2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bisi sorucam benimle ayni haftadasin mmerve
sendede asagida baski var mi
baski, agri falan

olmazmı canım yaaa yürüyemiyorum bile bazen öyle bi baskı oluyoki öylece kalakalıyorum olduğum yere dün yolda bile mahvetti beni artık arabaya bile binemiyorum canım ara ara da sancı giriyo senin demi aynı canım

benimde ole yaa
nst de de sanci cikti zaten cok acilar icindeyim :)))
birde sabahlari uyaninca degil uykudan uyanmakboks macindan cikmis gibi kalkiyorum aksama kadar soylenebilirim

benimde ole yaa
nst de de sanci cikti zaten cok acilar icindeyim :)))
birde sabahlari uyaninca degil uykudan uyanmakboks macindan cikmis gibi kalkiyorum aksama kadar soylenebilirim

bakalım bende şimdi gittiğim de nst ye bağlanıcam bende ne çıkıcak
bide hemen doğuma alırlarmış beni, ablam gibi, ablam da kontrole diye gitti hemen doğuma aldılar nst de sancı çıkmıştı onun da

günaydın kızlar kahvaltı ediyoruz kızımla fmg doğuma girmiş bakalım ne zaman yazacak çok heyecanlandım bizimde 18 günümüz kalmış şaka gibiydi bu rakamlara düşmek zaman geçiyor

gunaydın kızlarrrr

fmg doğurmuş kızını gözleri aydın olsunn darısı başımızaaa

ama kıslar sizin haftanız benden önde ama ben bu halimle dayanamyıorum 38 haftaya nası gelcem bilemiyorummm hemen 38. haftada hemen doğurrcammm diycem dokoraaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…