- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
canım sağol ama 10 haziran cuma, 5 hafta çalışma durumu iş günü olarak sayıldığı için 10 haziran cuma günü bitmiş oluyor. 13 haziranda 38.haftam başlıyor artık. o gün raporu getirip eve giderim diye düşünüyorum. yine sorarsan mutlu olurum canım sağol :)
yakamooozz naber nasılsın?
yaaaaaa sancı sevmiyoruuuumüst bacak uyuşması şeklinde oluooo bende bi de alt taraf acıooo bıçak girip çıkmış gibi hatta ne bıçağı balta baltaaa
oyy yesinler onu yaa
hep böyle güzel haberler alalım ve verelim inşallah
yine ben geldim kızlar.
ege aradı. detayları öğrendim hemen iletiyim.
öncelikle hepinize çok selamları var. sesi iyi geliyordu. sadece biraz karnı ağrıyormuş.
durucuk sabah 9:30'da doğmuş.
3240 gr. maşallah
simsiyah uzun saçları varmış, toka taksan takılır dedi ege.
allah hepimize nasip etsin inşallah.
haberler böyle :)
güzel haberleeeeeeerrrrrrr
ayyyy ne güzel egede doğurmuş demek maşallah duruya kilosuda çok iyihep böyle güzel haberler alalım inşallah 38 demi doğum yapmıştı ege ?
iyiyim canımcım sen nasılsın görüşmeyeli? yeni uyandımda kahvaltı yapıyodum bi yandanda yazdıklarınızı okuyodumgece uyuyamayınca akşama kadar uyuyorum bende gündüz napim
yine ben geldim kızlar.
ege aradı. detayları öğrendim hemen iletiyim.
öncelikle hepinize çok selamları var. sesi iyi geliyordu. sadece biraz karnı ağrıyormuş.
durucuk sabah 9:30'da doğmuş.
3240 gr. maşallah
simsiyah uzun saçları varmış, toka taksan takılır dedi ege.
allah hepimize nasip etsin inşallah.
haberler böyle :)
güzel haberleeeeeeerrrrrrr
yıkadım ama tembelliğimden hala ütülemedimooo süper :))) kıız ben de uyumak istiyorum evime gidip
gerçi ne uzanabiliyorum ne oturabiliyorum berbat bi sırt ağrısı ölcem artık ya dayanamıyorum, tutuldu mu noldu anlamadım, evde de olsam huzursuzum 2 gündür..
yakamoz sen bebişin kıyafetlerini yıkadın mı bitti mi? ben de bu haftasonu halledip bitircem inşallah...
amin inşallah,
evet canım 38+2'idi bugün. aramızda 1 gün vardı.
yıkadım ama tembelliğimden hala ütülemedimütü bekliyo kıyafetleri her gün yapacam diyorum erteliyorum bugün yarın ütülerim inşallah sırt agrısı aynen bendede var uzandımmı kalkamıyorum ay uy diyerek kalkıyorum :)) az kaldı canım bi süre sonra sıkıntılarımız bitecek inşallah , bende dışarı çıkacam geçmişi okuyim derken geç kaldım hazırlanim geç oldu öpüyorum seni
QUOTE]
evet canım az kaldı artık..sen de yap ütüleri kız :)) bi sen bi ben kaldık topikte hazırlık yapmayan
ben de öptüm canım görüşürüz
canım benım burda bı sırketın genel muduruydum ve herkesın derdı benı gerdı :)) fazla yormaya basladı ve ısı bıraktım cunkı bebegıme zarar verıcektı cok fazla baskı vardı uzerımde bende bıraktım
bır yandan yuksek lısansım tezım bır yandan ıs bır yandan ev ve bebek derken kayıs koptu kafada bırınden vazgemek zorundaydım ısı bıraktım ama alısmısım calısmadan duramam ve gerı baslamam lazım 6 aydan sonra bebekten ayrılmazsam dahada bırakamam dıye korkuyorum annem yok kaynana uyuz ablam 3 cocu var bırakamıyo bakıcı tutucam onada su televızyonda gorduklerımden sonra nasıl guveneyım dıyorum daha dogurmadan derdıne dustum ınsallah senın dedıgın gıbı olur canım allahım yardımıcımız olsunn
offfff ya bnmde haftaya p.sembe 34 oluyorum ben ogun raporu getırıp gıtmeyı dusunuyodummmmmmmmmm cumada mı gelıcıem rapor almak ıcıncanım sağol ama 10 haziran cuma, 5 hafta çalışma durumu iş günü olarak sayıldığı için 10 haziran cuma günü bitmiş oluyor. 13 haziranda 38.haftam başlıyor artık. o gün raporu getirip eve giderim diye düşünüyorum. yine sorarsan mutlu olurum canım sağol :)
yakamooozz naber nasılsın?
offfff ya bnmde haftaya p.sembe 34 oluyorum ben ogun raporu getırıp gıtmeyı dusunuyodummmmmmmmmm cumada mı gelıcıem rapor almak ıcın
Kızlarrrrr okumayı bırakın da yazın yaaaa:84kadar yazıyorum cevap gelmeyince moralim bozuluyor yazın lütfen görüşlerinizi..
Kızlarrrrr okumayı bırakın da yazın yaaaa:84kadar yazıyorum cevap gelmeyince moralim bozuluyor yazın lütfen görüşlerinizi..
merhaba canım noldu ne yazdın ben görmedim bakayım önceki sayfalara, ben de bekliyorum biri bişey yazsın diyeeskiden sayfaları takip edemezdik, şimdi böyle durgun işte buralar...
slm.. 23 mayıs pazartesi günü spinal anestezi ile kızım dünyaya geldi....allah isteyen herkese tattırsın annelik duygusunu... ameliyatım çok iyi geçti genel anesteziye göre çok daha iii hiçbirşey anlamadım ameliyat masasına yatmamla saniyler geçti dakika bile değil bebeğin ağlama sesi çok güzel bir duyguydu gerisini hatırlamıyorum zaten uyutulmuşum... allahım iyiki doğurdum:)))) hepinize hayırlı doğumlar diliyorum inşallah sağlıklı birşekilde alırsınız bebişleri kucaklarınıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?