gunaydın kızlarrrr
fmg doğurmuş kızını gözleri aydın olsunn darısı başımızaaa
ama kıslar sizin haftanız benden önde ama ben bu halimle dayanamyıorum 38 haftaya nası gelcem bilemiyorummm hemen 38. haftada hemen doğurrcammm diycem dokoraaa
oohhh ne guzell:)
bu arada ılk normal dogumumuz hasrette hafta sonu dogurmus:))
ayy sırtım nasıl agrıyor bılsenızsol omzum curuyecek yakında ustune yatmaktan:))
gunaydın kızlarrrr
fmg doğurmuş kızını gözleri aydın olsunn darısı başımızaaa
ama kıslar sizin haftanız benden önde ama ben bu halimle dayanamyıorum 38 haftaya nası gelcem bilemiyorummm hemen 38. haftada hemen doğurrcammm diycem dokoraaa
okudum canım, harika ya. ben de çok sıkıldım artık zaman geçsin bir an önce. ayaklarım şişti bu hafta, mayalı poğaça gibi kabardı:))) ne güzel seviniyordum eski ayakkabılarım oluyor diye, birden hiçbiri olmamaya başladı(( sabahları da ellerimin acısıyla uyanıyorum, iki parmağım sürekli uyuşuk ( kaşıntılar zaten 1.5 aydır ömrümü yediii üff ne çok sıkıntım olmuş, hiç ağırlaşmayacakmışım gibi geliyordu
senin gidişat da normal doğuma dönmüş. doktorun da katıymış şaka maka normale hazırlan sen, bahaneler tutmadı
ya sorma ya
sag sol taraf kaput benimde
popom bile agrio iste :))))))
:)))kızım yenı yenı agırlastık bence bızım daha ıkı haftamız var daha gelmezler:))
:)) kız dur kalsın ıcerde bıraz daha
bircecim okurken ben yazdım zannettim
ben 2-3 haftadır yaşıyorum bunları zormuş son günler ama dayanıcaz artık
ellerimin uyuşuk olması bni çok korkutuyor bbeğime dokunamıycam diye ağlıyorum her sabah
akşama doğru biraz açılıyor ama sonra yine aynı
amaaaan geçse şu iki hafta sağ salıim kavuşsak bebişlere
melony ben dedim kabul etmedi doktor))
bekleyecegiz dedi almamizi gerektiricek durum yok dedi ya
:)) kız dur kalsın ıcerde bıraz daha
escool senin doğum ne zamandı kızz
dur bakalım cuma gunu gitcez ne zamana gun verecek gerçi 15 ile 20 si arası demişti ben 17 si gibi alır gibi geliyo saten yine beklerim 17 sine kadar 38++2 oluyo saten yetmezmıı yaa
dayanamıyorum da ondan canımmmm yoksa kalsın içerde ama sezeryan olcam doğumumda 24 haziran çıkıyo saten makinada 7 gun once alınıyo işte
Hanımlar bu cuma doguma alıyolar benı sabah erkenden yanı 3 gun sonraa sabahlara kadar uyyamıyorum heyecandanmı yoksa korkudanmı anlamıyorum dualarınızı beklıyorum
Hanımlar bu cuma doguma alıyolar benı sabah erkenden yanı 3 gun sonraa sabahlara kadar uyyamıyorum heyecandanmı yoksa korkudanmı anlamıyorum dualarınızı beklıyorum
bu cumaaaaaaa korkuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm(((
benımkınıde 10 gun once alıyo ıste bu cumaaa dua edın bana yaaa((
ayyy ne guzelllll darisi basimizaaaaaa
saglikla al bebegini kucagina insallaahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?