2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya doktorda beyecandan çıkıyomuş bunun için sezeryan istekli doktorum

canım senin doktorda sezeryan istiyomu evdeyken normal çıkıyo o zaman tansiyonun

canım ayrıca doktor sezaryen diyorsa vardır bi bildiği bence fazla üstüne düşme, uzman tvde izledim, eğer doktorunuz sezaryen diyorsa hiçbir şekilde müdahele etmeyin diyor...

bakalım bana ne dicek? ilaç kullanıyorum ama ben heyecanlandğmda iyi ya da kötü bişeye hemen elim ayağım titrer iyi hissetmem kendimi dayanır mıyım bilmiyorum? epidural de olmucak heralde bayılırım bende

Ben senin yerinde olsam normali aklımdan bile geçirmem hiç risk almazdım

doktorla bi konuşayım da canım bakalm...
bi kere bayılmıştım evde zaten, Allahtan tam eşime kapıyı açtım öyle düştüm yere... bi kere de hastanede serum yedim :s valla bilmiyorum.

Son düzenleme:
doktorla bi konuşayım da canım bakalm...
bi kere bayılmıştım evde zaten, Allahtan tam eşime kapıyı açtım öyle düştüm yere... bi kere de hastanede serum yedim :s valla bilmiyorum.

Hayırlısı canım bende normalden yanayım hep hakkımızda hayırlısı neyse o olsun bakalım zaman neyi göstericek

ayyyyyy sıkıldım niye kimse yok yaaaaaaaaa seviiiiiiiiiiii nerdesinnnnn??????:84: esraaaaaaaaaa hadi kontrolden gel artık bacımmmmmmmm merak ediyorum seniiiiiiiiiiiiii :84::84:

evet işte riskli o, fatmayla konuşuyorduk sanırım geçenlerde, bi tanıdğı tansiyon yüzünden normal doğumda bayılıp kalmış çocuğu kafası çıktıktan sonra... korkmuyor değilim...

kız fatma değil o ben demiştim
sevinin annesi gelecekti dün, ondan giremiyordur

biz geldıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kuzum 49 cm olmus ben hıc kılo almamısım 2700 geldiiiii 15 gunde 700 gr almıs bebikim ama sancılarım tetıklıyebılırmıs dr bu saatten sonrada dogum olursa yapacak bıse yok kendını hazırlıklı tut dedı :26: dogumuda epidural normal dogum olarak karar verdık

Son düzenleme:

oy maşallah kumsalımıza tombik bişy olur o doğuma kadar bende cuma gidecem benmkide kilo almıştır inşallah

Maşallah kız sancı çıktımı nst de hadi hayırlısı bakalım

36 yi devirdin zaten gozun aydinnnnnn

oy maşallah kumsalımıza tombik bişy olur o doğuma kadar bende cuma gidecem benmkide kilo almıştır inşallah
tşk ederıss teyzesı darısı senın kızaaa
Maşallah kız sancı çıktımı nst de hadi hayırlısı bakalım
evet hep vardıkı zaten dr artık yapacak bıse yok dedı dogarsada cok normal boyu kuvözede alınmaz dedı ama annem gelmeden olmasın :26:
36 yi devirdin zaten gozun aydinnnnnn
suan tam 35+6 ama gelısımı cok ıyı masallah dedı dr um boyu da uzun olacak dedı
gözünaydın esra, maşallah kızına

saol canım darısı sızlere ınsallah

kızlaarr kocanızdan doğum hediyesi isticek misiniz?
ya da alacak mı?
alacaksa ne alacak??

Dünürün seni merak etmişti çok bakalım ne zaman gelecek kumsal hanım

kızlaarr kocanızdan doğum hediyesi isticek misiniz?
ya da alacak mı?
alacaksa ne alacak??

ben söyledim geçen şakayla karışık, ne alacaksın bana doğumda diye daha düşünmedim diyo bi buket gül gelirde hediye gelirmi bilmem düşünmesi yeter zaten ya almasada yada tek bi gül alsada olur

benimkinin pek aklına gelmez öyle şeyler....

ben söyledim geçen şakayla karışık, ne alacaksın bana doğumda diye daha düşünmedim diyo bi buket gül gelirde hediye gelirmi bilmem düşünmesi yeter zaten ya almasada yada tek bi gül alsada olur

Aman ne isticem ondan be gönlünden geçerse alsın

bana bugün dairede sordular bende çiçek alsa yeter dedim ama sonradan da şeytan aklıma girdi ne istesem bişi istesem mi diye düşünmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…