selam hoşgeldin canım
benimki dayanamaz ben biliyorum :)))
karakan senin bebiş kaç gr oldu şuan.
hoşbulduk canım sağol, gördünmü kızımın fotosunu, c.tesi çekildi teyzesiselam canım hoşbulduk sen de hoşgeldin..:
ayyy çok sevindim canım yaa. anadolu hastanesin demi yapıcaksın canım doğumu
saol canım
evet anadoluda yapıcam
neese ben kaççtım
sen nerde yapacaksın
yemekten sonra görüşürüz
kızlar dun kanamam oldu erken dogum rıskı yuzunden doktor cıger gelıstırıcı ıgne verdı sımdı onu yaptırmaya gıdıyorum bu ıgnenın bı zararı varmı erken dogumu daha cok tetıklermı acaba
geçmiş olsun yok canım zararı hatta beni 36.5 qlırsa iğnede yaparız dedi bakalım bugün belli olacak sadece vurulduktan bir hafta içinde gecerli doğum olmazsa yeniden vurulman gerekir
hadı ya ama sımdı bıse yok ne sancım ne kanamam olmasammı acaba doktor anlarmıki olmadıgımı
kızlar dun kanamam oldu erken dogum rıskı yuzunden doktor cıger gelıstırıcı ıgne verdı sımdı onu yaptırmaya gıdıyorum bu ıgnenın bı zararı varmı erken dogumu daha cok tetıklermı acaba
doktor onerdıyse yap tabı onlar bu ısın uzmanı
slm bacım nirlerdesin nasılsın
kız sabahtan berı sancı gırıyo cıkıyo uzandım bıraz baktımolmuyo gerı geldım ıyıyım sımdı sen nasılsın sekerım
benimde gece oldu yaaa uyutmadı hiç hala uykum var ama yatsam da uyuyamıyorum bide gece çok sıcaktı ter bastı anlican mağdurum da mağdurum
epidural daha mı sağlıklı kızlar? sen hangisini düşünüyosun Birce doğum için?yanında bir bayanın olması daha iyi doğumda. eşin elinden geleni yapar ama bir bayan kadar olmaz. inşallah erken izin alıp gelebilir...
benimki de iri değil. bir ara üzülüyordum ama sağlıklı olsun yeter ki, önemli olan o.
doktorlar genel anesteziyi çok önermiyorlar ama. anne açısından da bebek açısından da bölgesel daha iyiymiş.
normal doğumun zormu geçmişti canım o yüzdenmi sezeryani tercih ediyosuncanım tansiyon var ve ben normal doğum yaptımya o ortamı birdaha yaşamak istemiyorum stres yaparı diye bilmiyorumki bakalım konusalımda doktorla psikolojim bozulur diye
yelkovan ilahi bide evlen deiş.. ben evlenme diyorum söz ver diyorum evlenmiceksin eger evlenirsen her gece rüyana gelir kabusun olurum buda evlen demiş hahahahahahaaaa
epidural daha mı sağlıklı kızlar? sen hangisini düşünüyosun Birce doğum için?
normal doğumun zormu geçmişti canım o yüzdenmi sezeryani tercih ediyosun
aynı şeyi bende söylüyorum doğumda ölürsem kızıma benden başka kimseye anne dedirtme benden başkasını sevmeye de kalkarsan rahat vermem bak sana gelirim yanına diyorumhatta durumu iyice abarttım biz normalde konuşurken filan sana bişy olursa duramam bende gelirim arkandan yaşarmıyım sanıyosun filan derdi önceden şimdi soruyorum ben ölürsem sende gelecekmisin yaşayabilirmisin diye artık kızımız var nasıl tek bırakayım ki onu hem annesiz hem babasız mı kalsın diyo ona bile alınıyorum ne yani ölmiycekmisin ben ölürsem diye sapıttım iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?