2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende hilminin işyerine dogru gidiyimm afiyet olsun herkese görüşürüz...

kızlar dun kanamam oldu erken dogum rıskı yuzunden doktor cıger gelıstırıcı ıgne verdı sımdı onu yaptırmaya gıdıyorum bu ıgnenın bı zararı varmı erken dogumu daha cok tetıklermı acaba

kızlar dun kanamam oldu erken dogum rıskı yuzunden doktor cıger gelıstırıcı ıgne verdı sımdı onu yaptırmaya gıdıyorum bu ıgnenın bı zararı varmı erken dogumu daha cok tetıklermı acaba

geçmiş olsun yok canım zararı hatta beni 36.5 qlırsa iğnede yaparız dedi bakalım bugün belli olacak sadece vurulduktan bir hafta içinde gecerli doğum olmazsa yeniden vurulman gerekir

geçmiş olsun yok canım zararı hatta beni 36.5 qlırsa iğnede yaparız dedi bakalım bugün belli olacak sadece vurulduktan bir hafta içinde gecerli doğum olmazsa yeniden vurulman gerekir

hadı ya ama sımdı bıse yok ne sancım ne kanamam olmasammı acaba doktor anlarmıki olmadıgımı

şükür geldi elektrikler karacham iğneni ol bence bebek erken geldiğinde hayatını tehlikeye atmış olmaz mısın ciğerleri gelişmemiş olacak çünkü

doktor onerdıyse yap tabı onlar bu ısın uzmanı

kız sabahtan berı sancı gırıyo cıkıyo uzandım bıraz baktımolmuyo gerı geldım ıyıyım sımdı sen nasılsın sekerım

benimde gece oldu yaaa uyutmadı hiç hala uykum var ama yatsam da uyuyamıyorum bide gece çok sıcaktı ter bastı anlican mağdurum da mağdurum

epidural daha mı sağlıklı kızlar? sen hangisini düşünüyosun Birce doğum için?
canım tansiyon var ve ben normal doğum yaptımya o ortamı birdaha yaşamak istemiyorum stres yaparı diye bilmiyorumki bakalım konusalımda doktorla psikolojim bozulur diye
normal doğumun zormu geçmişti canım o yüzdenmi sezeryani tercih ediyosun

yelkovan ilahi bide evlen deiş.. ben evlenme diyorum söz ver diyorum evlenmiceksin eger evlenirsen her gece rüyana gelir kabusun olurum buda evlen demiş hahahahahahaaaa

aynı şeyi bende söylüyorum doğumda ölürsem kızıma benden başka kimseye anne dedirtme benden başkasını sevmeye de kalkarsan rahat vermem bak sana gelirim yanına diyorum hatta durumu iyice abarttım biz normalde konuşurken filan sana bişy olursa duramam bende gelirim arkandan yaşarmıyım sanıyosun filan derdi önceden şimdi soruyorum ben ölürsem sende gelecekmisin yaşayabilirmisin diye artık kızımız var nasıl tek bırakayım ki onu hem annesiz hem babasız mı kalsın diyo ona bile alınıyorum ne yani ölmiycekmisin ben ölürsem diye sapıttım iyice

ya bendede aynı sey oluyo bı hoca arkadasını gorduk yoldaadam karısı olunce bırını bulmus hemen ayıp ya daha 1 sene olmadı kadın olelı dedım neyapsın adam tekmı klasın dedı ya ben olursem sen hemen evlenırmısın dedı ya duruma baglı dedı ayy dedım aglaya aglaya öldümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…