yeni görüyorum seni aramızda :) normal mi düşünüyorsun doğumu? cinsiyeti ne?
merhaba evet yeni katılldım merakla takipteyim:)
bebişimiz kız olucak hayırlısıyla da normal doğum düşünüyorum bakalım bi aksilik çıkmaz inşallah
çok sevindim bacım zilliye bak 350 gram almış hee vay zilli zarifem benim
görmedim geldiğini aniden çıkmak zornda kaldım bacım kusura bakma
görmedim dedim ya beaniden çıktım yoksa yazmz mıyım? ben topiğe gelir gelmez senin profilinden yazdığın cvplara bakıyorum ilk sen hala kıymetimi bilme bilme
çatlaksız karı iyi maşallah...
ben de o dediğinizden bolca var anam
tamam tamam sustum bende sana bakıom ılk geldıgımde hemen profılden yazılan msj lara bakıyom bu arada tansıyonum 15 geldı:26: sımdı yıne ölcturdum 14 geldı :26: ...
gunaydın kızlarrrr
kızlar az önce ege'yi aradım yengesiyle görüştüm.
duru doğmuş sağlıkla. kızını emziriyormuş Egecim.çok sevindim. şükürler olsun rabbime.
sizinle de paylaşayım hemen güzel haberi.
bir bebeğimiz daha oldu
kızlar az önce ege'yi aradım yengesiyle görüştüm.
duru doğmuş sağlıkla. kızını emziriyormuş Egecim.çok sevindim. şükürler olsun rabbime.
bir bebeğimiz daha oldu
kızlar merhabalar
ya ben 35 in içinde olmama rağmen acılara dayanamaz oldum siz nasıl dayanıyorsunuz :26: bebekim
dönmemiş daha malesefnormal doğum istiyodum normalde ama artık çok huysuzlanmaya
başladım karnım taş gibi yan da yatamaz oldum bebekte dönmediği için sanırım sezeryan olacam 36
.hafta bitişinde sezeryan olsammı ki :26: off çok ağırlaştım yaa temmuz annesi değilde haziran
annesi olcam sanırım bu gidişle
hyrlısı olsun bacım bnim de erkek olucak Allah nasip ederse, normal gibi gözüküyor ama belli olmaz tansiyon sorunum var biraz... kısmet :)
ayyyyyy masallahhhhhhhhhhhhkızlar az önce ege'yi aradım yengesiyle görüştüm.
bir bebeğimiz daha oldu
kız ne tuzlusu ömrüm tuzsuz gecıyorana niye kızz normal doum yapamazsın bak tuzlu mu yiyorsun sen
niye yüksek tansiyonun esra hayırdır. çok dikkat et. doktoruna bildir bence.
kızlar merhabalar
ya ben 35 in içinde olmama rağmen acılara dayanamaz oldum siz nasıl dayanıyorsunuz :26: bebekim
dönmemiş daha malesefnormal doğum istiyodum normalde ama artık çok huysuzlanmaya
başladım karnım taş gibi yan da yatamaz oldum bebekte dönmediği için sanırım sezeryan olacam 36
.hafta bitişinde sezeryan olsammı ki :26: off çok ağırlaştım yaa temmuz annesi değilde haziran
ayyyyyy masallahhhhhhhhhhhh
kız ne tuzlusu ömrüm tuzsuz gecıyorbobreklerımde kis var o yuzden tuz yasak sanırım heyecan yaptım bıraz annem geldı ya dün
dun drum ölctu zaten buyuk yukselmıs kucukte bıse yok korkma ama dıkkat et dedı
hyrlısı neyse o olsun canım kafana göre sezaryen olma, doktor hangi hafta uygun görüyorsa o hafta ol, çocuk dönmediyse mecbursun zaten... dayan biraz daha, bizlerde acı çekiyoruz gece sancılandım bende oluyor napalım zamanını doldursun 38de ol bence yine de doktorun bilir... kaç kg bebek gidişatı nasıl?
hayırlısı olsun canım doktorun karar verir tabi ama bence 38 den önce olma 36 biraz erken geldi bana:26:
ayyyyyyyy doğurmuş da emziriyormuymuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşmaşallah yaaaaaaa tüylerim diken diken oldu valla bisde doğuralım artıkk
kızlar merhabalar
ayyyyyy masallahhhhhhhhhhhh
kız ne tuzlusu ömrüm tuzsuz gecıyorbobreklerımde kis var o yuzden tuz yasak sanırım heyecan yaptım bıraz annem geldı ya dün
dun drum ölctu zaten buyuk yukselmıs kucukte bıse yok korkma ama dıkkat et dedı
hyrlısı neyse o olsun canım kafana göre sezaryen olma, doktor hangi hafta uygun görüyorsa o hafta ol, çocuk dönmediyse mecbursun zaten... dayan biraz daha, bizlerde acı çekiyoruz gece sancılandım bende oluyor napalım zamanını doldursun 38de ol bence yine de doktorun bilir... kaç kg bebek gidişatı nasıl?
yaaa evet. darısı başımıza kızlar. ben de çok duygulandım.
dur bakalım canım daha çok erken. dişini sıkacaksın annesi. son haftalar gerçekten zor.
sezeryanı 38. hafta dolunca yapıyorlar. daha önce sadece bebek yada anne tehlikeye girerse alıyorlar.
36 çok erken bence. ne kadar kalsa o kadar iyi.
aman diyim bebek çok dikkat et kendine.
öyle bacım dıkkat etyorum zaten saoldr tansıyonumu alıyor eşim ordan bana bagrıyor ne olmus tansıyonuna dıye sankı benım elimde ama allahtan bebikim ıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?