kızlar size bi soru sorucam ben bu haftalarda çok stresliyim hatta bugn çok kötüyüm ağlamak istiyorum mutlu değilim bazılarına göre doğum öncesi depresyonmuş tamam bebeğimi dört gözle bekliyorum ama çok stresliyim ya herşei sorun eder oldum ben böyle değildimki daha güçlüydüm
kızlar size bi soru sorucam ben bu haftalarda çok stresliyim hatta bugn çok kötüyüm ağlamak istiyorum mutlu değilim bazılarına göre doğum öncesi depresyonmuş tamam bebeğimi dört gözle bekliyorum ama çok stresliyim ya herşei sorun eder oldum ben böyle değildimki daha güçlüydüm
belki ondan belki doğum öncesi stres yapıyo bilemiyorumkararsızlık canını sıkmış olmalı canım.... arada bana da geliyolar ama gidiyolar.... rahat olmaya çalış canım, son zamanlarının tadını çıkar... bak bitiyo hamileliğimiz
of off aynı durumdayım ben de, son 3-4 gündür acayip agresifim.aşırı bir stres var üzerimde. sürekli ağlıyorum, kimseyle görüşmek istemiyorum, kapattım kendimi eve(
ahahah ay cok güldüm
ay allah hepimize hayırlısını nasip etsin ya
söyle bir aksam yatsak ertes sabah bir baksak bizim bebişler odalarında :)
selam kızlar nasılsınız... beşiğimiz gelmedi malesef... daha boyası yapılıyomuş...bu boya kokusu zararlı olur mu çocuğa kızlar???
of off aynı durumdayım ben de, son 3-4 gündür acayip agresifim.aşırı bir stres var üzerimde. sürekli ağlıyorum, kimseyle görüşmek istemiyorum, kapattım kendimi eve(
basit sorunları gözümde büyütüp devleştiriyorum ben de. oğluşlar gelse de kendimize gelsek:)))belki ondan belki doğum öncesi stres yapıyo bilemiyorum
bende onun için sormuştum demek sende yaşıyosun aynı durumu yapacak işim çok terih belli değil annem rahatsız v .s sorunlar hep arkaya atmaya çalıştığım şeyler teker teker ortaya çıkıyo
son günlerde böyle oldum. yürüyüş bile gözümde büyüyor ben de anlamadım. neyse geçer inşallah...öyle yapmayın kızlar.... walla benim kimsem de yok ankarada... genelde hep evdeyim.... bi markete gidiyom geliyom.... ama o bile iyi geliyo... dizilerimi takip ediyom, sizle konuşuyom.... bnm eşim de titremez hiç üstüme... ben gidip gidip yanaşırım, o kaçaryani kapamayın kendinizi bi yürüyüş yapın.. bitti mi bebiş hazırlıklarınız, onlar da iyi geliyo insana....
Bizim taa 30 unda( üç haftadan aşağıya düşürmedi bizim kontrolleri ya ne güzel haftaya giderdim
yaaa neden öyle ama yaa bi doktorla konuşsana cnm
Ya sorma işte ne bileyim bidaha gittiğimde zaten 38 haftamda olucam heralde son iki kontrolüm olucak bi sorun olduğunda haberim olsun diyo o kadar çıldırtıyo beni ya zaten delleniyorum bide bu adam sinir ediyo benioldu olacak evde doğuriyim zahmet etmesin yani
yani 36 hftanın içindesin ne 38i olucan? 39 haftalık olucaksın... çok saçma... ben bile 35in içindeyim doktorum haftada bir bekliyor beni yanına... bence sen git kontrollerine 3 haftayı bekleme 30u ne kızgittiğinde doğurcaksın sen o zaman
hakikaten 39 doğru yao zamana kadar doğurmicam ne malum dediğin gibi gitsem mi ama senin tansiyondan dolayı sanırım benim tansiyonum da eğer kızların dediği gibiyse sınırlarda dolaşıyo şu an 11-12 büyük 6-7 küçük sürekli ölçüyorum ama doktorda daha da yükseliyo 13 oldu en fazla gidersem manyak dicek bana bi sorun yok geliyo demesin:26:
ayy vantilatörü çalıştırdım ölüyorum sıcaktannnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?