ya doktorda beyecandan çıkıyomuş bunun için sezeryan istekli doktorum
canım senin doktorda sezeryan istiyomu evdeyken normal çıkıyo o zaman tansiyonun
Ben senin yerinde olsam normali aklımdan bile geçirmem hiç risk almazdım
doktorla bi konuşayım da canım bakalm...
bi kere bayılmıştım evde zaten, Allahtan tam eşime kapıyı açtım öyle düştüm yere... bi kere de hastanede serum yedim :s valla bilmiyorum.
evet işte riskli o, fatmayla konuşuyorduk sanırım geçenlerde, bi tanıdğı tansiyon yüzünden normal doğumda bayılıp kalmış çocuğu kafası çıktıktan sonra... korkmuyor değilim...
biz geldıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkuzum 49 cm olmus ben hıc kılo almamısım 2700 geldiiiii 15 gunde 700 gr almıs bebikim ama sancılarım tetıklıyebılırmıs dr bu saatten sonrada dogum olursa yapacak bıse yok kendını hazırlıklı tut dedı :26: dogumuda epidural normal dogum olarak karar verdık
biz geldıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkuzum 49 cm olmus ben hıc kılo almamısım 2700 geldiiiii 15 gunde 700 gr almıs bebikim ama sancılarım tetıklıyebılırmıs dr bu saatten sonrada dogum olursa yapacak bıse yok kendını hazırlıklı tut dedı :26: dogumuda epidural normal dogum olarak karar verdık
tşk ederıss teyzesı darısı senın kızaaaoy maşallah kumsalımızatombik bişy olur o doğuma kadar bende cuma gidecem benmkide kilo almıştır inşallah
evet hep vardıkı zaten dr artık yapacak bıse yok dedı dogarsada cok normal boyu kuvözede alınmaz dedı ama annem gelmeden olmasınMaşallah kızsancı çıktımı nst de hadi hayırlısı bakalım
suan tam 35+6 ama gelısımı cok ıyı masallah dedı dr um boyu da uzun olacak dedı36 yi devirdin zaten gozun aydinnnnnn
gözünaydın esra, maşallah kızına
tşk ederıss teyzesı darısı senın kızaaa
evet hep vardıkı zaten dr artık yapacak bıse yok dedı dogarsada cok normal boyu kuvözede alınmaz dedı ama annem gelmeden olmasın:26:
suan tam 35+6 ama gelısımı cok ıyı masallah dedı dr um boyu da uzun olacak dedı
saol canım darısı sızlere ınsallah
kızlaarr kocanızdan doğum hediyesi isticek misiniz?
ya da alacak mı?
alacaksa ne alacak??
ya da alacak mı?
alacaksa ne alacak??
ya da alacak mı?
alacaksa ne alacak??
benimkinin pek aklına gelmez öyle şeyler....
ben söyledim geçen şakayla karışık, ne alacaksın bana doğumda diye daha düşünmedim diyobi buket gül gelirde hediye gelirmi bilmem düşünmesi yeter zaten ya almasada yada tek bi gül alsada olur
Aman ne isticem ondan begönlünden geçerse alsın
Dünürün seni merak etmişti çokbakalım ne zaman gelecek kumsal hanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?