2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

mervecim senin anladığım kadarıyla baya tansiyon problemin var ben sana sormuşmuydum hatırlamıyorum doktor sana tansiyondan dolayı normal yapamazsın riske atamam dedimi benm sadece doktorda 14 çıkıyo başka zaman öyle problemim yok bunun için sezeryana almak için ısrar etti benim durumuma göre seninki daha ciddi gibi senin doktor ne düşünüyo acaba

sormaa yaaa kafası aşağıda nasıl duruyorlar kızz çok üzülüyorum bazen , ama en rahat ettikleri pozisyon oymuş bebeklerin...

Vallahi benim hala aklım almıyo desem o kafa o kanalda nasıl sıkışmıyo nasıl bişey çıkacak 45.5 cm benim nereme sığdı anlamadım gitti yaw o zaman yazık hakikaten benim organcıklarıma baya bi sıkışıklar heralde

Heh işte onu diyom bende bacım 13 ü görünce gözleri fırlıyo benim doktorun tansiyonunu takip et deyip duruyo o yüzden bende ikilemdeyim benim normalde evdeyken 10 -5 falan oluyodu bu sıra hep 11-12 olunca tedirgin oldum bende

canım inan doğum hakkında daha hiç bişi konuşmadık... tansiyonun var normal yapamazsn falan demedi, bundan 5-6 hafta önce sadece epidurali sordum tavsiye etmedi normal doğumdan yana benim doktor, hiç sezaryen lafı etmedi...

nasıl yani anlamadım sende benim gibi doktorda mı çıkıyo tansiyonun evdeyken normal bakalım merve ne diycek

kız doğum kanalına girdiklerinde kafaları deforme oluyormuş bi de... hani yeni doğan bebeklerin kafaları genelde yamuk oluyor ya o yüzdenmiş...

Evet doktorda çıkıyo benimde evde normal gibi dijitallere bakılırsa ama o da mı normal değil doktordada çıkmaması mı lazımmış:26:

bnm de genelde doktorda yüksek çıkıyor... yazmıştm ama gene yazıyım... kontrolden önce ölçtü bebeğimi görücem diye heyecanlıydım nabzım hızlı atıyordu 14/9 çıktı... çok kızdı dedim doktor bey ben çok heyecanlanıyorum bi de kontrolden sonra ölçseniz, ölçtü 13/8 çıktı doktorm çok şaşrdı demek senin heyecandan olyor dedi... şimdi ben bebeğimi ultrasondan göreceğim için bu kadr heyecan yapıyorsam doğum anında nasıl olurum orası da tartışılır

Benimde yüksek çıktığında 15 dk bekletiyo heyecandan mı diye tekrar ölçüyo ama işte doğum anında onun olmaması gerek yinede bence ki o esnada düşüremeyebilirler o yüzden.

Evet doktorda çıkıyo benimde evde normal gibi dijitallere bakılırsa ama o da mı normal değil doktordada çıkmaması mı lazımmış:26:
ya doktorda beyecandan çıkıyomuş bunun için sezeryan istekli doktorum

canım senin doktorda sezeryan istiyomu evdeyken normal çıkıyo o zaman tansiyonun

Benimde yüksek çıktığında 15 dk bekletiyo heyecandan mı diye tekrar ölçüyo ama işte doğum anında onun olmaması gerek yinede bence ki o esnada düşüremeyebilirler o yüzden.
evet işte riskli o, fatmayla konuşuyorduk sanırım geçenlerde, bi tanıdğı tansiyon yüzünden normal doğumda bayılıp kalmış çocuğu kafası çıktıktan sonra... korkmuyor değilim...
ya doktorda beyecandan çıkıyomuş bunun için sezeryan istekli doktorum

canım senin doktorda sezeryan istiyomu evdeyken normal çıkıyo o zaman tansiyonun

geçenlerde çok çarpıntım oldu gittim ölçtürdü 11/6 çıktı normal dedi kız... doğum konusunu tam konuşmadık canım cuma günü gidicm o gün konuşcam artık... eşim sezaryen istiyor ama bende normalden tansiyon yüzünden korkuyorum... off bilmiyorm valla... cuma günü tam olarka bilgi veririm sana canım.

Ben senin yerinde olsam normali aklımdan bile geçirmem hiç risk almazdım

ya evet hep normal benmki hatta düşüyo ama ne hikmetse doktorda çıkıyo hatta doktorda ölçtü 14 3 dakka sonra başka hemşire 2 defa ölçtü 11 olmuştu işin garibi ben iki durumdada kendimi aynı hissediyodum nasıl yükseliyo anlam veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…