herkeze günaydıııınnnn karakan doğuruyomuuuu yaaa biz ne zaman doğurucaz ben minik tospağamı özledim :84::84::84:
bizde dün minik tospağamın park yatağını aldık onu temizlicem birazdan tozlu falandır o yüzden kaynanamlar var pek giremiyorum kızlar
eee sizler nasılsınız
günaydın kıslar herkes iyidir umarım karakan doğum mu yapmış zamanında mı yoksa erken mi oldu ayy ben de heran doğurabilirimbu stresle
iyiyis şekerim sorma doğuranları kıskanıyorum artıkdoğuran doğuruyor sen nasılsın? hadi hayırlı olsun bebeğinin yatağı :)
sağol canım teşekkür ederiz. aynen bende kıskanıyorum valla.
dün bi ara doğuruyorum sandım evde kimsede yok accayip tırstım ama napıcamı bilemedim kaskatı kesildim olduğum yerde hareket edemedim yaa çok kötüydü
Ayy maşallah çok sevindim zamanında olmasına da Allah her ikisine de sağlık sıhhat versin güle güle büyütsünlerzamanında doğuruyor canım 9 da ameliyata girecektir, şuan muhtemelen kucağındadır veledi
delimavi senin sıkıntıların vardı demi erken doğum riskin falan nasılsın nasıl oldun canm
ayyy o herkeste olmaya başladı merve yalancı sancı bunlar korkman doğal bende çok korkmuştum off şu 2-3 hafta bi geçseydi :84: zaman da geçmiyor günler yaklaştıkçasanki 1 ay önc doktora gittim gibi geliyor halbuki 1 hafta önce gittim cuma günü gidicem bi gelemedi gitti cuma günü
yaaa kızlar ben hemoroid olmuşum nasıl kurtulucam bu illetten yaaa sinir oluyorum artık
kızlar slmmmmmm benım yıne sancım cıktı daha yenı geldım dr dan serum takıldı yıneee bebek 2450 olmus cuma gunu tekrar gıdecem
kızlar slmmmmmm benım yıne sancım cıktı daha yenı geldım dr dan serum takıldı yıneee bebek 2450 olmus cuma gunu tekrar gıdecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?