2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

doktor banada gunde otuz kere comel dedi yer sil dedi bolbol yuru dedi

kız dur niye bu kadar stres yaptın, senden önce doğum yapanlar normal yapmıyorlar ki onlarla kendini kıyaslıyorsun? daha senin 41. haftaya kadar yolun var, sabırlı ol biraz, stresten çocuğun geleceği varsa da gelmez valla... rahat ol, onun günü ve saati belli, bekliyor o zamanı panik yapma bacım.

Ezgim hoşgeldin bende yeni geldim nasılsın bugun birz daha iyi misin bacım

herkese merhabalar kızlarrrrr
hoşgeldin canım çok çok sağol. heyecandan mıdır nedir selam da almıyo kimsene yapalım biz de kızımla kahvaltı yapıyoruz, tepiniyoruzzbiraz minik ama mutlu bi bebek sanırım
sen nasılsın

evet canım benim bir arkadaşımın elini atele almışlardı doğumdan sonra
bende bundan korkuyorum
bir taraftan az kaldı diyorum bir taraftan daha çok var gibi geliyor

gününde sağ salim gelsin canım yaa acele etme. bende senin günlerinde daha doğurmamış olcam sezeryan olduğu halde...(acil bi durum olmazsa 39 u bekletecek dr um)

gecen bir yerde bir kız vardı 8. ayımda dayanamadım diyo doğusn diye koltuk cekmişş temizlik yapmış ve bebesi doğmuşş tam 3 kilooo ben hala korkuyorum doğarsa erken diyeeee millet rahat walla bizim bu saatten sonra doğsada okadar sorunn olmazz

azkalmış sende doğurcaksın demek bu hafta ya gittikçe azalıyoruz herkes doğuruyo bende hiçbi belirti yok daha ne yalancı sancı ne gerçek sancı beklemek zorrr

belırtı bendede olmuyo canım ama doktor her an gelebılır dıyo kanala gırmıs dedı ben sezeryan olucagım ıcın cumaya aldık oyyyy aglıycam valla

evet canımmm merak etmeyın eve gelır gelmez buraya olayları yazıcam ınsallah :))

ohh ne guselll kıs işte :81::81:

ederiz dua merak etme sen benimkide 2 hafta soonra cumaya geliyo sanırım

hadıı ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

her ikisi de olabilir bacım Allah yardımcın olsun demek cuma günü heee ohh

Ezgim hoşgeldin bende yeni geldim nasılsın bugun birz daha iyi misin bacım

herkese merhabalar kızlarrrrr

ınsallahhhhhhhhhhhhhh:)))) darısı basınızaa

hoşgeldin canım çok çok sağol. heyecandan mıdır nedir selam da almıyo kimsene yapalım biz de kızımla kahvaltı yapıyoruz, tepiniyoruzzbiraz minik ama mutlu bi bebek sanırım
sen nasılsın

valla bazen benim de selamım arada kaynıyo ama alıştık artık oğluşumla

iyiyim bacım bende yeni kahvaltı ettim hala gecelikleyim ev dandini dedim bizim hatunlar ne alemde bi bakıyım iş yerin dibine batsın yaparm nasıl olsa

iyi iyi tepinsin kuzucuk o çok mutlu annesi seni de çok seviyo

kız öyle deme bak sende normal bekliyosn 39 da sende aynısı olucaksn ki bizim burda herkes sezeryan yapıp bebeği kucana almışken sabretmesi pekde kolay olmuyo 2 gün sonra 39 bitecek ve tüm tanıdıklarım karnıma bakıp senin günün bitmş heran doğurursun deyince anlaa işte bende sancı diye bişeyde yok amaaan ne bileym işte bide son a kalıpda suni sancıya girmekden korkuyorm canm bu arada benm bebk pek hareketsz iki gündr çoook nadir dün gece ve sabah oynadı hafif bi kıpırtıyla ama genelde kasılması var çok geriliyo karnım ve sivrileşiyo bu arada sen nasılsın bak canm sancılanrsanz iyi bişey bence

ebru sallı 2 cocugunuda 8 ayda dogurdu kızz hıc bısey olmazz 7 ay bıttıkten sonra dıye duydumm

yeri daraldığından kıpırdaması da zor oluyor, dün benim velet bi gerildi her taraftan bi kolu bi bacağı bi de alttan kafasını mesaneme bastırdım nefesim kesildi gözlerim sulandı terledim acısından... onlar da sıkıldı canım ama napalım şuan en rahat ettikleri yer ana rahmi aslında bakma... hareket ediyordur da sen farketmiyorsundur geceleri falan...

valla beklemekten başka çaren yok bacım sabırlı ol sabır herşeyin başı... bi gün bi bakmışsın suyun gelmiş belirti gelmiş senin velett ceee ee anniş ben geliyorum diyo bunları düşün suni sancı yiyeceğin varsa da yersin, ha doğal yollarla kendiliğinden sancı çekmişsin ha suni sancı aynı şey bence... ikisi de sancılı... sen şimdi dua et isyan etme

boşver temizliği neyi, benim evde aynı durumda ama kalkmıyorumannem haftaya geliyo, hiçbişey yapma ben yapıcam herşeyi dedi, ona da kıyamıyorum ama tehlikeye atmanın da bi alemi yok.
sabah istediğim saatte uyanıpta evde yalnız olmaya, pijamalarımla kahvaltı yapıp keyfimce oturmaya bayılıyorummmm
sever beni melekim teyzesi senin tosuncuğun yüzü daha gözlerimin önünde kız var ya

merveeee akşam ne yedin kısss merak ettim heeeee

kızım gözünüz mü kaldı nedir gece dönüşte anahtarı kapı üstünde unutmuşum sabaha kadar hatta yarım saat öncesine kadar üstünde sallamış öylece neyseki bişey olmadı :78:

offf sipariş de verebilirdik ama gidip yemeği tercih ettik anlamışsındır söylemiyim kızım burda aaaaaaaaaa

bence bu sivrileşmeler doğum sancılarnın habercis olabilir

ebru sallı 2 cocugunuda 8 ayda dogurdu kızz hıc bısey olmazz 7 ay bıttıkten sonra dıye duydumm

içerde ne kadar çok kalırsa o kadar iyi
be sezaryen olacağım halde dr 38+3 e gün verdi birde bna torpil yapmış bir kaç gün öne almış öyle diyo
yani neredeyse 40 haftayı bekleyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…