- 30 Haziran 2009
- 1.560
- 2
- 156
yerım sızın gobuslerı:))
ne guzel olmus cıkmıs bellı olmus..
ben sanırım ıcımdekı hareketlerını cok ozleyecegım o kadar alıstım kı...
ben hıııc sesımı cıkarmadım bakalım ne yapacak?ama bunun babalar gunude var ona gore:)
senın kızın sana benzerse 5 yasından ıtıbaren kapıda bırıkır delıkanlılar:))
maşallah minnoşumaYok canım yok...
Öykü hanım sabırsızlanıyor arada...Çıkmak istiyor artık...
Doktorum da sancın başlarsa alırız, kız sıkıldı diyor..Korkudan o günden beri sancı falan gelmiyor...
Ama kızım çok büyümüş teyzesi 34 haftalıkken tam 2650 gr. olmuş minnoşum..
bizimkide iyi teyzesi dr iyi dedi ama bana biraz yavaşlamış gibi geldi diyetteyim yasenin minnoş ne kadar olmuş büyümüş mü...
hakikaten ya bide çöpe atıyolar bebekleri şeytan bunlar tövbe tövbe..
Korkma ya, bende de panik atak var aslında, doktorum o yüzden eşin yanında olsa kendini rahat hissedersin diyor..Ben bile korkmuyorum...
Kız 18 yaşında kızlar, tuvalette tek başına doğurabiliyo..Biz masaya yatıp da mı doğuramayacağız, öyle korkuyorum falan diye düşünüp kendini kasma...En fazla heyecanlanırız o kadar.
ben hıııc sesımı cıkarmadım bakalım ne yapacak?ama bunun babalar gunude var ona gore:)
senın kızın sana benzerse 5 yasından ıtıbaren kapıda bırıkır delıkanlılar:))
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrKorkma ya, bende de panik atak var aslında, doktorum o yüzden eşin yanında olsa kendini rahat hissedersin diyor..Ben bile korkmuyorum...
Kız 18 yaşında kızlar, tuvalette tek başına doğurabiliyo..Biz masaya yatıp da mı doğuramayacağız, öyle korkuyorum falan diye düşünüp kendini kasma...En fazla heyecanlanırız o kadar.
dun gece aklıma nerden geldıyse salak gıbı esıme dedımkı eger dogum sırasında bana bısey olursa bızımkılerı yalnız bırakma evlen ama bıraz sabret tek basına gecmez hayat dedım bı yandanda aglıyorum ıyıce delırdım.
arkasını dondu ne bıcım konusuyorsun dedı küstü uyudu
dun gece aklıma nerden geldıyse salak gıbı esıme dedımkı eger dogum sırasında bana bısey olursa bızımkılerı yalnız bırakma evlen ama bıraz sabret tek basına gecmez hayat dedım bı yandanda aglıyorum ıyıce delırdım.
arkasını dondu ne bıcım konusuyorsun dedı küstü uyudu
Allah kimseyi mahrum etmesin, kimseyi aratmasın ama, böylelerine de bebek vermesin ya...
maşallah minnoşuma
korkuyu atlatmışsınız artık 34 ü geçince bide 2500 ü geçince bişey olmazmış dr öle demişti
ama öykü hanım dursun yerinde daha zamanı var fıkırdak olacak valla :)
bizimkide iyi teyzesi dr iyi dedi ama bana biraz yavaşlamış gibi geldi diyetteyim ya
33+2 de 2487 olmuş, kafa tam aşağıda, dönmüş, sırtı solumda poposu göbeğimde ayakları sağtarafımda, nts de de iyi çıktı herşey şimdilik bişey yok
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrr
kuzu ben de çok korkuyodum epidural-spinalden,dr genel anestezi çok daha zor, ayılması falan zordur dedi. ve kesinlikle spinal hepsinden iyi dedi, spinal olsun dedim bende. ama kociş girmiyo ameliyata ben korkarım bayılır giderim diyo. kapıda beklerim ben diyo :))))))
yelkovannnnnn sat daşım 33 olduk bugünnnnnnnnnnnnn
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrr
kuzu ben de çok korkuyodum epidural-spinalden,dr genel anestezi çok daha zor, ayılması falan zordur dedi. ve kesinlikle spinal hepsinden iyi dedi, spinal olsun dedim bende. ama kociş girmiyo ameliyata ben korkarım bayılır giderim diyo. kapıda beklerim ben diyo :))))))
yelkovannnnnn sat daşım 33 olduk bugünnnnnnnnnnnnn
yelkovan ilahi bide evlen deiş.. ben evlenme diyorum söz ver diyorum evlenmiceksin eger evlenirsen her gece rüyana gelir kabusun olurum buda evlen demiş hahahahahahaaaa
ayyyyyyyyyy ben bu sahneyı hatırlıyoruuuuummmm hemde aynsısnı tıpkısınııııı:))::):):):)
yelkovan ilahi bide evlen deiş.. ben evlenme diyorum söz ver diyorum evlenmiceksin eger evlenirsen her gece rüyana gelir kabusun olurum buda evlen demiş hahahahahahaaaa
zaten hemen evlenme ama yalnızda kalma dedım..
ne zor sey yaa su hamılelık neler gelıyor ınsanın aklına ne senaryolar yazıyorum tam dram fılmı olur..
Aşkolsun kızlar yaaa...
Hiç adamların psikolojisini düşünmüyorsunuz...
heeeeeee beklerrrrrrrrr senı fatmaaaaaaaaaaaa:):):):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?