2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Başınız sağolsun ipek....
Rahatsız mıydı, Allah rahmet eylesin...
Doktor kontolün nasıl geçti, iyi mi bebişin..

başınsağolsun canım.
allah sabır versin.

sağolun kızlar 91 yaşındaydı blinen bir hastalığı yoktu 10 gün önce grip oldu
perşembe günü sabaha karşı uykusunda ölmüş...kuzum bebişim iyiydi suyuma bakmak için çağırmıştı
normal dedi haftaya tekrar gel dedi

Kız senin doktor civan ne iyi adam yanağına dayıycaz deyince içim bi tuhaf oldu... Bizimkilerin ağzından kerpetenle laf alıyoruz adam eşinin doğuma girip girmiyceni düşünüyo helal olsun valla...

karakan merhaba.canım genel anestezi demişsin ama epüdüral dururken neden baygın olmak istedin??hem bebeğini göğsüne hemen almak daha güzel değil mi?tabi doktorun çok daha iyi karar vericektir ama sana bırakılıyosa tercihin epüdürL OLSUN bence:96:

genelde bazen ayılmak uzun sürüyor, bebeği emzirmek falan zor olabiliyor. benim ablam genel olmuştu, geç çıkmıştı odaya, korkutmuştu bizi. doktorun senin için en uygun olana karar verir gerçi.

Bilmiyomki kızlar tansiyon falan da varya heyecan yaparım diye bide ben öncekileride doğurdum hep aklıma o esnada öncekiler gelir diye falan genel daha iyi olur diye düşünüyom olsun bitsin diye bakalım bugün monusayımda karar veririm hayırlısı olsun

gunaydın ıpek basınız saolsun cnm

kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın görüşürüz

iipek34 canım başın sağolsun

kızlr ne oldu ıpekk ın cenazesımı var bılmıyordum

İPEK basın sagolsun canımm ..

Başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin

sağolun kızlar dostlar sağolsun ...eee sizde haberler nasıl erken davranan bebiş yoktur inşallah yaman bebiş nasılmış haberiniz varmı

Kız senin doktor civan ne iyi adam yanağına dayıycaz deyince içim bi tuhaf oldu... Bizimkilerin ağzından kerpetenle laf alıyoruz adam eşinin doğuma girip girmiyceni düşünüyo helal olsun valla...

Gerçekten çok iyi...
İzinliydi geçen ay, aradım dedim kesem incelmiş, bişey olmaz dedi beni telaşlandırmadı..
Ama 3-4 gün sonra aradı bişey olmaz ama, ne olur ne olmaz diye başka bi doktor arkadaşının cepnumarasını verdi, bebek erken gelirse ciğer geliştirici iğne olacak unutma, doktor unutursa sen hatırlat dedi...Doktora da anlatmış beni..
Herşeyi sorabilirsin diyor, ve ayrıntılı anlatıyor hiç sıkılmadan...Doğum sonrasını bile konuşuyoruz biz..Hatta bebek doktoru bile önerdi bana, tavsiye ederim iyi bi doktordur diye...

canım tansiyon var ve ben normal doğum yaptımya o ortamı birdaha yaşamak istemiyorum stres yaparı diye bilmiyorumki bakalım konusalımda doktorla psikolojim bozulur diye

Erkek olmasına rağmen çok ilgiliymiş.. Doktor dediğin öyle olmalı tabi.. Biz aradık taradık ancak bunu bulabildik iyiymiş diye...

dıkkat et bakalım canım belkı yalancı sancıdır.ne olur ne olmaz.

Doktora gittik işte..nst.ye bağladılar..Orda çok çıktı, serum taktı hemen..Ve seruma iğne yaptı neyse artk o...
Ertesi gün sabah bi daha nst.ye girdim..Onda sancı çıkmadı...İnşallah bi daha da olmaz...Ama sancı olup da ağrı falan olmuyor, ben sancı varken mesela tıkınıyordum, güle oynaya gittim doktora..Karnım kasıldı bi terslik mi var diye soracaktım, sancı var dediler..

valla ne iyi doktormuş keşke burda olsada gitsem ya ufffffffffffff

slm kızlar günaydın biiz kahvaltı yapıyoruz biyandanda sizitakip ediyorum sizin bebklerde seslere tepki veriyomu benimki yağ cızırtma sesine hopluyo galiba korkuyo bebeişim korkma oğlum diyorum ama canımın içi çok korkuyo teyzeleri

kızlar mınnakın camasrıları bıttı mıs koktu ev:)
ama as as bıtmedı yaa mınıcık coraplarını optum optum astım sankı 5 makıne yıkamıs gıbıde yordu benı:)

bende acayip ates basması oluyo dun aksaam sureklı terledım daralıyorum.gece ınce seylerle yatıyorum yınede olmuyor sızdede oluyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…