2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hosgeldın canmm

sağol canım hoşbulduk..
senin endişeleri ben de yaşıyorum, doğumda bişey olur mu endişesi. eşime diyorum bak bebeğimi üvey annelere verme, anneannesi babaannesi baksın. o da gülüyo, sanki evde doğum yapcaksın, en iyi hastanelerde doğum yapacaksın güldürme beni diye :) ama işte anlamıyolar tabi bizi tam olarak..

selam fıstıklar, güzel anneler ve kuzuları
dışarda öyle güzel bi yaz yağmuru varki...
birazdan hazırlanıp dışarı çıkıcaz
evde sıkıldım öff biraz hava aliiim
bluecum bebeğin aşıları için kayıt yaptırman gerekiyo canım

canım doğduktan sonra aşı takibi falan için lazımolur diye gidiyorum kaydımı oluyumda lazım olur belki .......senin daha var yavaş yavaş yaparsın yormadan kendini çalış canım yeterki çalışmaya elverişli olasın ,gittiği yere kadar çalışırsın

selam şeker biz iyiyiz sen nasılsın

sağol canım ben de iyiyim çokşükür. işe gidip geliyorum. sabah ve akşamları yine yürüyerek işe gidip gelmeye başladım. ama geceleri belim çok ağrıyo benim yaa. artık gündüzleri de ağrıyor. bi de aşırı halsiz hissediyorum kendimi. bi şeyi bi yerden alıp bi yere koymaya yüreğim yok. dün mesela yemeğin yanına bi pilav yapacaktım onu bile yapamadım akşam.. siz de böyle misiniz kızlar yaa.

Selam ne güzel çıkma fırsatın varsa hiç kaçırma bu güzel havayı .....

ne ediyon merviş, kız hakkat ne bu sıcak yaaa, sade sıcak olsa yine iyi de basık hava boğuyo adamı

iyiyim canım yaa ne olsun gece benim sıpa durmadı uyutmadı anasını sen nasılsın gecede accaip sıcaktı haa resmen ter döktüm valla çok boğuk bi hava var bunaltıyo insanı denize girsen girilir haaa

hoşgeldin canım nasılsın yaa bi denk gelemedik ne zamandır :) ben akşamları o kadar halsiz oluyorum ki bilgisayarı kucağıma alıp oturmaya halim olmuyo bazen. hep uzanmak istiyorum:)
sağlık ocağı derken aile hekimliği mi canım peki?

demi ya var daha benim :) ben buradakileri gördükçe telaş yapıyorum :)) bebeğin kıyafetlerini falan yıkamadım daha ben. 2-3 hafta sonra düşünüyorum. kadın gelecek haftaya, ama sonra 1 ay sonra tekrar alıcam halıları yıkamaya göndercem falan.. eşim 15inden sonra rahatlar, duvarları da ona sildircem :) işte böyle planım..inşallah zamanlamam iyi olur..

iş mesafen nasılki çok uzaksa fazla yürümesen o da çok yoruyo ben yarı yola kadar yürüyorum yarıda otobüse biniyorum artık, bide herkes yer verio ne bulursam atlıyorum
canım benimde hiç bişey istemio öle yatsam çok rahat ediom o zaman
haa bide dr bana enfazla 1 saat yürü her 15 dk da bir 3-4 dk dinlen dedi

selam fıstıklar nasılsınız bakalım :))
karakan doğum ne zaman belli oldumu canım?
selam hoşgeldin canım

tek sartla gırecek doguma basucumda duracak elımı tutatcak doktorun tarafına gecmeyecek bıde kendımden sogutmayayım dogurayım derken:))
benimki dayanamaz ben biliyorum :)))

karakan senin bebiş kaç gr oldu şuan.

benımde cok cabuk belım agrıyo 3 4 gundurde ayaklarım bacaklarım hemen agrıyo yuku kaldıramıyo artık bende bazen cok usenıyorum bıseyler yapmaya.

Selam ne güzel çıkma fırsatın varsa hiç kaçırma bu güzel havayı .....

eşim evde sağolsun bugün gönlümü alıyo nereye gitmek istersin diye, hiç kaçırırmıyım ayıpsın üfff insan evde çok bunlaıyor bazen yaa, temizle, pişir, katla, topla...
evden çıkınca dinleniyorum wallahi....
sende iyi haberlerle gel dr dan akşama bekliyoruz bak

kızlar hepinizi öpüyorum sonra görüşürüz kendinize iyi bakın

iyiyim canım yaa ne olsun gece benim sıpa durmadı uyutmadı anasını sen nasılsın gecede accaip sıcaktı haa resmen ter döktüm valla çok boğuk bi hava var bunaltıyo insanı denize girsen girilir haaa

giriyo millet zate hafta sonu gördüm
bizde iyiyiz canım dün doktordaydık şükür iyi çıktı herşey doğumda normal olacak böle giderse

benimde eve giresim hiç gelmiyo yaaaa ..bide hep sogk şeyler yi,yesim var

Olur canım bebek kıyafetleri birgün temizliğinde bir hafta yetişir merak etme evet canım aile hekimi beni biri aradı biride kapıya geldi içinden sececm bugün ikiside çok yakın biri erkek aile hekimi biri kadın herhalde erkeğe giderim kadın doktorları sevmem

canım 15-20 dk ev. normalde 10-15 dk sürer de benim hızımla böyle :)) çok hafif bi rampa var bi yerde. orası çok yoruyor. tam evin önündeki sokak yokuşlu biraz. ama genel bi halsizliğim var doktora sorcam ya.

selam hoşgeldin canım
selam canım hoşbulduk sen de hoşgeldin..

benımde cok cabuk belım agrıyo 3 4 gundurde ayaklarım bacaklarım hemen agrıyo yuku kaldıramıyo artık bende bazen cok usenıyorum bıseyler yapmaya.

evet ya son ay nasıl oluyor artık endişeleniyorum :))

kızlar ben yemeğe gidiyorum. öğleden sonra gelirim inşallah bugün işler rahat :)
öptüm sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…