2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

oooo Kuzucuk gelmiş iyiyiz canım sen nasılsın ,,,,,

merhaba canım. sen nasılsın? öykü yaramazlık yapmıyor değil mi??

hoşgeldinnn kuzuuuu naberrr
geldi di mi annen hadi gözün aydınnnn :)

kuzu hosgeldınnn naber geldıı annen

karakannn ınsallah canım saglıkla sıhhatle bebegını kucagına alırsınnnn ama bu sefer aldın sayıyoruz senı artık sonundasın yolunnn

Hoşbulduk kızlar...Annem geldi...O gelince bende işe gelmez oldum....
Herkesi çok özledim...Dayanamadım 5 dakika kızlara bakıp gelicem dedim kaçtım evden...
Öykü yaramazlık yapmıyor teyzesi, hazırlıklarımızı bitirdik ama, beşiğini kurduk, eşyalarını hazırladık...
Perşembe kontrolüm var, bakalım doktorumuz ne diyecek...
Yalnız kızım anneannesini çok üzüyor, herkesi tekmeliyor daha hatunu tekmelemedi..Dayısı elini koyuyor, kuduruk 4 dönüyor...Anneannesine tepki yok daha....
Herkesi çok özledim..Erkn doğum falan yok herhalde, aman olmasn da...

o sureyi bende duymuştum ama ilk 3 ayeti olduğunu bilmiyorum. daha iyi, ben 8 ayeti de ezberlemeyi düşünüyodum:)

kızlar inşirah suresi 8 ayet onuda ezberlememiz gerekiyo.ilk 3 ayeti okunacak olan inşikak suresi,onuda ezberlememiz gerekiyo:) isimleri birbirine çok benziyo.been ikisinide ezberledim,inşşş sağlıklı alalım bebişlerimizi.

yok Allah'a şükür erken doğum falan :)
ay Öykücük demek anneannesini tekmelemiyor :)
gir arada seni merak ederiz
perşembe günü kesinnn haber ver
güle güle kullansın eşyalarını, beşiğinde de mışıl mışıl uyusun inşallahhhh

Ben gidiyorum kızlar...
Herkes kendine ve bebişine iyi baksın...
Öpüyorum herkesi...
Denk gelmediğim herkese selam söyleyin...
suzii geldi mi hiç, net olmayınca onla da bağlantımız koptu..

Gözünaydın anneciğin gelmiş ben bugün doktora gidiyom belki yarın belki yarındanda yakın:)))) ciğer geliştirici yapacak canım bu hafta içinde doğurtacak kan sonuçlarımı değerlendirecek

Ayyyy, hadi bakalım, hayırlı haberlerle gel inşallah....
Ne kadar heyecanlı yaa...Bu hafta içinde geliyor bebeğin...
Darısı bizim de başımıza vaktinde zamanında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…