2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba evet yeni katılldım merakla takipteyim:)
bebişimiz kız olucak hayırlısıyla da normal doğum düşünüyorum bakalım bi aksilik çıkmaz inşallah

hyrlısı olsun bacım bnim de erkek olucak Allah nasip ederse, normal gibi gözüküyor ama belli olmaz tansiyon sorunum var biraz... kısmet :)

tamam tamam sustum bende sana bakıom ılk geldıgımde hemen profılden yazılan msj lara bakıyom bu arada tansıyonum 15 geldı:26: sımdı yıne ölcturdum 14 geldı :26: ...

gunaydın kızlarrrr

kızlar az önce ege'yi aradım yengesiyle görüştüm.
duru doğmuş sağlıkla. kızını emziriyormuş Egecim.çok sevindim. şükürler olsun rabbime.
sizinle de paylaşayım hemen güzel haberi.
bir bebeğimiz daha oldu

tamam tamam sustum bende sana bakıom ılk geldıgımde hemen profılden yazılan msj lara bakıyom bu arada tansıyonum 15 geldı:26: sımdı yıne ölcturdum 14 geldı :26: ...

gunaydın kızlarrrr

ana niye kızz normal doum yapamazsın bak tuzlu mu yiyorsun sen

ayyyyyyyy doğurmuş da emziriyormuymuşşşşşşşşşşşşşşşşşşş maşallah yaaaaaaa tüylerim diken diken oldu valla bisde doğuralım artıkk

kızlar merhabalar
ya ben 35 in içinde olmama rağmen acılara dayanamaz oldum siz nasıl dayanıyorsunuz :26: bebekim

dönmemiş daha malesef normal doğum istiyodum normalde ama artık çok huysuzlanmaya

başladım karnım taş gibi yan da yatamaz oldum bebekte dönmediği için sanırım sezeryan olacam 36

.hafta bitişinde sezeryan olsammı ki :26: off çok ağırlaştım yaa temmuz annesi değilde haziran

annesi olcam sanırım bu gidişle

hayırlısı olsun canım doktorun karar verir tabi ama bence 38 den önce olma 36 biraz erken geldi bana:26:

ayyyyyy masallahhhhhhhhhhhh
ana niye kızz normal doum yapamazsın bak tuzlu mu yiyorsun sen
kız ne tuzlusu ömrüm tuzsuz gecıyor bobreklerımde kis var o yuzden tuz yasak sanırım heyecan yaptım bıraz annem geldı ya dün
niye yüksek tansiyonun esra hayırdır. çok dikkat et. doktoruna bildir bence.

dun drum ölctu zaten buyuk yukselmıs kucukte bıse yok korkma ama dıkkat et dedı

hyrlısı neyse o olsun canım kafana göre sezaryen olma, doktor hangi hafta uygun görüyorsa o hafta ol, çocuk dönmediyse mecbursun zaten... dayan biraz daha, bizlerde acı çekiyoruz gece sancılandım bende oluyor napalım zamanını doldursun 38de ol bence yine de doktorun bilir... kaç kg bebek gidişatı nasıl?

heyecandandır o zaman canım benim

kilosu 2 kg 150 gr teyzeleri...evet dediğin gibi dr ne derse ona uyucam ama çok zor artık uyumak felan yaaa :2:

hayırlısı olsun canım doktorun karar verir tabi ama bence 38 den önce olma 36 biraz erken geldi bana:26:

hımm...36 erken diyosunuz demek :26: dr umla tabi konuşurum daha.bu sadece benim görüşümdü zaten..bebekim de dönmedi yaa ondan sezeryana kaymak zorunda kaldım gerçi 37.haftadada dönebilirmiş...ama sezeryan olursam anladım 38.haftadan önce olmayın diyosunuz

ayyyyyyyy doğurmuş da emziriyormuymuşşşşşşşşşşşşşşşşşşş maşallah yaaaaaaa tüylerim diken diken oldu valla bisde doğuralım artıkk

yaaa evet. darısı başımıza kızlar. ben de çok duygulandım.

dur bakalım canım daha çok erken. dişini sıkacaksın annesi. son haftalar gerçekten zor.
sezeryanı 38. hafta dolunca yapıyorlar. daha önce sadece bebek yada anne tehlikeye girerse alıyorlar.
36 çok erken bence. ne kadar kalsa o kadar iyi.

aman diyim bebek çok dikkat et kendine.

hatta önden gidiyomuş bebekim

öyle bacım dıkkat etyorum zaten saol dr tansıyonumu alıyor eşim ordan bana bagrıyor ne olmus tansıyonuna dıye sankı benım elimde ama allahtan bebikim ıyı

öyle bacım dıkkat etyorum zaten saol dr tansıyonumu alıyor eşim ordan bana bagrıyor ne olmus tansıyonuna dıye sankı benım elimde ama allahtan bebikim ıyı

yat dinlen. hiç bişeyi takma kafana tamam mı tatlım

bende temizlik var kadın geldi bugün. ayyy bitmez mi şu evin işi yaaaaa.
fenalık geliyo üstüme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…