2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

herkes yorgun benim gibi galiba nescafe yaptım ama açılırım inş benim kız uyuz etti beni ya oynamıyo bugün off:18:

ben de mayışmış bi şekilde oturuyorum bilgisayarın başında :))yapılacak işlerin listesini çıkarıyorum :))
nescafe iç oynar annesi :)

ayyy kızlar ya sıkılıyorum artık ama ya son haftalar dayanmak daha zormuş doğumları okuyunca nasılda imreniyorum anlatamam kendimi hep doğum yaparken yada doğum belirtilerini yaşarken hayal ediyorum uffffffffffff şu geçen cumadan beri dahada sabırsız olmaya başladım sanki doğum geç olacakmış gibi ya bebek poyraza falan sancılanıyo diye nasıl da özeniyorum bi bilsenz

bitirdim ama oynamıyo yaa illa işkillendirecek beni
canım volveron da demiş tatlı bişeyler ye sonra dikkatlice dinle bakalım hanfendi hareketlenecek mi.
süt veya portakal suyu içersen etki eder hemen. hareketler önemliymiş..

canım zamanı gelince biz de doğurcaz inşallah, sabırsızlanma keyfini çıkarmaya çalış boşluğun, bebek doğduktan sonra hiç zamanın olmayacak, kendini dinle kitap oku. hiç bebekle ilgili kitap okuyor musun?ben geçen hafta 6 tane kitap aldım boşken okumak için yoksa kafayı yerim onu düşün buna tak :)
doğmamış çocuğun gizli yaşamı'nı öneririm bak, çok güzelmiş..

biraz sırt üstü yatıcam bakalım hiç böyle olmamıştı offf
korkma yatınca oynar inş canm

yok ya okumuyorum ama netden pozitif doğum hikayeleri falan vs şeyler okuyorm bakalım canım ya

saolsun kayınvalidem tüm halılarımı yıkadı.şimdide vitrinleri yeniden yerleştirelim diyor ama yoruldum.bebişin beşiğindeki setleri yıkıyorum.

yok ya okumuyorum ama netden pozitif doğum hikayeleri falan vs şeyler okuyorm bakalım canım ya

pozitif hikayeleri de oku ama kitap da oku mutlaka, çocuğun nasıl yetiştirileceği bakımı psikolojisi vs bence çok önemli. internette bişeyler var ama doğru yanlış belli olmayan bilgiler bence..

kızlar, özellikle de kamuda çalışan arkadaşlara bişey sormak istiyorum. benim bugün son günüm.en az 4-5 ayda olmıcam dairede.şimdi benim üstüme zimmetli 2 bilgisayar bir yazıcı, bikaç teknik alet var. bunları odamda öylece bırakıp çıkayım mı ne yapmalıyım? ben yokken mutlaka kullanan olacaktır.başına bişey gelirse bu eşyaların bana sıkıntı yaratırlar mı??

hafif hafif oynamaya başladı şükür yeri daralıyo heralde normalde karnımı yamulttuğu için alışık değilim böyle allah korusun ya paranoyak oldum iyice
sevindim canım bazen bize böyle şaka yapabiliyo minikler
pozitif hikayeleri de oku ama kitap da oku mutlaka, çocuğun nasıl yetiştirileceği bakımı psikolojisi vs bence çok önemli. internette bişeyler var ama doğru yanlış belli olmayan bilgiler bence..

doğru aslında bakayım bende bi kitaba artık zaten çocuğu doğurmakdan çok yetiştirmek önemli onu düşününce daralıyorum inş iyi anne babalar oluruz

benim bilgim yok malesef canım..

doğru aslında bakayım bende bi kitaba artık zaten çocuğu doğurmakdan çok yetiştirmek önemli onu düşününce daralıyorum inş iyi anne babalar oluruz
evet ya bu devirde çok zor. çevredeki etkenler o kadar çok ki.. ben de eşimle birlikte okucam aldıklarımı..inşallah canım..

canım, öğlen eve gittiğimde benim rapora baktımda benim raporda 20 nisanda 32 haftalık hamile yazıyo 25 mayısa kadar çalışabilir diyo toplam 35 gün yani tam 5 hafta ediyo.şimdi ben seninkini hesapladım 13 haziran son günün ediyo ama gene ben yarın sorcam doktora merak etme:)

yaaaaaa sancı sevmiyoruuuum üst bacak uyuşması şeklinde oluooo bende bi de alt taraf acıooo bıçak girip çıkmış gibi hatta ne bıçağı balta baltaaa

yaaaaaa sancı sevmiyoruuuum üst bacak uyuşması şeklinde oluooo bende bi de alt taraf acıooo bıçak girip çıkmış gibi hatta ne bıçağı balta baltaaa

canım ya dikkat et kendine zaten sezeryan tarihn de belli az kalmıştı demi olmazsa sancı aralığını say doktora söyle vaktinde iyi sezeryan olacaksan bari sancı çekme

canım sağol ama 10 haziran cuma, 5 hafta çalışma durumu iş günü olarak sayıldığı için 10 haziran cuma günü bitmiş oluyor. 13 haziranda 38.haftam başlıyor artık. o gün raporu getirip eve giderim diye düşünüyorum. yine sorarsan mutlu olurum canım sağol :)
yakamooozz naber nasılsın?

yine ben geldim kızlar.
ege aradı. detayları öğrendim hemen iletiyim.
öncelikle hepinize çok selamları var. sesi iyi geliyordu. sadece biraz karnı ağrıyormuş.
durucuk sabah 9:30'da doğmuş.
3240 gr. maşallah
simsiyah uzun saçları varmış, toka taksan takılır dedi ege.
allah hepimize nasip etsin inşallah.
haberler böyle :)
güzel haberleeeeeeerrrrrrr

oyy yesinler onu yaa
hep böyle güzel haberler alalım ve verelim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…