canım bugün doktoruma sorayım, size de söylerim. ama sanmıyorum 2 tane hurmanın doğumu tetikleyeceğini ben. dün hastanede de yemeyin vs demediler, çok faydalı hamilelikte de sonrasında da yiyin dediler.
ben soracağım soruları kağıda not ediyorum unutmuyorum böylelikle..doktorun da hoşuna gidiyo..ver bakalım neler sorcan bu sefer diyo
Selam Kızlar ....
Bugün son doktor muayenemiz bu hafta içinde gün verek
Blue doktora gidiyormussun hadi bakalım çok güzel haberlerle gelesin inşaallah
38.hafta dediler canım eğitimde.
ben size eğitim notlarının hepsini yazayım gruba ekleyeyim. ara ara böyle konusu geldikçe bahsediyorum herşeyden eğitim eğitim diye
ben iki gunde bir suruyorum cunku ucu kuruyor cok hem yagliyorum hem lansinoh suruyorum yeni basladim
ya kıslarr ben bıktımm su wc ye gıtmektennnnnn sızdede olemı ustelık gıttıgımde bısıde yokkk...
benım gıbı butun gun ısyerınde wc ye gıtmeyen bırı ıcın resmen ıskenceeeeeeeeeeeeee
Selam Kızlar ....
sonunda kavuşuyorsun kuzey'ine, ne güzelll... bugün yeliss de doğum yapacaktı.Selam Kızlar ....
kızlar haftasonu dugun var kıyafet buldum cok sancılı olmadı ayakkabıda topuklu gıyemeyecegım ama babetlerle gıtmekde ıstemıyorum dolgu taban aldım bıseycık olmaz dımı?*
babetlerle gıderım nıkah salonuna dolgu tabanlarla gırerım dıye dusundum
Oyyyyy çok heyecanlandımmmmmmmSelam Kızlar ....
Aa eklesene canım ne iyi olur bize deee
Erken doğumu tetikliyor diyorlar ben o yüzden süremedim daha cesaret edip
aynen ben de aynı durumdayım ama benimki enfeksiyondan sanırım(
ayyy hadi inş. inş. ben heyecanlandım
vayyy bee son muayene :)) karakan sen yazınca heyecanlanıyorum ben yaa :)))
evet canım şimdi çıkıcam eşimden haber bekliyorum.gelince hemen girerim inşallah sayfaya girebilirim..
sonunda kavuşuyorsun kuzey'ine, ne güzelll... bugün yeliss de doğum yapacaktı.
cnm bende enfeksiyon dıye dusundum ama bıraz enfeksiyon varmıs ama kulturde bısı cıkmadı oyuzden ılac kullanmadım bende... sanırım bu kızlarr buyudukce asagıya baskı yapıyorlarrr ben artık ona bağlıyorumm
Bişeycik olmaz, yanında yedek ayakkabı bulundur ama kesin yorulursan falan hemen değiştir
Esra Erol'a baksana nasıl topukluların üstünde dansediyor kadın maşallah
Oyyyyy çok heyecanlandımmmmmmm
hayırlı olsun canımmmmmm
Merhaba kızlar, nasılsınız..
Sağolun kızlar çok farklı bir duygu bu üç senedir hayatımızın tek hedefi buydu ...birçok acı tecrübe deneyim,zorluk vsss yaşadıktan sonra kavuşmaya çok az kaldı ,,,sersem gibiyim :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?