- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
Gerçekten de öyle oldu walla :) ben evden de tam gaz devam edicem ama hiiiç merak etmeyin :)))
Blue bu arada kanaman olmuş arkadaşım, çok geçmiş olsun
önemli bişey değil ama şükür di mi
çok sağol tatlım, cuma günü bikaç damla gelir gibi oldu, tamamen kan değil yani aslında akıntım pembeleşmişti, belli olmaz diye endişelendim doktoru aradım o da gel bakalım dedi, gittim bişey yok, sonra devam etmedi, haftasonu dinlendim yattım hep, şu 2 haftayı da sağsalim atlatayım da inşallah, sonra evimdeyim nasılsa
benim canım bebeğin kilosuna sıkıldı, 2300 gr, düşük geldi biraz gözüme, 34+6da ortalama 2500 falan diyor kağan kocatepenin sayfasında, kordondan olursa diye korkuyorum, doktor gerekirse 30.haftadan sonra detaylı ultrason isteriz demişti, ben de her seferinde detaylı gerekmez die soruyorum, madem öyle isteyelim dedi, ben gerek görüyorsanız bakılsın dedim yok yok isteyelim dedi, 37.haftada detaylı bakılsa nolcak onu da bilmiyorum..öyle bi tuhaf doktor ziyareti geçirdik cuma günü :)
rabbim tez vakitte sizede nasip eylesin inş.
çok sağol tatlım, cuma günü bikaç damla gelir gibi oldu, tamamen kan değil yani aslında akıntım pembeleşmişti, belli olmaz diye endişelendim doktoru aradım o da gel bakalım dedi, gittim bişey yok, sonra devam etmedi, haftasonu dinlendim yattım hep, şu 2 haftayı da sağsalim atlatayım da inşallah, sonra evimdeyim nasılsa
benim canım bebeğin kilosuna sıkıldı, 2300 gr, düşük geldi biraz gözüme, 34+6da ortalama 2500 falan diyor kağan kocatepenin sayfasında, kordondan olursa diye korkuyorum, doktor gerekirse 30.haftadan sonra detaylı ultrason isteriz demişti, ben de her seferinde detaylı gerekmez die soruyorum, madem öyle isteyelim dedi, ben gerek görüyorsanız bakılsın dedim yok yok isteyelim dedi, 37.haftada detaylı bakılsa nolcak onu da bilmiyorum..öyle bi tuhaf doktor ziyareti geçirdik cuma günü :)
Takılma canım kilosuna.. benim iş yerinden arkadaşıma bu göbek kordonu 1 tane eksik diye düşük kilolu olur, erken doğar falan demişlerde, 40da doğurdu kızcağız, 3 kilo, seninki de rahat rahat 3ü bulur gönlünü ferah tut
gerçekten çok manasız artık detaylıya girmek ama yine de sen daha iyisini bilirsin tabii..
için rahat edecekse başka bir doktora daha git istersen..
bisi sorucam benimle ayni haftadasin mmerve
sendede asagida baski var mi
baski, agri falan
olmazmı canım yaaa yürüyemiyorum bile bazen öyle bi baskı oluyoki öylece kalakalıyorum olduğum yere dün yolda bile mahvetti beni artık arabaya bile binemiyorum canım ara ara da sancı giriyo senin demi aynı canım
benimde ole yaa
nst de de sanci cikti zaten cok acilar icindeyim :)))
birde sabahlari uyaninca degil uykudan uyanmakboks macindan cikmis gibi kalkiyorum aksama kadar soylenebilirim
bakalım bende şimdi gittiğim de nst ye bağlanıcam bende ne çıkıcak
bide hemen doğuma alırlarmış beni, ablam gibi, ablam da kontrole diye gitti hemen doğuma aldılarnst de sancı çıkmıştı onun da
benimde ole yaa
nst de de sanci cikti zaten cok acilar icindeyim :)))
birde sabahlari uyaninca degil uykudan uyanmakboks macindan cikmis gibi kalkiyorum aksama kadar soylenebilirim
hayir haberlerle gel insallaahhhh
Gunaydın kızlarr...
fmg de dogurmus mu??
merabaaaaaa hosgeldinnnnn
fmg dogurmussss :)))))
oohhh ne guzell:)
bu arada ılk normal dogumumuz hasrette hafta sonu dogurmus:))
ayy sırtım nasıl agrıyor bılsenızsol omzum curuyecek yakında ustune yatmaktan:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?