2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bır sey sorcam
benınm cıldım cok catladı bacaklarımın arkası goguslerım(ılk ayda catladı) sımdı karnım bıraz catladı en kotu bacaklarım su anda doktora gıttım gecen mustela verdı bana ama alıp almamakta kararszım catladıktan sonra cılt ıse yararmı bu urun?
bosu bosunada almak ıstemıyorım pahalı yanı.napsam bı fıkrınız varmı?

ya şöyle düşününce o öyle bi ameliyata girse bende girip izleyemezdim heralde.
adam nasıl dayansın o görüntülere psikolojisi neyi bozulur

tek sartla gırecek doguma basucumda duracak elımı tutatcak doktorun tarafına gecmeyecek bıde kendımden sogutmayayım dogurayım derken:))

napım kuzuuuuu bnm psıkılojım daha kotu amaa....
ben neler dusunuyommm oo bunlarr bısı deılll:):))))

İyi düşün, herşey iyi olsun lütfen...
Kötü düşünce kötüyü çeker...
Ben de bi sürü şey düşünüyorum kötü kötü, aklıma gelmiyor mu sanıyorsun...
ama hemen atıyorum kötü düşünceleri aklımdan...
Endişelerimiz, korkularımız hepimizin var..Sanma ki güle oynaya doğuma gidecem hiç korkmuyorum..Ama bu bi süreç, yaşayıp göreceğiz...

Bence al çünkü var olan çatlakların da rengini açıyomuş görüntü açısından daha iyi bi duruma gelebilir bence

selam fıstıklar nasılsınız bakalım :))
karakan doğum ne zaman belli oldumu canım?

Selam canım 15:00 randevum bende şimdi duştan çıktım hazırlanıyorum bugün belli olacak doktor gecen hafta öyle demişti anestestle falanda randevum var ,heyecan bastı eşim 14.00 gelecek giderken sağlık ocağına da kaydımı yaptırayım çocuk doğacak daha gitmedim.Sen nasılsın yaramazlık yok demi

hosgeldın canmm

bence al bundan sonra olusacak catlakların ıcın onlem olur mustelanın ustunde catlak olusumunu durdurur gıbı bısey yazıyordu en azından buyumesını engellersın

ben geldiiimmm bankaya gitmiştim eşimin işi varmış ben gittim antalyaaa yanıyoooooo yandım valla dışarda eee sizler nasılsınız görüşmeyeli

ben geldiiimmm bankaya gitmiştim eşimin işi varmış ben gittim antalyaaa yanıyoooooo yandım valla dışarda eee sizler nasılsınız görüşmeyeli

burayada burayada o sıcaktan hahahahahahaaa

valla tam zamanında dogum yapıoruz yaaa

ay hadi bakalım :) benim dün belli olacak gibi kalmış aklımda. ben de sağlık ocağına hiç gitmedim, şart mı ki gitmek acep hiç bilmiyorum :)
iyiyim canım çokşükür bi yaramazlık yok. oğluşumu görmeye haftaya gidicem ben. 9unda. raporum da o gün başlıyor ama ben çalışmaya devam edicem inşallah gittiği yere kadar. inşallah 37ye kadar çalışabilirim de doğumdan sonra bebeğime biraz daha bakabilirim kendim.
eşim bu ara acayip yoğun. perşembe günü de istanbula gidiyor. o yüzden alışverişler biraz durdu :) bikaç şey kaldı onlar halletmem lazım. gecelik ve sabahlığımı hala alamadım.

selam şeker biz iyiyiz sen nasılsın

mustela yı herkes çok met ediyo doktorda verdiyse almalısın bence en azından yeni çıkacakları önler eskileri toparlar

Bence al çünkü var olan çatlakların da rengini açıyomuş görüntü açısından daha iyi bi duruma gelebilir bence
ama zaten o catlakların rengı beyaza donuyor ya ılacın ne gıbı bı faydası olcak onu bılmıyorum.
benimki girmem dio seni öle görmeye dayanamam dio :)

benımkııne gecen sordum kordonunuda keserım dıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…