2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Aldım isimlerini canım, fiyatlar nasıl ortalama?

ara doktorunu belki hastanede nst ye baglanmani ister ihmal etme canim

cnm doktorunu ara bı sonucta artık heran gelebılırlerrrrrrrrr:))))))))))

ayyy heyecanlandımmmmm kendı dedıme kendım ınanamadımmmmmmmmmmm:):):)heran mı:)):):)

ara doktorunu belki hastanede nst ye baglanmani ister ihmal etme canim

Aradım canım gel dedi , öğlen gidicem .. bugün zaten randevum vardı 16da geçerse birazdan direkt 16da giderim..

ortak fıyat 750 cnmm genelde en kucuk paketler bıleee

iyiymiş fiyatlar :)) aman bir kere doğuruyorum ama napalımm... içimde kalacak sonra biliyorum ben kendimi...

cnm doktorunu ara bı sonucta artık heran gelebılırlerrrrrrrrr:))))))))))

ayyy heyecanlandımmmmm kendı dedıme kendım ınanamadımmmmmmmmmmm:):):)heran mı:)):):)

Her an çok enteresan di mi... piknikte başka hamileler de vardı , 30 haftalık, 20 haftalık.. bana her an doğurabilirmişim muamelesi yaptılar halbuki bana hala çoook uzak geliyii :)

günaydın herkeseee....

fmg'nin bebeği doğmuştur herhalde. hafta sonu da kaç kişi ben de doğum yaptım diye yazdı, çok özeniyorum ya. bu arada belki geçmişi okumamışsınızdır. hasret de doğum yapmış. topiğin ilk normal doğumu gerçekleşti sanırım:))

gunaydin birceciiimm demin cilekle msglastilar fmg doguma giriyordu :))

gecen gun bana da bı hamıle ne kadar zmanın var dedı " dedım 3-4 hafta"
nasıl sasırdıı sen nıye hala gezıosunn benım 2 ayım varrr aılem bı yere gındermıyo dıeee:)

canım bende fotografcıya cok ozenıyorumm zaten bu kız bızı daha dogmadan batırdııııııııı

gunaydınnn canımmmmmmmm

hadi yaa 750 miymiss hic fiyatlarini bilmiodum bak dogru sengul palli 4 sene evvel 600 a cekiodu en son o zaman arastirmistim

sengul pallıda 750 dıo :))::) onun fotograflarıda guzel dımı zınkerbellll?

gunaydin birceciiimm demin cilekle msglastilar fmg doguma giriyordu :))

okudum canım, harika ya. ben de çok sıkıldım artık zaman geçsin bir an önce. ayaklarım şişti bu hafta, mayalı poğaça gibi kabardı:))) ne güzel seviniyordum eski ayakkabılarım oluyor diye, birden hiçbiri olmamaya başladı(( sabahları da ellerimin acısıyla uyanıyorum, iki parmağım sürekli uyuşuk( kaşıntılar zaten 1.5 aydır ömrümü yediii üff ne çok sıkıntım olmuş, hiç ağırlaşmayacakmışım gibi geliyordu

senin gidişat da normal doğuma dönmüş. doktorun da katıymış şaka maka normale hazırlan sen, bahaneler tutmadı

onunkilerde guzel ya aslinda biliosun hepsi ayni gibi
cekecegi pozlar standart gibi
alev durmusoglu var onunda fotolari guzel google da aratsana bir bak

yok ya hic orali bile olmadi saka gibi :)))
ama benimde hosuma gitmedi degil boyle olunca
cunku kadin mantikli kostu dogum bu belli olmaz dedi ama simdiden tarih vermemi gerektirecek durununuz yok ki dedi su durumu iyi, bebek kucuk falan dedi bule bakalim
akisina biraktim bende
:)))

herkeze günaydııınnn
kızımla kahvaltı yapıyoruz birazdan kontrole gidiceeeezzz
eee sizler nasılsınız

hapsirinca bile canim aciyor yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…