doktor banada gunde otuz kere comel dedi yer sil dedi bolbol yuru dedigünaydın sabırsız anneler ama ben hepinzden sabırsızım artık saniyeler bile geçmiyo escoool canm sende gidiyosun ha aaabenim haftamda kimse kalmadı ya bebğimi kucağıma aldım diyenlere öyle imreniyorumki dün ağlıycaktım kendimi tuttm kendine gel kızım dedim sonuçta bebeğin 10 gün içinde doğacak dedim de işte anlayın siz gerisini bu arada dün arkadaşım fatmananmızın eli otunu getirmş suya koydurttu hergn içi dedi oksitosn hormonunu arttırıyomş suya koyduk ve baya bi açılmıştı el gibi ilgnç bişey ama benm rahim açıldımı bilmiyorum ki sadece kasılmalarım bi acayip bugn birazdanda temzlikyaparken yerleri çömelip silicem çok faydası varmş bakalım denemediim kalmadı bunuda yapıcam
günaydın sabırsız anneler ama ben hepinzden sabırsızım artık saniyeler bile geçmiyo escoool canm sende gidiyosun ha aaabenim haftamda kimse kalmadı ya bebğimi kucağıma aldım diyenlere öyle imreniyorumki dün ağlıycaktım kendimi tuttm kendine gel kızım dedim sonuçta bebeğin 10 gün içinde doğacak dedim de işte anlayın siz gerisini bu arada dün arkadaşım fatmananmızın eli otunu getirmş suya koydurttu hergn içi dedi oksitosn hormonunu arttırıyomş suya koyduk ve baya bi açılmıştı el gibi ilgnç bişey ama benm rahim açıldımı bilmiyorum ki sadece kasılmalarım bi acayip bugn birazdanda temzlikyaparken yerleri çömelip silicem çok faydası varmş bakalım denemediim kalmadı bunuda yapıcam
hoşgeldin canım çok çok sağol. heyecandan mıdır nedir selam da almıyo kimseEzgim hoşgeldinbende yeni geldim nasılsın bugun birz daha iyi misin bacım
herkese merhabalar kızlarrrrr
şişlikler iner de uyuşukluk beni de korkutuyor. sabahları çok kötü oluyor dediğin gibi, acısı kısa sürede geçiyor ama sol elimde 2 parmağımın ucu kaç gündür hep uyuşuk benim, geçmiyor hiç. doktorum normal dedi ama bazılarında doğum sonrasında kalıyormuş, fizik tedaviye gitmek gerekiyormuş, nette de okudum aynı şeyi. inşallah gerek kalmaz onlara...
doktor banada gunde otuz kere comel dedi yer sil dedi bolbol yuru dedi
günaydın sabırsız anneler ama ben hepinzden sabırsızım artık saniyeler bile geçmiyo escoool canm sende gidiyosun ha aaabenim haftamda kimse kalmadı ya bebğimi kucağıma aldım diyenlere öyle imreniyorumki dün ağlıycaktım kendimi tuttm kendine gel kızım dedim sonuçta bebeğin 10 gün içinde doğacak dedim de işte anlayın siz gerisini bu arada dün arkadaşım fatmananmızın eli otunu getirmş suya koydurttu hergn içi dedi oksitosn hormonunu arttırıyomş suya koyduk ve baya bi açılmıştı el gibi ilgnç bişey ama benm rahim açıldımı bilmiyorum ki sadece kasılmalarım bi acayip bugn birazdanda temzlikyaparken yerleri çömelip silicem çok faydası varmş bakalım denemediim kalmadı bunuda yapıcam
azkalmış sende doğurcaksın demek bu hafta ya gittikçe azalıyoruz herkes doğuruyo bende hiçbi belirti yok daha ne yalancı sancı ne gerçek sancı beklemek zorrr
ohh ne guselll kıs işte:81::81:
ederiz dua merak etme sen benimkide 2 hafta soonra cumaya geliyo sanırım
her ikisi de olabilir bacım Allah yardımcın olsun demek cuma günü heee ohh
Ezgim hoşgeldinbende yeni geldim nasılsın bugun birz daha iyi misin bacım
herkese merhabalar kızlarrrrr
hoşgeldin canım çok çok sağol. heyecandan mıdır nedir selam da almıyo kimsene yapalım biz de kızımla kahvaltı yapıyoruz, tepiniyoruzz biraz minik ama mutlu bi bebek sanırım
sen nasılsın
kız dur niye bu kadar stres yaptın, senden önce doğum yapanlar normal yapmıyorlar ki onlarla kendini kıyaslıyorsun? daha senin 41. haftaya kadar yolun var, sabırlı ol biraz, stresten çocuğun geleceği varsa da gelmez valla... rahat ol, onun günü ve saati belli, bekliyor o zamanı panik yapma bacım.
