bagdas herseye ragmen kuruyorumm benimde acaip agrilarim varr
channelcim gunaydinnnnn
sizi guldiriiim sanah sabah facebooka resi. ekledim cumartesi salak gibi giyinmisim caddede bir kac kisi parmagi ile beni gostermis falan o derece
su haftaoar hemencik gecse ya
sizde isten ayrilinca hayatta boyle erken saatte girmezsiniz buraya ya
cıdden ya sancı nasıl bısı daha bende hıcbısı yokkk tek sorunum dısarı cıkmak ıstemıyorum her yerde lavaboya gırıyorummm bıde el eklemlerım agrıyorrr doktora dedım vıtamınde vermedii
bagdas herseye ragmen kuruyorumm benimde acaip agrilarim varr
channelcim gunaydinnnnn
sizi guldiriiim sanah sabah facebooka resi. ekledim cumartesi salak gibi giyinmisim caddede bir kac kisi parmagi ile beni gostermis falan o derece
su haftaoar hemencik gecse ya
sizde isten ayrilinca hayatta boyle erken saatte girmezsiniz buraya ya
Boşver artık doğurucaz şurda vitamine gerek yoktır herhalde.
Dün de biz pikniğe gittik sabah 10- akşam 8, ölüyorum zannettimmm yorgunluktan.. bi de tuvaletimi tuttum tuttum daha kötü oldummm
Ay gördüm ben o fotoyuuuuuuuu bayıldımmmm :))))) hiç de salak gibi değil çoook tatlı ve esprili :))))
hahhaha ben o tısorte koptum cnm yaa supermısssssssss coook eğlenceliiii:))) hatta ılk once hanı saka gıbı resım koyarlarya o sandımmm:):))::):)
Boşver artık doğurucaz şurda vitamine gerek yoktır herhalde.
Dün de biz pikniğe gittik sabah 10- akşam 8, ölüyorum zannettimmm yorgunluktan.. bi de tuvaletimi tuttum tuttum daha kötü oldummm
Ay gördüm ben o fotoyuuuuuuuu bayıldımmmm :))))) hiç de salak gibi değil çoook tatlı ve esprili :))))
tutma canım yaa sakıncalısır kesınnnnn...bende bgn gozlerımı acamıyorum yaaa offf yorgunluktannn...
ya kızlarr sız bebek sekerının ıcıne lavantamı sekermı koydurdunuz bızım adam aklımıza celdı lavanta koydurttu sekerı yıyıp atıyolarr dıyeee
tutma canım yaa sakıncalısır kesınnnnn...bende bgn gozlerımı acamıyorum yaaa offf yorgunluktannn...
ya kızlarr sız bebek sekerının ıcıne lavantamı sekermı koydurdunuz bızım adam aklımıza celdı lavanta koydurttu sekerı yıyıp atıyolarr dıyeee
channel el eklemlerin karpel tunel mi ne ondan agriyor olabilir fmg yede olmustu ya
ay cileekk ne guzel piknige gitmissiniz ama o kadar tutabilmen buyuk basari ben evden anneme giderken yolda benzincide tuvalet molasi veriyorum ben suadiyede annem atashirde oturuo dusun :)) benimki asiri tabi ama
channel el eklemlerin karpel tunel mi ne ondan agriyor olabilir fmg yede olmustu ya
ay cileekk ne guzel piknige gitmissiniz ama o kadar tutabilmen buyuk basari ben evden anneme giderken yolda benzincide tuvalet molasi veriyorum ben suadiyede annem atashirde oturuo dusun :)) benimki asiri tabi ama
Ben şeker koydum ama pişman oldum, çatlak çatlak duruyor şekerler, keşke lavanta koysaydım hiç değilse yarısına
Kesin sakıncalıdır da ben dışarıda çok zor giriyorum, oturamıyorum ayakta da çooook zor oluyor :26:
bi saatten sonra yordu ama piknik.. en kötüsü bu tuvalet sıklığı herhalde zaten :)
doktorda normal dedı canımmm...
zınkerbelll sen aynı bendensınnnnn bende cok gıdıyorum yaptımda bısı yokkk...bde cok su ıcıom ondna heralde resmen ıcım yanıyorrrr hıc su ıcmeyen benn:)
Kızlar FMG ile mesajlaştım hazırmış, giriyormuş şu an
ben çok kötü oldum başladım ağlamaya, sağlıkla kucağına alsın inşallah
çok duygulandım, hem ağlıyorum hem tüylerim diken diken
Şükürler olsun gördük bugünleri :)
ya ama sımdı bıde bolede seker derdı varr hastandede seker tutmak gerekır heraldee sekersız olurmuuu:)
[/QUOTE]cilek eger oyle sikintin varsa o cok zor valla uzuldum
channel hastaneye gelenlerdende cikolata seker kesin gelir bak
olmadi ikramlik bisi ayarla ama abartma hediyede gelir cunku bence
Kesin sakıncalıdır da ben dışarıda çok zor giriyorum, oturamıyorum ayakta da çooook zor oluyor :26:
bi saatten sonra yordu ama piknik.. en kötüsü bu tuvalet sıklığı herhalde zaten :)
bu arada bız galıba bebısın kordon kanını saklatacagızz
esra pozanHazırla zuzum az da olsa içinde kalmasın..
Kızlar bu arada önerebileceğini bir doğum fotoğrafçısı var mıdır??
Hazırla zuzum az da olsa içinde kalmasın..
Kızlar bu arada önerebileceğini bir doğum fotoğrafçısı var mıdır??[/
benim vuslat diye bir arkadasim var istersen linkini atarim fece den
bizimkisini esimin annesiin arkadasinin kizi cekecekmis jediye olarak ama kizin hic fotosunu gormedim ben ya
ciddimisiiiinnnn ayy hadi bakalim masallahhhhhhhh
cok heyecanli yaaaaaa
teker teker siramiz geliyorrrrrrrrr
ay cok dogurasim varrrr
esra pozan
handan hacıhalıloğlu ben bunlarla konustum canım ama sezeryan olmadıgı ıcın yanı dogum bellı olmadııg ıcın kımse bısı demıyorrr dugun sezonu oldugu ıcın cok yogunlarmısss ıksııde ekstra bır tane daha fotografcı ılede anlas dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?