2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

acele etme canım yaa, zamanında gelsin inş. bebeğin, karnında 1 gün dursa bile ciğerleri, refleksleri, emme potansiyeli için kardır emin ol.. !!! biliyorum günler geçmiyo hiçbirimize ama şurda zaten taş çatlasa 20-25 gün içinde herkes doğurmuş olcak

pembe renk te sümüksü akıntı gelirse nişan demekmiş:)) hayırlısı ile güzel bir doğum olur inşallah

ben geldimmmmmmmmm bebek dogum kanalına gırmek uzereymıss veeeee bır haftada 350 gram almısss ben yıne kılo almamısım 3050 geldı boyumuzda 50 cm olmusss
çok sevindim bacım zilliye bak 350 gram almış hee vay zilli zarifem benim
hayrola merve hanımlar ben gelırken yazıyodu cıkmıs gıtmıs sanırım :95:
görmedim geldiğini aniden çıkmak zornda kaldım bacım kusura bakma
merve hanım öyle olsun bır gozun aydın bıle demedı benım geldıgımı gordu cıktı gıttı
görmedim dedim ya be aniden çıktım yoksa yazmz mıyım? ben topiğe gelir gelmez senin profilinden yazdığın cvplara bakıyorum ilk sen hala kıymetimi bilme bilme

çatlaksız karı iyi maşallah...

ben de o dediğinizden bolca var anam

bu arada MERHABA kızlarrrrrrr

olabilir bacım bugün bi iş yapamıcam zaten ütülerim var ama beklesin akşama doğru belki yaparım amaan

amaan yapma beee bende süpürdüm etrafı köşelerini silicem saldım gitti hiççç yapasım yokkk sıcaktan ölüyorum zatenn

bu arada EGE naptı yaaa kuzusuna kavuşmuştrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…