acele etme canım yaa, zamanında gelsin inş. bebeğin, karnında 1 gün dursa bile ciğerleri, refleksleri, emme potansiyeli için kardır emin ol.. !!! biliyorum günler geçmiyo hiçbirimize ama şurda zaten taş çatlasa 20-25 gün içinde herkes doğurmuş olcakağzından bal damlıyo canım ya keşke doğum habercisi olsa ama bence değil ya ne bileyim öyle seziyorumki 40 ı bitirtecek bana akıntı devam edersede doktora ulaşırım o da gel der zeten ama ben gidemem genede cumartesiye kalırım eşim cumartesi müsait anca
kzlar ayıptır demesi bugn benm çok hafif sümüksü su renginde akıntım var geceden beri damla damla bide yumurtalıklarıma bişey baskı yapıyo sancı değilde ağrıı gibi doğum habercisi olabilirmi ki pek ümidim yok ama :44:
delimavi bodrumdan haber alıyormusun
uzun zaman giremedim gelişmeleri kaçırmış olabilirim ama hep aklımda
bodrum bugün izmire gidecek çocuk cerrahı araştırıyorlar durumu aynı maalesef canım
anladım canım
hayırlısı olsun bu günlerde geçecek ama şimdi zor tabi dayanmak
görüşürsen selamlarımı söyle hep dualarımda
çok sevindim bacım zilliye bak 350 gram almış hee vay zilli zarifem benimben geldimmmmmmmmm bebek dogum kanalına gırmek uzereymıssveeeee bır haftada 350 gram almısss ben yıne kılo almamısım 3050 geldı boyumuzda 50 cm olmusss
görmedim geldiğini aniden çıkmak zornda kaldım bacım kusura bakmahayrola merve hanımlar ben gelırken yazıyodu cıkmıs gıtmıs sanırım:95:
görmedim dedim ya bemerve hanım öyle olsunbır gozun aydın bıle demedı benım geldıgımı gordu cıktı gıttı
benımde hıc catlagım yok ayıp olmasada gostersem dermısımben sadece vaselın markanın kakao yagı ıcerikli kremını kullandım odaaaaa aklıma geldıkce tabı annem catlıcagın varsa ne yaparsan yap catlarsın dedı ama şükür yok
günaydın kızlarr hoşgeldin merve royalist nasılsın annelik nasıl gidiyor bebeğin emiyormu
atla tabii aç bırakma bebişi bende kahvaltı yapıyorum bi yandan bi yanadan burdaym işte nolsun beklemedeyiz
kaçıncı haftadasın canm inş hayırsısıyla gelir bebğin
37 bitecek bu hafta inşallah :)bekliyoruz heyecanla
sağol şekerim hoşbuldukk sende hoşgeldin yeni geldn sanırım
pc açıktı da ben biraz evi toparladım zorla hiç halim yok yaw kafamı koysam uyuycam sanki kolum kalkmıyo çarpıntım da var
niye çarpıntın var tuzlu mu yedin bacım?
yoo tost yedim ayıptır solemesi ne bileyim kalktığımdan beri böyle dayak yemiş gibiyim açılırım belki:44:
halsizliktendir bacım o dikkat et kendine yrma kendini fazla.
olabilir bacım bugün bi iş yapamıcam zaten ütülerim var ama beklesin akşama doğru belki yaparım amaan
amaan yapma beee bende süpürdüm etrafı köşelerini silicem saldım gitti hiççç yapasım yokkksıcaktan ölüyorum zatenn
bu arada EGE naptı yaaa kuzusuna kavuşmuştrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?