zor olabiliyor. benim ablam genel olmuştu, geç çıkmıştı odaya, korkutmuştu bizi. doktorun senin için en uygun olana karar verir gerçi.
gunaydın ıpek basınız saolsun cnm
kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın görüşürüz
iipek34 canım başın sağolsun
kızlr ne oldu ıpekk ın cenazesımı var bılmıyordum
İPEK basın sagolsun canımm ..
Başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin
sağolun kızlar 91 yaşındaydı blinen bir hastalığı yoktu 10 gün önce grip oldu
perşembe günü sabaha karşı uykusunda ölmüş...kuzum bebişim iyiydi suyuma bakmak için çağırmıştı
normal dedi haftaya tekrar gel dedi
Kız senin doktor civan ne iyi adam yanağına dayıycaz deyince içim bi tuhaf oldu... Bizimkilerin ağzından kerpetenle laf alıyoruz adam eşinin doğuma girip girmiyceni düşünüyo helal olsun valla...
karakan merhaba.canım genel anestezi demişsin ama epüdüral dururken neden baygın olmak istedin??hem bebeğini göğsüne hemen almak daha güzel değil mi?tabi doktorun çok daha iyi karar vericektir ama sana bırakılıyosa tercihin epüdürL OLSUN bence:96:
Gerçekten çok iyi...
İzinliydi geçen ay, aradım dedim kesem incelmiş, bişey olmaz dedi beni telaşlandırmadı..
Ama 3-4 gün sonra aradı bişey olmaz ama, ne olur ne olmaz diye başka bi doktor arkadaşının cepnumarasını verdi, bebek erken gelirse ciğer geliştirici iğne olacak unutma, doktor unutursa sen hatırlat dedi...Doktora da anlatmış beni..
Herşeyi sorabilirsin diyor, ve ayrıntılı anlatıyor hiç sıkılmadan...Doğum sonrasını bile konuşuyoruz biz..Hatta bebek doktoru bile önerdi bana, tavsiye ederim iyi bi doktordur diye...
Valla nedenin bilmiyorum canım..O gün iş de yapmadım, gezmeye de gitmedim...
Birden bire oldu....Sonra bi daha olmadı ama...Anlık bişeydi sanırım...
canım tansiyon var ve ben normal doğum yaptımya o ortamı birdaha yaşamak istemiyorum stres yaparı diye bilmiyorumki bakalım konusalımda doktorla psikolojim bozulur diye
dıkkat et bakalım canım belkı yalancı sancıdır.ne olur ne olmaz.
Gerçekten çok iyi...
İzinliydi geçen ay, aradım dedim kesem incelmiş, bişey olmaz dedi beni telaşlandırmadı..
Ama 3-4 gün sonra aradı bişey olmaz ama, ne olur ne olmaz diye başka bi doktor arkadaşının cepnumarasını verdi, bebek erken gelirse ciğer geliştirici iğne olacak unutma, doktor unutursa sen hatırlat dedi...Doktora da anlatmış beni..
Herşeyi sorabilirsin diyor, ve ayrıntılı anlatıyor hiç sıkılmadan...Doğum sonrasını bile konuşuyoruz biz..Hatta bebek doktoru bile önerdi bana, tavsiye ederim iyi bi doktordur diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?