gecen bir yerde bir kız vardı 8. ayımda dayanamadım diyo doğusn diye koltuk cekmişş temizlik yapmış ve bebesi doğmuşş tam 3 kilooo ben hala korkuyorum doğarsa erken diyeeee millet rahat walla bizim bu saatten sonra doğsada okadar sorunn olmazz
kız öyle deme bak sende normal bekliyosn 39 da sende aynısı olucaksn ki bizim burda herkes sezeryan yapıp bebeği kucana almışken sabretmesi pekde kolay olmuyo 2 gün sonra 39 bitecek ve tüm tanıdıklarım karnıma bakıp senin günün bitmş heran doğurursun deyince anlaa işte bende sancı diye bişeyde yok amaaan ne bileym işte bide son a kalıpda suni sancıya girmekden korkuyorm canm bu arada benm bebk pek hareketsz iki gündr çoook nadir dün gece ve sabah oynadı hafif bi kıpırtıyla ama genelde kasılması var çok geriliyo karnım ve sivrileşiyo bu arada sen nasılsın bak canm sancılanrsanz iyi bişey bence
ebru sallı 2 cocugunuda 8 ayda dogurdu kızz hıc bısey olmazz 7 ay bıttıkten sonra dıye duydumm
hoşgeldin canım çok çok sağol. heyecandan mıdır nedir selam da almıyo kimsene yapalım biz de kızımla kahvaltı yapıyoruz, tepiniyoruzz biraz minik ama mutlu bi bebek sanırım
sen nasılsın
boşver temizliği neyi, benim evde aynı durumda ama kalkmıyorumvalla bazen benim de selamım arada kaynıyo ama alıştık artık oğluşumla
iyiyim bacım bende yeni kahvaltı ettimhala gecelikleyim ev dandini dedim bizim hatunlar ne alemde bi bakıyım iş yerin dibine batsın yaparm nasıl olsa
iyi iyi tepinsin kuzucuk o çok mutlu annesiseni de çok seviyo
otuz kere mikız ben totomu kaldıramıyorum çömelirsem kalırım orda kalkamamki
merveeee akşam ne yedin kısss merak ettim heeeee
kız öyle deme bak sende normal bekliyosn 39 da sende aynısı olucaksn ki bizim burda herkes sezeryan yapıp bebeği kucana almışken sabretmesi pekde kolay olmuyo 2 gün sonra 39 bitecek ve tüm tanıdıklarım karnıma bakıp senin günün bitmş heran doğurursun deyince anlaa işte bende sancı diye bişeyde yok amaaan ne bileym işte bide son a kalıpda suni sancıya girmekden korkuyorm canm bu arada benm bebk pek hareketsz iki gündr çoook nadir dün gece ve sabah oynadı hafif bi kıpırtıyla ama genelde kasılması var çok geriliyo karnım ve sivrileşiyo bu arada sen nasılsın bak canm sancılanrsanz iyi bişey bence
ebru sallı 2 cocugunuda 8 ayda dogurdu kızz hıc bısey olmazz 7 ay bıttıkten sonra dıye duydumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?