- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
herkes yorgun benim gibi galibanescafe yaptım ama açılırım inş benim kız uyuz etti beni ya oynamıyo bugün off:18:
ben de mayışmış bi şekilde oturuyorum bilgisayarın başında :))yapılacak işlerin listesini çıkarıyorum :))
nescafe iç oynar annesi :)
bitirdim ama oynamıyo yaailla işkillendirecek beni
geçende benmki oynamadı kudurdum resmen az daha doktora gidecektim gece sütle hurma yedim sonra baya bi yedim baktım hafif hafif oynamaya başladı korkma canm tatlı şeyler ye eğer oynamazsa doktorunu ara sonuçta önemli bi durum
canım volveron da demiş tatlı bişeyler ye sonra dikkatlice dinle bakalım hanfendi hareketlenecek mi.bitirdim ama oynamıyo yaailla işkillendirecek beni
ayyy kızlar ya sıkılıyorum artık ama ya son haftalar dayanmak daha zormuş doğumları okuyunca nasılda imreniyorum anlatamam kendimi hep doğum yaparken yada doğum belirtilerini yaşarken hayal ediyorum uffffffffffff şu geçen cumadan beri dahada sabırsız olmaya başladım sanki doğum geç olacakmış gibi ya bebek poyraza falan sancılanıyo diye nasıl da özeniyorum bi bilsenz
korkma yatınca oynar inş canmbiraz sırt üstü yatıcam bakalım hiç böyle olmamıştı offf
canım volveron da demiş tatlı bişeyler ye sonra dikkatlice dinle bakalım hanfendi hareketlenecek mi.
süt veya portakal suyu içersen etki eder hemen. hareketler önemliymiş..
canım zamanı gelince biz de doğurcaz inşallah, sabırsızlanma keyfini çıkarmaya çalış boşluğun, bebek doğduktan sonra hiç zamanın olmayacak, kendini dinle kitap oku. hiç bebekle ilgili kitap okuyor musun?ben geçen hafta 6 tane kitap aldım boşken okumak için yoksa kafayı yerim onu düşün buna tak :)
doğmamış çocuğun gizli yaşamı'nı öneririm bak, çok güzelmiş..
korkma yatınca oynar inş canm
yok ya okumuyorum ama netden pozitif doğum hikayeleri falan vs şeyler okuyorm bakalım canım ya
yok ya okumuyorum ama netden pozitif doğum hikayeleri falan vs şeyler okuyorm bakalım canım ya
sevindim canım bazen bize böyle şaka yapabiliyo miniklerhafif hafif oynamaya başladı şükür yeri daralıyo heralde normalde karnımı yamulttuğu için alışık değilim böyle allah korusun ya paranoyak oldum iyice
pozitif hikayeleri de oku ama kitap da oku mutlaka, çocuğun nasıl yetiştirileceği bakımı psikolojisi vs bence çok önemli. internette bişeyler var ama doğru yanlış belli olmayan bilgiler bence..
benim bilgim yok malesef canım..kızlar, özellikle de kamuda çalışan arkadaşlara bişey sormak istiyorum. benim bugün son günüm.en az 4-5 ayda olmıcam dairede.şimdi benim üstüme zimmetli 2 bilgisayar bir yazıcı, bikaç teknik alet var. bunları odamda öylece bırakıp çıkayım mı ne yapmalıyım? ben yokken mutlaka kullanan olacaktır.başına bişey gelirse bu eşyaların bana sıkıntı yaratırlar mı??
evet ya bu devirde çok zor. çevredeki etkenler o kadar çok ki.. ben de eşimle birlikte okucam aldıklarımı..inşallah canım..doğru aslında bakayım bende bi kitaba artık zaten çocuğu doğurmakdan çok yetiştirmek önemli onu düşününce daralıyorum inş iyi anne babalar oluruz
benim raporda şu tarihe kadar demiyor, 9 mayısta 32 haftalık diyor. 5 hafta daha çalışabilir diyor. kuruma getirdim personel uygun buldu ben de verdim. 10 haziranda doluyor benim çalışma sürem. ben ne zaman getirmeliyim o zaman, takip eden pazartesi mi canım?
yaaaaaa sancı sevmiyoruuuumüst bacak uyuşması şeklinde oluooo bende bi de alt taraf acıooo bıçak girip çıkmış gibi hatta ne bıçağı balta baltaaa
canım, öğlen eve gittiğimde benim rapora baktımda benim raporda 20 nisanda 32 haftalık hamile yazıyo 25 mayısa kadar çalışabilir diyo toplam 35 gün yani tam 5 hafta ediyo.şimdi ben seninkini hesapladım 13 haziran son günün ediyoama gene ben yarın sorcam doktora merak etme:)
yine ben geldim kızlar.
ege aradı. detayları öğrendim hemen iletiyim.
öncelikle hepinize çok selamları var. sesi iyi geliyordu. sadece biraz karnı ağrıyormuş.
durucuk sabah 9:30'da doğmuş.
3240 gr. maşallah
simsiyah uzun saçları varmış, toka taksan takılır dedi ege.
allah hepimize nasip etsin inşallah.
haberler böyle :)
güzel haberleeeeeeerrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?