keske olsaaa oldum olası basenlı hanımlara bayılırım ne guzel yastık gıbı karı derım
Eki Görüntüle 188834 Eki Görüntüle 188835
Meydanlar tosun görsün anacım..
ama yeni değil bunlar..Yeni resim ekleyemiyorum artık, kabloda sorun var...15-20 gün öncesinin en azından..
ama yeni değil bunlar..Yeni resim ekleyemiyorum artık, kabloda sorun var...15-20 gün öncesinin en azından..
oyyy oyyy oyyyyyyyy ya biz karnımızdayken böyle seviyorz doğunca naparız bilmiyorumVermz mi hiç...
Her sabah uynıyorum, elimi karnıma koyuyorum, minnoşum yavru kuşum, günaydın acıktın mı kahvaltı yapalım mı diyorum, hemen tekme atıyor...
Babası işten eve gelince küçük yamyam naber diye karnımı öpüyor, bu içerden yine tekmelemeye başlıyor...
Bir de telefon çaldığında tekmeliyor...
yerım sızın gobuslerı:))
ne guzel olmus cıkmıs bellı olmus..
ben sanırım ıcımdekı hareketlerını cok ozleyecegım o kadar alıstım kı...
yerım sızın gobuslerı:))
ne guzel olmus cıkmıs bellı olmus..
ben sanırım ıcımdekı hareketlerını cok ozleyecegım o kadar alıstım kı...
bilmiyorum cnm ya işte dedim 25 hazirandı normal tarih belli olurmu kaçında olur sezeryen dedim.işte 3 hafta sonra bakacak bi daha.amacı son ana kadar bekletmek dahada büüymesi için.küveze girmesini engelllemek için.
bilmiyorum ya içime korku düştü.çok sakin doktorda kesin küveze girer gibi şeyler söylemedide ne bilim ya küçük olunca korkuyorum
Bende cuma günü gittiğimde beni şaşırtmasını umuyorum inş 2 kiloyu geçmişizdir en son 1707 üç hafta önce bana da iri bi bebek olmiycak demişti...
Evet, sancım geldi ama iyiyim şimdi..Serum taktılar sancı azalsın diye, bi de içine iğne yaptılar serumun...O dakikadan beri ne sancı var ne bişey..
yaa bunları gördüm ben.. yeni olsaydı ii olurdu
masallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
oyyy oyyy oyyyyyyyy ya biz karnımızdayken böyle seviyorz doğunca naparız bilmiyorum
kimbilir 20 gün ne kadar farkettirmiştir demi çok tatlı ya
ipek başın saolsun canım allah rahmet eylesinsağolun kızlar dostlar sağolsun ...eee sizde haberler nasıl erken davranan bebiş yoktur inşallah yaman bebiş nasılmış haberiniz varmı
Doktora gittik işte..nst.ye bağladılar..Orda çok çıktı, serum taktı hemen..Ve seruma iğne yaptı neyse artk o...
Ertesi gün sabah bi daha nst.ye girdim..Onda sancı çıkmadı...İnşallah bi daha da olmaz...Ama sancı olup da ağrı falan olmuyor, ben sancı varken mesela tıkınıyordum, güle oynaya gittim doktora..Karnım kasıldı bi terslik mi var diye soracaktım, sancı var dediler..
Kuzu, sende de tansiyon problemi var mı?
kuzu ne olmuş sana yaa( geçmiş olsun canım aman dikkat et
şuan bi sorun yok dimi
selam kızlar biz geldik herkes nasıl
biz dün gittik dr
bebişte iyi bendee, şükürler olsun, nts ye bağlıyo ikidir, bundan sonrada hergittiğimde bağlıcaklarmış
iki hafta sonraya gün verdi ondan sonra her hafta gitcekmişiz. normal doğum istediğimi tekrar söledim tamam bi sorun yok şuan da dedi.
bizden haberler böle
kızlar herkese allah kolaylık versın ıns. bebısler ugurlu bereketlı gelır
ınsanın cocugu soz konusu olunca hıcbıseyı gormuyormus gozu alacagın sonu yok aldıkca alıyor ınsan bıde kıyamıyor o da olsun buda dıyee
annelerımızın kıymetını boyle anlayacakmısız demekkı
bu arada haftasonu anneler gunu bızde anneyızs bakalım essek kocalar dusunecek mı?:))
gule gule kullan ılk anneler gunu hedıyen ne mutlu:))
bende cevap yazdım sana neyse bı kavusamadık:)
keske bana benzese aynı babası kocaman burnu var:)
dıyorum kı ıyıkı kız degıl evde kalırdı yavrum:)
Benim doktorum da genel yapmak taraftarı değil...
Sen bebeğin doğduğunda onu göreceksin, yanağına dayayacağız, öpeceksin..Kokusunu duyacaksn diyor..Bunlar bebek için de senin için de çok önemli diyor...
Ama eşim doğuma girmezse epidurali kabul de etmiyor...
Eşim de doğuma girmiyor, bakalım ne yapacağız..
kız bende tam onu dusunyordum heeeevallahı artık ayakları ellerı cevız gıbı gelıo karnımda hıssedıyorum resmen ayaklarıyla ellerıyle bastıryoo kuzum benımm nasıl alısacaz ki acaba
yaa kuzu ben epıduralden cok korkuyorum......ama kızımın dogumunuda ızlemek ıstıyorummmmm
ayyy benım akıllı kcoa gecensene anneler gunu hedıyesı bılg almıstıı evde 2 tane var 1 tane daha almıs bende gerı verdırmıstımmm aklıma o eldı bak bu sene ama bısı alırmı bılmem okadar cok masraf oldukiiiiiiiii:)
ayyy bak yelkovan sen oglan oldu dıe sevınnıosun ben koca burunlu kızımı kım alır dıye dusunuyorummm:):):) babası bıle kendısının burnuna benzedıgı ıcın uzulduuuuu:):))
yaa kuzu ben epıduralden cok korkuyorum......ama kızımın dogumunuda ızlemek ıstıyorummmmm
sanırımmm benımkının elı su anda gobegımde yumrukkk gıbııııııııııı
Korkma ya, bende de panik atak var aslında, doktorum o yüzden eşin yanında olsa kendini rahat hissedersin diyor..Ben bile korkmuyorum...
Kız 18 yaşında kızlar, tuvalette tek başına doğurabiliyo..Biz masaya yatıp da mı doğuramayacağız, öyle korkuyorum falan diye düşünüp kendini kasma...En fazla heyecanlanırız o kadar.
Korkma ya, bende de panik atak var aslında, doktorum o yüzden eşin yanında olsa kendini rahat hissedersin diyor..Ben bile korkmuyorum...
Kız 18 yaşında kızlar, tuvalette tek başına doğurabiliyo..Biz masaya yatıp da mı doğuramayacağız, öyle korkuyorum falan diye düşünüp kendini kasma...En fazla heyecanlanırız o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?