2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

CANIM BİZİZM DOKTOR GEÇ ALMA TARAFTARI.BENİMKİNİ 40.HAFTANIN İLK GÜNÜ ALCAK KISMETSE.ÇOK İRİ Bİ BEBEK DE DEĞİL ZAten.3 kilo civarı şu an.bakalım ne kadar fazla durursa o kadar refleksleri iyi olur dedi ahmetcim doktorcum)))dayan sende sık dişini.son haftalar çok zor geçiyo.sabırsızlanıyo insan evet.bende sıkıntıdayım.

selamlar kızlar tekrar nasılsınız?

yat dinlen. hiç bişeyi takma kafana tamam mı tatlım

bende temizlik var kadın geldi bugün. ayyy bitmez mi şu evin işi yaaaaa.
fenalık geliyo üstüme.

fmgcim merhaba, hiç karşılaşamıyoruz seninle, 38.haftayı da kutladın ne güzel maşallah darısı başıma artık :)
bende gittikçe hantallaşmaya başladım, çok fazla sırt ağrısı çekiyorum. ne yapsam da ağrıyor, yatsam kalksam ayakta dursam uzansam farketmiyor..bu haftasonu herşeyi bitirmeye karar verdim bebeğin kıyafetleri bizim kışlıklar ayakkabılar falan..sonrasında rahat ederim. senin hangi gün sezeryan?

fmg senin normal doğummuydu:26:

yok sezaryen canım.

eee ne zaman doğacak seninki. benim beklerse pazartesi.

aaa hg tatlımmm

yaaa demek teee sonunu bekliyo bizim dr ...ay ama çatlarım ben yaaa

benimki dönmedi daha bi sıkıntı yapıo sanki tam göbüşümün arkasında semsert gece uyumak ne mümkün

bizde bekleriz napalım o zaman ...ay ama benim hemen doğurasım var yaa

evet canım karşılaşamadık ne zamandır.
valla bugünlerin kıymetini bil gün geçtikçe zorlaşıyor gebelik.
tıknefes oldum çıktım. en ufak şey yoruyor insanı. ama az kaldı. son günlerim.
pazartesi kavuşuyorum kızıma.

bide bide bide maşallah bebişine

evet valla geçen haftayla bu hafta arasında bile baya fark var, eşim de sonra yaparsın dinlen diyo, nereye dinleneyim dedim gittikçe penguen oldum bi de havalar bi anda ısındı. bugün arabayla gelmediğime çok pişman oldum..
ay canım ya gözün aydın :)) pazartesi demek, vay be, 1 hafta bile değil artık..

evet 1 haftada çok değişiyor insan. sen biran önce hallet işlerini. sonra çok zor oluyor. hareket edemiyosun. erkekler anlamıyo. benimkine de kalsa hep sonra yaparsın ama öyle olmuyor.
izne ne zaman çıkıyorsun?

5 günüm kaldı. tabi kızım beklerse. doktorum her an gelebilir dedi dün. bekliyoruz bakalım :)

mayısta doğuran haziran anneleri topiği açılsa epey kişi olur katılan herhalde
egenin kuzusuda gelmiş dünyaya he
ay sabırsızlanmaya başladım iyice ben

kaç kilosu gitti doğum yapanların doğumda çok merak ettim bide

izne daha 2 haftam daha var, 10 haziranda ayrılcam canım. 37ye kadar dayanmaya çalışıyorum, sonrasındaki her gün benim için çok kıymetli çünkü..annem de 15 inden sonra gelecek inşallah..
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz. bize senden kim haber getircek? :)

bilmem egede,çilekte,yelkovanda var numaram.
arayabilirlerse eşim yada bir yakınım açar telefonu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…