2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Vermz mi hiç...
Her sabah uynıyorum, elimi karnıma koyuyorum, minnoşum yavru kuşum, günaydın acıktın mı kahvaltı yapalım mı diyorum, hemen tekme atıyor...
Babası işten eve gelince küçük yamyam naber diye karnımı öpüyor, bu içerden yine tekmelemeye başlıyor...
Bir de telefon çaldığında tekmeliyor...

kızlar mınnakın camasrıları bıttı mıs koktu ev:)
ama as as bıtmedı yaa mınıcık coraplarını optum optum astım sankı 5 makıne yıkamıs gıbıde yordu benı:)

öyle canım yoruyor bıde dun o mınıcık esyalrı yıkarken makınam bozulmasmı sular dısarı tastı allahtan sonra yoluna gırdı hersey bu seferde eldıvenının bırı sıkısmıs araya dedımkı bu benım cımcıme kızım aksı bır kız olacak dedım

Son düzenleme:
bende acayip ates basması oluyo dun aksaam sureklı terledım daralıyorum.gece ınce seylerle yatıyorum yınede olmuyor sızdede oluyormu?

Ben altımda çamaşırla yatıyorum sadece..Başka da bişey olmuyor....
Yoksa çok terliyorum ya, uykum da ağır, yazık eşim uyanıp terlemişsin kalk üstünü değiştirelim diyor..
O yüzden böyle yatınca terleme sorunu da olmuyor, rahat rahat uyuyoruz...

valla kuzu bende ama ne yapım alt pijama bıle bır ton yük gıbı hem gece terlıyorum bende camasırla yatıyorumm ustumdede ipli atlet oluyo genelde valla

Son düzenleme:

okudum okudum deterjanınıda azkoydum o yuzden:))
valla senın kız senı sımdıden yormus yaa cadı kız:))

valla kuzu bende ama ne yapım alt pijama bıle bır ton yük gıbı hem gece terlıyorum bende camasırla yatıyorumm ustumdede ipli atlet oluyo genelde valla

Burası bi de çok sıcak ya..
Antalyada yaşamanın kötü tarafı sıcaklar...Nem çok fazla olduğundan insan oturduğu yerde bile terliyor..

Anam, maşallah...Öne doğru sivrilmiş gitmiş kız....
Ama yine de iyisiniz kızım 9 aylık olduk...
Ben resim eklesem site çökecek...
bende tam dicektim kuzuuu bi eklesen sende deme kız öle koskoca öyküüüüüüüüüüüü hanım var

yok anacım yokk eskıden daha beterdım az kendıne geldı yazık esım oyle dıo ele avuca gelır oldun dıo

aman yaa hiç yok toto maşallah maşallah diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…