2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

melony ben dedim kabul etmedi doktor ))
bekleyecegiz dedi almamizi gerektiricek durum yok dedi ya

oohhh ne guzell:)
bu arada ılk normal dogumumuz hasrette hafta sonu dogurmus:))
ayy sırtım nasıl agrıyor bılsenız sol omzum curuyecek yakında ustune yatmaktan:))

aynı şeyi bende söylüyorum sol tarafım uyuşuyo ve bu aralar sabaha kadar uyuyamıyorum :))

:)) kız dur kalsın ıcerde bıraz daha

bircecim okurken ben yazdım zannettim
ben 2-3 haftadır yaşıyorum bunları zormuş son günler ama dayanıcaz artık
ellerimin uyuşuk olması bni çok korkutuyor bbeğime dokunamıycam diye ağlıyorum her sabah
akşama doğru biraz açılıyor ama sonra yine aynı
amaaaan geçse şu iki hafta sağ salıim kavuşsak bebişlere

şişlikler iner de uyuşukluk beni de korkutuyor. sabahları çok kötü oluyor dediğin gibi, acısı kısa sürede geçiyor ama sol elimde 2 parmağımın ucu kaç gündür hep uyuşuk benim, geçmiyor hiç. doktorum normal dedi ama bazılarında doğum sonrasında kalıyormuş, fizik tedaviye gitmek gerekiyormuş, nette de okudum aynı şeyi. inşallah gerek kalmaz onlara...

melony ben dedim kabul etmedi doktor ))
bekleyecegiz dedi almamizi gerektiricek durum yok dedi ya

dur bakalım cuma gunu gitcez ne zamana gun verecek gerçi 15 ile 20 si arası demişti ben 17 si gibi alır gibi geliyo saten yine beklerim 17 sine kadar 38++2 oluyo saten yetmezmıı yaa
:)) kız dur kalsın ıcerde bıraz daha

dayanamıyorum da ondan canımmmm yoksa kalsın içerde ama sezeryan olcam doğumumda 24 haziran çıkıyo saten makinada 7 gun once alınıyo işte

Hanımlar bu cuma doguma alıyolar benı sabah erkenden yanı 3 gun sonraa sabahlara kadar uyyamıyorum heyecandanmı yoksa korkudanmı anlamıyorum dualarınızı beklıyorum

escool senin doğum ne zamandı kızz

bu cumaaaaaaa korkuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm(((

benımkınıde 10 gun once alıyo ıste bu cumaaa dua edın bana yaaa ((

ayy tarıhı bılseydık barııı ona gore hazırlıklı olurduk:))
sımdı her agrı ınsanı dusunduruyor:))
benımde aklımda 8-10-12 hazıran tarıhlerı var :))sıparıs verıyoruz sankı:)

Hanımlar bu cuma doguma alıyolar benı sabah erkenden yanı 3 gun sonraa sabahlara kadar uyyamıyorum heyecandanmı yoksa korkudanmı anlamıyorum dualarınızı beklıyorum

azkalmış sende doğurcaksın demek bu hafta ya gittikçe azalıyoruz herkes doğuruyo bende hiçbi belirti yok daha ne yalancı sancı ne gerçek sancı beklemek zorrr

günaydın sabırsız anneler ama ben hepinzden sabırsızım artık saniyeler bile geçmiyo escoool canm sende gidiyosun ha aaabenim haftamda kimse kalmadı ya bebğimi kucağıma aldım diyenlere öyle imreniyorumki dün ağlıycaktım kendimi tuttm kendine gel kızım dedim sonuçta bebeğin 10 gün içinde doğacak dedim de işte anlayın siz gerisini bu arada dün arkadaşım fatmananmızın eli otunu getirmş suya koydurttu hergn içi dedi oksitosn hormonunu arttırıyomş suya koyduk ve baya bi açılmıştı el gibi ilgnç bişey ama benm rahim açıldımı bilmiyorum ki sadece kasılmalarım bi acayip bugn birazdanda temzlikyaparken yerleri çömelip silicem çok faydası varmş bakalım denemediim kalmadı bunuda yapıcam

her ikisi de olabilir bacım Allah yardımcın olsun demek cuma günü heee ohh

Ezgim hoşgeldin bende yeni geldim nasılsın bugun birz daha iyi misin bacım

herkese merhabalar kızlarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…