valla ne iyi doktormuş keşke burda olsada gitsem ya ufffffffffffff
slm kızlar günaydın biiz kahvaltı yapıyoruz biyandanda sizitakip ediyorum sizin bebklerde seslere tepki veriyomu benimki yağ cızırtma sesine hopluyo galiba korkuyo bebeişim korkma oğlum diyorum ama canımın içi çok korkuyo teyzeleri
kızlar mınnakın camasrıları bıttı mıs koktu ev:)
ama as as bıtmedı yaa mınıcık coraplarını optum optum astım sankı 5 makıne yıkamıs gıbıde yordu benı:)
kızlar mınnakın camasrıları bıttı mıs koktu ev:)
ama as as bıtmedı yaa mınıcık coraplarını optum optum astım sankı 5 makıne yıkamıs gıbıde yordu benı:)
bende acayip ates basması oluyo dun aksaam sureklı terledım daralıyorum.gece ınce seylerle yatıyorum yınede olmuyor sızdede oluyormu?
Ben altımda çamaşırla yatıyorum sadece..Başka da bişey olmuyor....
Yoksa çok terliyorum ya, uykum da ağır, yazık eşim uyanıp terlemişsin kalk üstünü değiştirelim diyor..
O yüzden böyle yatınca terleme sorunu da olmuyor, rahat rahat uyuyoruz...
öyle canım yoruyor bıde dun o mınıcık esyalrı yıkarken makınam bozulmasmısular dısarı tastı allahtan sonra yoluna gırdı hersey bu seferde eldıvenının bırı sıkısmıs araya dedımkı bu benım cımcıme kızım aksı bır kız olacak dedım
Fatma, büyütmüşsün kız karnını...
Allah nazardan saklasın...
bende acayip ates basması oluyo dun aksaam sureklı terledım daralıyorum.gece ınce seylerle yatıyorum yınede olmuyor sızdede oluyormu?
valla kuzu bende ama ne yapım alt pijama bıle bır ton yük gıbı hem gece terlıyorum bende camasırla yatıyorumm ustumdede ipli atlet oluyo genelde valla
Eki Görüntüle 188828 kuzuuu artık bezelye yutmus solucan demessın dımı bana benım gobek aldı basını gıttııı cunki
Eki Görüntüle 188828 kuzuuu artık bezelye yutmus solucan demessın dımı bana benım gobek aldı basını gıttııı cunki
kııızzz sende hiç toto yokmu kızzzz
bende tam dicektim kuzuuu bi eklesen sende deme kız öle koskoca öyküüüüüüüüüüüü hanım varAnam, maşallah...Öne doğru sivrilmiş gitmiş kız....
Ama yine de iyisiniz kızım 9 aylık olduk...
Ben resim eklesem site çökecek...
yok anacım yokk eskıden daha beterdım az kendıne geldı yazık esım oyle dıo ele avuca gelır oldun dıo
bende tam dicektim kuzuuu bi eklesen sende deme kız öle koskoca öyküüüüüüüüüüüü hanım var
aman yaa hiç yok totomaşallah maşallah diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?