biz karar veremedik ona
pek inanmadi. galiba ben ya
esra pozan
handan hacıhalıloğlu ben bunlarla konustum canım ama sezeryan olmadıgı ıcın yanı dogum bellı olmadııg ıcın kımse bısı demıyorrr dugun sezonu oldugu ıcın cok yogunlarmısss ıksııde ekstra bır tane daha fotografcı ılede anlas dedı
Hazırla zuzum az da olsa içinde kalmasın..
Kızlar bu arada önerebileceğini bir doğum fotoğrafçısı var mıdır??[/
benim vuslat diye bir arkadasim var istersen linkini atarim fece den
bizimkisini esimin annesiin arkadasinin kizi cekecekmis jediye olarak ama kizin hic fotosunu gormedim ben ya
Atsana tatlım linkini bi yazışayim
kızın ismini biliyorsan ara netten çıkar kesin bişeyler
Aynenn benim deeeeeeeeee acaip doğurasım var, bu gazla normal bile yapabilirim şu an :) ama bu sadece şu an için geçerli :)))
Yaa kızlar benim ciddi ciddi sancım var bu arada arasam mı doktoru, süre mi tutsam naapsam nasıl tutulur bu süre :)
fiyat icin ne diosular channeel
ya ben normal dogua cagirmamayida dusunuyorum hos kz haber yollatmis mutlaka kac olursa olsun gelicem diye
Aynenn benim deeeeeeeeee acaip doğurasım var, bu gazla normal bile yapabilirim şu an :) ama bu sadece şu an için geçerli :)))
Yaa kızlar benim ciddi ciddi sancım var bu arada arasam mı doktoru, süre mi tutsam naapsam nasıl tutulur bu süre :)
Aldım isimlerini canım, fiyatlar nasıl ortalama?
Atsana tatlım linkini bi yazışayim
kızın ismini biliyorsan ara netten çıkar kesin bişeyler
http://www..................../Vuslat-Sena-Photography/123002271061607?ref=ts
acilicak mi buradan baksana
ara doktorunu belki hastanede nst ye baglanmani ister ihmal etme canim
ortak fıyat 750 cnmm genelde en kucuk paketler bıleee
cnm doktorunu ara bı sonucta artık heran gelebılırlerrrrrrrrr:))))))))))
ayyy heyecanlandımmmmm kendı dedıme kendım ınanamadımmmmmmmmmmm:):):)heran mı:)):):)
ortak fıyat 750 cnmm genelde en kucuk paketler bıleee
Aldım isimlerini canım, fiyatlar nasıl ortalama?
http://www..................../Vuslat-Sena-Photography/123002271061607?ref=ts
acilicak mi buradan baksana
Açılmadı canım maalesef.. Ben buldum google'dan adresi ama o da açılmıyor
Açılmadı canım maalesef.. Ben buldum google'dan adresi ama o da açılmıyor
is yerinde facebooka giriomusun oraya yolliim
günaydın herkeseee....
fmg'nin bebeği doğmuştur herhalde. hafta sonu da kaç kişi ben de doğum yaptım diye yazdı, çok özeniyorum ya. bu arada belki geçmişi okumamışsınızdır. hasret de doğum yapmış. topiğin ilk normal doğumu gerçekleşti sanırım:))
Aradım canım gel dedi , öğlen gidicem .. bugün zaten randevum vardı 16da geçerse birazdan direkt 16da giderim..
iyiymiş fiyatlar :)) aman bir kere doğuruyorum ama napalımm... içimde kalacak sonra biliyorum ben kendimi...
Her an çok enteresan di mi... piknikte başka hamileler de vardı , 30 haftalık, 20 haftalık.. bana her an doğurabilirmişim muamelesi yaptılar halbuki bana hala çoook uzak geliyii :)
günaydın herkeseee....
fmg'nin bebeği doğmuştur herhalde. hafta sonu da kaç kişi ben de doğum yaptım diye yazdı, çok özeniyorum ya. bu arada belki geçmişi okumamışsınızdır. hasret de doğum yapmış. topiğin ilk normal doğumu gerçekleşti sanırım:))
hadi yaa 750 miymiss hic fiyatlarini bilmiodum bak dogru sengul palli 4 sene evvel 600 a cekiodu en son o zaman arastirmistim
gunaydin birceciiimm demin cilekle msglastilar fmg doguma giriyordu :))
gecen gun bana da bı hamıle ne kadar zmanın var dedı " dedım 3-4 hafta"
nasıl sasırdıı sen nıye hala gezıosunn benım 2 ayım varrr aılem bı yere gındermıyo dıeee:)
canım bende fotografcıya cok ozenıyorumm zaten bu kız bızı daha dogmadan batırdııııııııı
gunaydınnn canımmmmmmmm
sengul pallıda 750 dıo :))::) onun fotograflarıda guzel dımı zınkerbellll?
okudum canım, harika ya. ben de çok sıkıldım artık zaman geçsin bir an önce. ayaklarım şişti bu hafta, mayalı poğaça gibi kabardı:))) ne güzel seviniyordum eski ayakkabılarım oluyor diye, birden hiçbiri olmamaya başladı(( sabahları da ellerimin acısıyla uyanıyorum, iki parmağım sürekli uyuşuk ( kaşıntılar zaten 1.5 aydır ömrümü yediii üff ne çok sıkıntım olmuş, hiç ağırlaşmayacakmışım gibi geliyordu
senin gidişat da normal doğuma dönmüş. doktorun da katıymış şaka maka normale hazırlan sen, bahaneler tutmadı
onunkilerde guzel ya aslinda biliosun hepsi ayni gibi
cekecegi pozlar standart gibi
alev durmusoglu var onunda fotolari guzel google da aratsana bir bak
hapsirinca bile canim aciyor yaaa
is yerinde facebooka giriomusun oraya yolliim
Ben de hiç sevmiyorum hapşırmayı
girebiliyorum face'e canım, göndersenee
günaydın herkeseee....
Günaydın birceee , yavaş yavaş okuyordum ben de geçmişi... hayırlı uğurlu olsun....
onunkilerde guzel ya aslinda biliosun hepsi ayni gibi
cekecegi pozlar standart gibi
alev durmusoglu var onunda fotolari guzel google da aratsana bir bak
Ben de bakayım ona...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?