2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

var mı kızlar havadisler??? geçmişi okumak çok sürüyo... volveroncum nasılsın... ben de sezaryana karşıyım ama risk almak da gerekli mi sence... hayırlısı cnm...

kararsızlık canını sıkmış olmalı canım.... arada bana da geliyolar ama gidiyolar.... rahat olmaya çalış canım, son zamanlarının tadını çıkar... bak bitiyo hamileliğimiz

of off aynı durumdayım ben de, son 3-4 gündür acayip agresifim.aşırı bir stres var üzerimde. sürekli ağlıyorum, kimseyle görüşmek istemiyorum, kapattım kendimi eve(

kararsızlık canını sıkmış olmalı canım.... arada bana da geliyolar ama gidiyolar.... rahat olmaya çalış canım, son zamanlarının tadını çıkar... bak bitiyo hamileliğimiz
belki ondan belki doğum öncesi stres yapıyo bilemiyorum
of off aynı durumdayım ben de, son 3-4 gündür acayip agresifim.aşırı bir stres var üzerimde. sürekli ağlıyorum, kimseyle görüşmek istemiyorum, kapattım kendimi eve(

bende onun için sormuştum demek sende yaşıyosun aynı durumu yapacak işim çok terih belli değil annem rahatsız v .s sorunlar hep arkaya atmaya çalıştığım şeyler teker teker ortaya çıkıyo

ahahah ay cok güldüm

ay allah hepimize hayırlısını nasip etsin ya
söyle bir aksam yatsak ertes sabah bir baksak bizim bebişler odalarında :)

Nerdee o günleer :) illa yaşıycaz o stresi
neyse akışına bırakmak en doğrusu galiba, hayırlısı hangisi ise o olsun

selam kızlar nasılsınız... beşiğimiz gelmedi malesef... daha boyası yapılıyomuş... bu boya kokusu zararlı olur mu çocuğa kızlar???

olur tabii, hem de çok fazla olur..
bebeği yatıramazsın kokusu geçmeden beşikte

öyle yapmayın kızlar.... walla benim kimsem de yok ankarada... genelde hep evdeyim.... bi markete gidiyom geliyom.... ama o bile iyi geliyo... dizilerimi takip ediyom, sizle konuşuyom.... bnm eşim de titremez hiç üstüme... ben gidip gidip yanaşırım, o kaçar yani kapamayın kendinizi bi yürüyüş yapın.. bitti mi bebiş hazırlıklarınız, onlar da iyi geliyo insana....

kızlar çok düşünmeyin aklınızı takmayın
hazırlıklarınıza odaklanın
kendinizi eve kapatmayın havalar düzeldi yürüyüşler yapın
düşündükçe stres yapıyo insan
doğum anını aklıma getirmiyorum
nasıl olsa olcak bitcek, içerde kalan olmamış her bebek çıkmış dışarı diyorum kendime ve sadece kızımı düşünüyorum

benimde kafama takılan minik oğlum
anneye en bağımlı zamanları
bensiz yatmıyo uyumuyo bile
ne yapcak ben hastanedeyken ((((

basit sorunları gözümde büyütüp devleştiriyorum ben de. oğluşlar gelse de kendimize gelsek:)))
son günlerde böyle oldum. yürüyüş bile gözümde büyüyor ben de anlamadım. neyse geçer inşallah...

yaaa neden öyle ama yaa bi doktorla konuşsana cnm

Ya sorma işte ne bileyim bidaha gittiğimde zaten 38 haftamda olucam heralde son iki kontrolüm olucak bi sorun olduğunda haberim olsun diyo o kadar çıldırtıyo beni ya zaten delleniyorum bide bu adam sinir ediyo beni oldu olacak evde doğuriyim zahmet etmesin yani

yani 36 hftanın içindesin ne 38i olucan? 39 haftalık olucaksın... çok saçma... ben bile 35in içindeyim doktorum haftada bir bekliyor beni yanına... bence sen git kontrollerine 3 haftayı bekleme 30u ne kız gittiğinde doğurcaksın sen o zaman

hakikaten 39 doğru ya o zamana kadar doğurmicam ne malum dediğin gibi gitsem mi ama senin tansiyondan dolayı sanırım benim tansiyonum da eğer kızların dediği gibiyse sınırlarda dolaşıyo şu an 11-12 büyük 6-7 küçük sürekli ölçüyorum ama doktorda daha da yükseliyo 13 oldu en fazla gidersem manyak dicek bana bi sorun yok geliyo demesin:26:

tansiyonun çok çok normal 13 bile normal , benim 13/8 çıktığında doktor öpüp başına koyuyor... 14 te kızıyor bana... tansiyonla alakası yok canım benim bebek ilerde diye beni istiyor haftada bir... kaldı ki en son gittiğimde tansiyonum iyiydi... ilaç kullanıyorum ondan... ne bileyim 39 olucaksın heralde sancılanıp gideceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…