2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yerım sızın gobuslerı:))
ne guzel olmus cıkmıs bellı olmus..
ben sanırım ıcımdekı hareketlerını cok ozleyecegım o kadar alıstım kı...

bende oyle dıyorum okadar alıstımkı nasıl ayrılcam cok ozlerım dıyorum ıster ıstemez anneyle bebek arasında ınanılmaz bı bag olusuyo nasıl kopcam dıyorum.

ben hıııc sesımı cıkarmadım bakalım ne yapacak?ama bunun babalar gunude var ona gore:)
senın kızın sana benzerse 5 yasından ıtıbaren kapıda bırıkır delıkanlılar:))

Allah nasip eder o günleri görürsek babalar gününde babasının kollarında olacak kızım...
ama anneler gününde hala benim içimde....

maşallah minnoşuma
korkuyu atlatmışsınız artık 34 ü geçince bide 2500 ü geçince bişey olmazmış dr öle demişti
ama öykü hanım dursun yerinde daha zamanı var fıkırdak olacak valla :)

senin minnoş ne kadar olmuş büyümüş mü...
bizimkide iyi teyzesi dr iyi dedi ama bana biraz yavaşlamış gibi geldi diyetteyim ya
33+2 de 2487 olmuş, kafa tam aşağıda, dönmüş, sırtı solumda poposu göbeğimde ayakları sağtarafımda, nts de de iyi çıktı herşey şimdilik bişey yok

yok kuzucumm ben dogumdan hıc korkmuyorum ben dogurmuycam elıme vercekler ya:))::) bnm korkumm epıduraldennn felc kalma rıskı felan varmısya erseyde rısk var gercı amaaaaaaa:)))

ben hıııc sesımı cıkarmadım bakalım ne yapacak?ama bunun babalar gunude var ona gore:)
senın kızın sana benzerse 5 yasından ıtıbaren kapıda bırıkır delıkanlılar:))

hazıranda tam ona kızını verıocem ıste allah nasıp edersee ama saka bı yana almak ısterımm ılk babalar gunu hedıyesı dıyee:):)

yok be cnmm bende de bısı yokkı cok saol amaaa::):)))tam bır laz kızı olcak benım cımcımeee:))::)
aman sassalım gelsınlerde kuzucuklarrr en onmlısı ooo:)

slm kızlarrrrrrrrrrrrrrr
kuzu ben de çok korkuyodum epidural-spinalden,dr genel anestezi çok daha zor, ayılması falan zordur dedi. ve kesinlikle spinal hepsinden iyi dedi, spinal olsun dedim bende. ama kociş girmiyo ameliyata ben korkarım bayılır giderim diyo. kapıda beklerim ben diyo :))))))

yelkovannnnnn sat daşım 33 olduk bugünnnnnnnnnnnnn

ayyyyyyyyyy ben bu sahneyı hatırlıyoruuuuummmm hemde aynsısnı tıpkısınııııı:))::):):):)

anamm, kız ben öyle bişey desem adam bunalıma girer...
Zaten şimdiden bunalımda...1 din iki oldun...
Ben yalnız kalacam, sen beni sevmeyeceksin, ilgilenmeyeceksin...
Biz doğumdan sonra ayrı mı yatacağız...
Beni tek başıma bırakacaksın.
Sürekli böyle düşünüyor...
Bi de öyle şeyler söylesem, adam iyice mahvolur..
Sende söyleme kız öyle, Allah korusun...Hepimiz de iyi olacağız...Ben yine tam tersi hiç kötüyü düşünmüyorum..
Geçen annemle konuşuyorum telefonda, anne doğumdan sonra kaç saatte kalkar ayaklanırım, kızımın bana ihtiyacı olacak diye kalkma derdindeyim...Annem de biz sana da öyküye de bakacaz diyor ama, bir an önce ayaklanmak istiyorum...

yelkovan ilahi bide evlen deiş.. ben evlenme diyorum söz ver diyorum evlenmiceksin eger evlenirsen her gece rüyana gelir kabusun olurum buda evlen demiş hahahahahahaaaa

Oyy, maşallah kuzuma ya...İyi iyi kilosu da iyi maşallah...
Hep böyle iyi çıkar inşallah herşey..Kurban olurum ben onlara yaa...
Seninki normal doğacak, doğum pozisyonunda gün bekliyo cimcime baksana..

anaammm farketmemıstım :)))
benım esım gırecek galıba doguma kararı ona bıraktım

Benim herif de girmiyo ameliyata..Doktora bayılt bunu gitsin diyor..

yelkovan ilahi bide evlen deiş.. ben evlenme diyorum söz ver diyorum evlenmiceksin eger evlenirsen her gece rüyana gelir kabusun olurum buda evlen demiş hahahahahahaaaa

zaten hemen evlenme ama yalnızda kalma dedım..
ne zor sey yaa su hamılelık neler gelıyor ınsanın aklına ne senaryolar yazıyorum tam dram fılmı olur..

zaten hemen evlenme ama yalnızda kalma dedım..
ne zor sey yaa su hamılelık neler gelıyor ınsanın aklına ne senaryolar yazıyorum tam dram fılmı olur..

ben desemde adam aldrmıyo artık bu sölediklerine sonra kendinde katıla katıla güleceksin konuş konuş ama boş konuşuyorsun diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…