Ben de hiç sevmiyorum hapşırmayı
girebiliyorum face'e canım, göndersenee
Günaydın birceee , yavaş yavaş okuyordum ben de geçmişi... hayırlı uğurlu olsun....
Ben de bakayım ona...
offf valla sıkılmaya basladımmmm herkeslerden haberler gelınceeee keskre bızde sonlara kalmasaydıkkk:)
valla ya ama ancak tutturduk be channel napican :)))
offf valla sıkılmaya basladımmmm herkeslerden haberler gelınceeee keskre bızde sonlara kalmasaydıkkk:)
hahahhaha dogru dıyosun canım yaaa:):))::):):):):):):):)
ayy allahım yaaaaaaaaaaaaaaaa
ooo gonderdim bile coktan
Sağol canımmm
günaydın kızlar nasılsınız
gördük maşallah ya, tombilik, resmen gıdısı var
hatırlıyormusun channel hep konuşuyorduk çilek ben sen kalırız burda en son diye :)))) hakkaten öyle oldu
Gerçekten de öyle oldu walla :) ben evden de tam gaz devam edicem ama hiiiç merak etmeyin :)))
Blue bu arada kanaman olmuş arkadaşım, çok geçmiş olsun
önemli bişey değil ama şükür di mi
günaydın canım..günaydın herkese...
günaydın ablalar ben fmg nin iş arkadaşı kardeşiyim nasılsınızmutlu haftalar diliyorum hepinize
günaydın canım..
günaydın, fmgden haber var mı saat kaçta giriyor doğuma? ayy ne heyecanlı
bebeğimiz olmuşşşş çok tatlı bir kızmış ablam henüz çıkmamış merak edersiniz diye hemen haber vereyim dedim çok mutluyuzzzz ya rabbim sizede tez vakitte kucağınıza almayı nasip eylesin öpüyorum sizi çok
ayyy masalllahhhhhh iyi ki haber verdinizzzz ne guzel yaaaaaa
yaaa biz ne zaman doğurcaz yaaaa kıskanıyorum amaaaaa:84::84::84:
yaaa biz ne zaman doğurcaz yaaaa kıskanıyorum amaaaaa:84::84::84:
bızımde cuma gunu kontrolumuz vardı 2700 gr olmusuz. boyunu sormayı yıne unuttum.
sımdılık hersey normal gorunuyo sezeryanı gerektırecek bı durum yok dedı ama son anda ne olur bılemıyoruz tabı...
38. haftanın sonunda tekrar cagırdı tabı ozamana kadar bebısım gelmek ıstemezse...
ama ben kendımı son gunlerde cok enerjısız hıssedıyorum ayaklarım sısmeye basladı sabah kalkıyorum ustumden kamyon gecmıs gıbı uyanıyorum ellerım sıs kavusmuyor evde bır suru ıs var ama benım hıc ayakta durcak halım yok ya.hayırlısıyla su 2 haftayıda bı gecırseydık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?