2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yerım sızın gobuslerı:))
ne guzel olmus cıkmıs bellı olmus..
ben sanırım ıcımdekı hareketlerını cok ozleyecegım o kadar alıstım kı...

oyyy oyyy oyyyyyyyy ya biz karnımızdayken böyle seviyorz doğunca naparız bilmiyorum
Eki Görüntüle 188834 Eki Görüntüle 188835

Meydanlar tosun görsün anacım..
ama yeni değil bunlar..Yeni resim ekleyemiyorum artık, kabloda sorun var...15-20 gün öncesinin en azından..

kimbilir 20 gün ne kadar farkettirmiştir demi çok tatlı ya

Ben de...Bi de o kadar çok hareketli ki benimki...
Tekmelerini çok özleyeceğim..Ama o zamanda elimin altında olacak ya, o tekme atan ayakları öpeceğim, dokunacağım...Emzirirken bana bakacak, biraz büyüyünce burnumu sıkacak...Elimi tutacak..

ohaaaaa kızlar habere bakın gözlerim büyüdü

1992 doğumlu Berk Yılmaz ile birlikte olan 60 yaşındaki Bülent Ersoy, kendisinden 20 yaş küçük kayınvalidesiyle görüntülendi

1992 doğumlu Berk Yılmaz ile birlikte olan 60 yaşındaki Bülent Ersoy, kendisinden 20 yaş küçük kayınvalidesiyle görüntülendi

Kendisinden yaşça küçük isimlerle aşk yaşamayı gelenek haline getiren Bülent Ersoy, son ilişkisinde de gelenek bozmadı. Diva, 19 yaşındaki Berk Yılmaz ile yeni bir aşka yelken açtı.

Geçtiğimiz günlerde "Falımda düğün çıktı" diyerek evlilik sinyalleri veren 60 yaşındaki Diva, aileye çoktan girdi. Bülent Ersoy, kendisinden 20 yaş küçük müstakbel kayınvalidesi ile böyle poz verdi!

Allah akıl fikir versin yaaa bu ne beeee oğluşlarımızı bölelernden korusun Rabbim

kız bende tam onu dusunyordum heeee vallahı artık ayakları ellerı cevız gıbı gelıo karnımda hıssedıyorum resmen ayaklarıyla ellerıyle bastıryoo kuzum benımm nasıl alısacaz ki acaba

Bende cuma günü gittiğimde beni şaşırtmasını umuyorum inş 2 kiloyu geçmişizdir en son 1707 üç hafta önce bana da iri bi bebek olmiycak demişti...

Evet, sancım geldi ama iyiyim şimdi..Serum taktılar sancı azalsın diye, bi de içine iğne yaptılar serumun...O dakikadan beri ne sancı var ne bişey..

Kuzu, sende de tansiyon problemi var mı?

yaa bunları gördüm ben.. yeni olsaydı ii olurdu

Zaten ekleyebiliyor olsam bu kadar uzun süre resim eklemeden durur muydum kız..Kaç kere eklerdim..Yeni hamileliklerimi eklerdim yazlık olanları..

masallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Nasıl, dana kadar olmuşuz değil mi..

oyyy oyyy oyyyyyyyy ya biz karnımızdayken böyle seviyorz doğunca naparız bilmiyorum

kimbilir 20 gün ne kadar farkettirmiştir demi çok tatlı ya

Sorma 20 günde gerçekten daha da büyüdü..Şu an o kadar kocaman ki...Bi de aşağı iniyor artık yavaş yavaş...

selam kızlar biz geldik herkes nasıl
biz dün gittik dr
bebişte iyi bendee, şükürler olsun, nts ye bağlıyo ikidir, bundan sonrada hergittiğimde bağlıcaklarmış
iki hafta sonraya gün verdi ondan sonra her hafta gitcekmişiz. normal doğum istediğimi tekrar söledim tamam bi sorun yok şuan da dedi.
bizden haberler böle

sağolun kızlar dostlar sağolsun ...eee sizde haberler nasıl erken davranan bebiş yoktur inşallah yaman bebiş nasılmış haberiniz varmı
ipek başın saolsun canım allah rahmet eylesin

kuzu ne olmuş sana yaa ( geçmiş olsun canım aman dikkat et
şuan bi sorun yok dimi

kuzu ne olmuş sana yaa ( geçmiş olsun canım aman dikkat et
şuan bi sorun yok dimi

Yok canım yok...
Öykü hanım sabırsızlanıyor arada...Çıkmak istiyor artık...
Doktorum da sancın başlarsa alırız, kız sıkıldı diyor..Korkudan o günden beri sancı falan gelmiyor...
Ama kızım çok büyümüş teyzesi 34 haftalıkken tam 2650 gr. olmuş minnoşum..

senin minnoş ne kadar olmuş büyümüş mü...

ayyy benım akıllı kcoa gecensene anneler gunu hedıyesı bılg almıstıı evde 2 tane var 1 tane daha almıs bende gerı verdırmıstımmm aklıma o eldı bak bu sene ama bısı alırmı bılmem okadar cok masraf oldukiiiiiiiii:)

ayyy bak yelkovan sen oglan oldu dıe sevınnıosun ben koca burunlu kızımı kım alır dıye dusunuyorummm:):):) babası bıle kendısının burnuna benzedıgı ıcın uzulduuuuu:):))

yaa kuzu ben epıduralden cok korkuyorum......ama kızımın dogumunuda ızlemek ıstıyorummmmm
kız bende tam onu dusunyordum heeee vallahı artık ayakları ellerı cevız gıbı gelıo karnımda hıssedıyorum resmen ayaklarıyla ellerıyle bastıryoo kuzum benımm nasıl alısacaz ki acaba

sanırımmm benımkının elı su anda gobegımde yumrukkk gıbııııııııııı

yaa kuzu ben epıduralden cok korkuyorum......ama kızımın dogumunuda ızlemek ıstıyorummmmm

Korkma ya, bende de panik atak var aslında, doktorum o yüzden eşin yanında olsa kendini rahat hissedersin diyor..Ben bile korkmuyorum...
Kız 18 yaşında kızlar, tuvalette tek başına doğurabiliyo..Biz masaya yatıp da mı doğuramayacağız, öyle korkuyorum falan diye düşünüp kendini kasma...En fazla heyecanlanırız o kadar.

ben hıııc sesımı cıkarmadım bakalım ne yapacak?ama bunun babalar gunude var ona gore:)
senın kızın sana benzerse 5 yasından ıtıbaren kapıda bırıkır delıkanlılar:))

hakikaten ya bide çöpe atıyolar bebekleri şeytan bunlar tövbe tövbe..

dun gece aklıma nerden geldıyse salak gıbı esıme dedımkı eger dogum sırasında bana bısey olursa bızımkılerı yalnız bırakma evlen ama bıraz sabret tek basına gecmez hayat dedım bı yandanda aglıyorum ıyıce delırdım.
arkasını dondu ne bıcım konusuyorsun dedı küstü uyudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…