hosgeldın canmm
ay hadi bakalım :) benim dün belli olacak gibi kalmış aklımda. ben de sağlık ocağına hiç gitmedim, şart mı ki gitmek acep hiç bilmiyorum :)
iyiyim canım çokşükür bi yaramazlık yok. oğluşumu görmeye haftaya gidicem ben. 9unda. raporum da o gün başlıyor ama ben çalışmaya devam edicem inşallah gittiği yere kadar. inşallah 37ye kadar çalışabilirim de doğumdan sonra bebeğime biraz daha bakabilirim kendim.
eşim bu ara acayip yoğun. perşembe günü de istanbula gidiyor. o yüzden alışverişler biraz durdu :) bikaç şey kaldı onlar halletmem lazım. gecelik ve sabahlığımı hala alamadım.
ay hadi bakalım :) benim dün belli olacak gibi kalmış aklımda. ben de sağlık ocağına hiç gitmedim, şart mı ki gitmek acep hiç bilmiyorum :)
iyiyim canım çokşükür bi yaramazlık yok. oğluşumu görmeye haftaya gidicem ben. 9unda. raporum da o gün başlıyor ama ben çalışmaya devam edicem inşallah gittiği yere kadar. inşallah 37ye kadar çalışabilirim de doğumdan sonra bebeğime biraz daha bakabilirim kendim.
eşim bu ara acayip yoğun. perşembe günü de istanbula gidiyor. o yüzden alışverişler biraz durdu :) bikaç şey kaldı onlar halletmem lazım. gecelik ve sabahlığımı hala alamadım.
ama zaten o catlakların rengı beyaza donuyor ya ılacın ne gıbı bı faydası olcak onu bılmıyorum.
benımkııne gecen sordum kordonunuda keserım dıyo.
selam şeker biz iyiyiz sen nasılsın
selam fıstıklar, güzel anneler ve kuzuları
dışarda öyle güzel bi yaz yağmuru varki...
birazdan hazırlanıp dışarı çıkıcaz
evde sıkıldım öff biraz hava aliiim
bluecum bebeğin aşıları için kayıt yaptırman gerekiyo canım
gönderiyim bacım yeterki sen iste bol bol gönderiyim
ne ediyon merviş, kız hakkat ne bu sıcak yaaa, sade sıcak olsa yine iyi de basık hava boğuyo adamı
hoşgeldin canım nasılsın yaa bi denk gelemedik ne zamandır :) ben akşamları o kadar halsiz oluyorum ki bilgisayarı kucağıma alıp oturmaya halim olmuyo bazen. hep uzanmak istiyorum:)selam fıstıklar, güzel anneler ve kuzuları
dışarda öyle güzel bi yaz yağmuru varki...
birazdan hazırlanıp dışarı çıkıcaz
evde sıkıldım öff biraz hava aliiim
bluecum bebeğin aşıları için kayıt yaptırman gerekiyo canım
canım doğduktan sonra aşı takibi falan için lazımolur diye gidiyorum kaydımı oluyumda lazım olur belki .......senin daha var yavaş yavaş yaparsın yormadan kendini çalış canım yeterki çalışmaya elverişli olasın ,gittiği yere kadar çalışırsın
sağol canım ben de iyiyim çokşükür. işe gidip geliyorum. sabah ve akşamları yine yürüyerek işe gidip gelmeye başladım. ama geceleri belim çok ağrıyo benim yaa. artık gündüzleri de ağrıyor. bi de aşırı halsiz hissediyorum kendimi. bi şeyi bi yerden alıp bi yere koymaya yüreğim yok. dün mesela yemeğin yanına bi pilav yapacaktım onu bile yapamadım akşam.. siz de böyle misiniz kızlar yaa.
selam hoşgeldin canımselam fıstıklar nasılsınız bakalım :))
karakan doğum ne zaman belli oldumu canım?
benimki dayanamaz ben biliyorum :)))tek sartla gırecek doguma basucumda duracak elımı tutatcak doktorun tarafına gecmeyecek bıde kendımden sogutmayayım dogurayım derken:))
karakan senin bebiş kaç gr oldu şuan.Selam canım 15:00 randevum bende şimdi duştan çıktım hazırlanıyorum bugün belli olacak doktor gecen hafta öyle demişti anestestle falanda randevum var ,heyecan bastı eşim 14.00 gelecek giderken sağlık ocağına da kaydımı yaptırayım çocuk doğacak daha gitmedim.Sen nasılsın yaramazlık yok demi
sağol canım ben de iyiyim çokşükür. işe gidip geliyorum. sabah ve akşamları yine yürüyerek işe gidip gelmeye başladım. ama geceleri belim çok ağrıyo benim yaa. artık gündüzleri de ağrıyor. bi de aşırı halsiz hissediyorum kendimi. bi şeyi bi yerden alıp bi yere koymaya yüreğim yok. dün mesela yemeğin yanına bi pilav yapacaktım onu bile yapamadım akşam.. siz de böyle misiniz kızlar yaa.
Selam ne güzel çıkma fırsatın varsa hiç kaçırma bu güzel havayı .....
iyiyim canım yaa ne olsun gece benim sıpa durmadı uyutmadı anasını sen nasılsın gecede accaip sıcaktı haa resmen ter döktüm valla çok boğuk bi hava var bunaltıyo insanı denize girsen girilir haaa
hoşgeldin canım nasılsın yaa bi denk gelemedik ne zamandır :) ben akşamları o kadar halsiz oluyorum ki bilgisayarı kucağıma alıp oturmaya halim olmuyo bazen. hep uzanmak istiyorum:)
sağlık ocağı derken aile hekimliği mi canım peki?
demi ya var daha benim :) ben buradakileri gördükçe telaş yapıyorum :)) bebeğin kıyafetlerini falan yıkamadım daha ben. 2-3 hafta sonra düşünüyorum. kadın gelecek haftaya, ama sonra 1 ay sonra tekrar alıcam halıları yıkamaya göndercem falan.. eşim 15inden sonra rahatlar, duvarları da ona sildircem :) işte böyle planım..inşallah zamanlamam iyi olur..
iş mesafen nasılki çok uzaksa fazla yürümesen o da çok yoruyo ben yarı yola kadar yürüyorum yarıda otobüse biniyorum artık, bide herkes yer verio ne bulursam atlıyorum
canım benimde hiç bişey istemio öle yatsam çok rahat ediom o zaman
haa bide dr bana enfazla 1 saat yürü her 15 dk da bir 3-4 dk dinlen dedi
selam canım hoşbulduk sen de hoşgeldin..selam hoşgeldin canım
benımde cok cabuk belım agrıyo 3 4 gundurde ayaklarım bacaklarım hemen agrıyo yuku kaldıramıyo artık bende bazen cok usenıyorum bıseyler yapmaya.
giriyo millet zate hafta sonu gördüm
bizde iyiyiz canım dün doktordaydık şükür iyi çıktı herşey doğumda normal olacak böle giderse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?