2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kıslar herkes iyidir umarım karakan doğum mu yapmış zamanında mı yoksa erken mi oldu ayy ben de heran doğurabilirim bu stresle

iyiyis şekerim sorma doğuranları kıskanıyorum artık doğuran doğuruyor sen nasılsın? hadi hayırlı olsun bebeğinin yatağı :)

ayy mızlar bi ilk aylarda dayanamadım şikayet ettim nerden hamile kaldım diye sonra pişman oldum tabi ama şimdide şikayet etmek istemiyorum ya hayırlısıyla şu 2 haftayıda atlatsaydım hakkatten zormuşya bütün kemiklerim sızlıyo hele belim çok ağrıyo çok değil 2 hafta sonra gelsn bebişim

iyiyis şekerim sorma doğuranları kıskanıyorum artık doğuran doğuruyor sen nasılsın? hadi hayırlı olsun bebeğinin yatağı :)

sağol canım teşekkür ederiz. aynen bende kıskanıyorum valla.
dün bi ara doğuruyorum sandım evde kimsede yok accayip tırstım ama napıcamı bilemedim kaskatı kesildim olduğum yerde hareket edemedim yaa çok kötüydü

flaş flaş flaşşş
bı gunaydın dıyeyım dedım dogum haberı aldım yaaa hadı bakalım hayırlısı hepımıze vakıtlı dogumlar
ayy heyecan bastı gene:))

ayyy o herkeste olmaya başladı merve yalancı sancı bunlar korkman doğal bende çok korkmuştum off şu 2-3 hafta bi geçseydi :84: zaman da geçmiyor günler yaklaştıkça sanki 1 ay önc doktora gittim gibi geliyor halbuki 1 hafta önce gittim cuma günü gidicem bi gelemedi gitti cuma günü

zamanında doğuruyor canım 9 da ameliyata girecektir, şuan muhtemelen kucağındadır veledi
Ayy maşallah çok sevindim zamanında olmasına da Allah her ikisine de sağlık sıhhat versin güle güle büyütsünler
delimavi senin sıkıntıların vardı demi erken doğum riskin falan nasılsın nasıl oldun canm

evet canım dr en son her an doğurabilirsin dedi doğum kananlı ile rahim arası baya azalmış bide elle de muayene etti çok yumuşak dedi ne demekse oda doğum belirtisiymiş zaten bi kasılmalarım olmuştu onu durdurdular bakalım biraz daha kilo alsa ben hala işe gelmek zorundayım

ayyy benide ayın 20 sinde çağırdı ama ben 21 de gidicem herif zaten 20 sinde alıyo maaşı o yüzden bide düğün var halamın oğlunun hem ıspartada hem burda eşim de gidemez zaten biz burdakine gideriz evin dibinde allahtan yoksa başka biyere gidemem ben

kızlar ben çıkıyorum duşa giriyim bitlendim gibi kaşınıyorum karnım çok kaşınıyo kendinize iyi bakın görüşürüz:79:

yaaa kızlar ben hemoroid olmuşum nasıl kurtulucam bu illetten yaaa sinir oluyorum artık

bir aydır bende cekiyorum canın yok kurtulamıyosun ben sadece bepanten kullanıyorum canım çok yandığında hemoroid kremini kullanmıyorum

kıslar şöle tickerlerınıza baktımda hepini ya 35 ya 36 . haftalardasınız oy ne güsel ben daha 33 olcam bugun sabaha kadar uyumadım daha 5 hafta kadar da uyuyamıycam bebek mideme baskı yapıyo

karakan da umarım bebişine kavuşmuşutur sağlıcakla darısı başımızaa

kızlar slmmmmmm benım yıne sancım cıktı daha yenı geldım dr dan serum takıldı yıneee bebek 2450 olmus cuma gunu tekrar gıdecem

kızlar bugun saat 3 te kontrolumuz var bakalım hayırlı guzel haberlerle gelırız ıns. kendınıze mınnaklara ıyı bakın öptum

kızlar slmmmmmm benım yıne sancım cıktı daha yenı geldım dr dan serum takıldı yıneee bebek 2450 olmus cuma gunu tekrar gıdecem

geçmiş olsun canım dikkat et bakalım biraz daha senin bebiiş acele ediyo cıkmak için saten 2 500gr üstu çocukları kuveze koymuyolar korkma azcık daha dayanır inşallah

günaydın herkese. kuzey bebek anneciğinin kollarındadır şimdi, çoookk güzel yaaa...

bu arada bu saat olmuş sayfalar ilerlememiş, ne kadar sakin topik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…