2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhabalar , doğum yapan arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimle beraber hayırlı olsun diyorum.poyrazbebek de doğurmak yolunda emin adımlarla ilerliyor anladığım kadarı ile seninde herşey gönlünce olsun canım , Allah kolaylıklar versin bir avazda kurtarsın :)

benim sat da 9 eylül arkadaşlar 37+4 görünüyorum , yani 38 im çarşamba günü bitecek diye hesap yapıyorum , hesaplarım doğru değil mi?

kızlar baştaki kızımın ilk dört beş ay yatacağı beşiği yatakodasında yanımda sonraki de odasında yatacağı beşiği baştaki benim yattığım beşiktir şimdi kısmetse kızım yatacak üzerindeki örtüler el emeği göz nuru babannemle halam yaptılar ama cibinliği kırıldı çok tatlı kızım gelsin artık odası tamamlanmadığı için hepsini çekmedim halısı falan gelince kısmetse çekip koyucam

oy yesinler onun beşiğini çok güzel güle güle kullansn inşallah

benim ev çok sıcak oluyo yazın yaa çocuk pişik olmazsa iyidir azıcık güneşte kavruluyoruz

benım evde oyle guney cepesıı felaket gunes alıyo hele yatak odası kaynıyo cocugu nasıl sogutucaz bılmıyorum habıre suya sokucaz artık ne yapalımm ne guzeloynasın dursunn

selaaaaammmm kızlar biz geldik

artık izinliyimm işten kurtuldummm...yani artık burdayım birlikte doğumu bekliycez inş...

mervee nasıllsın canım valla nerdeyse 1 aydır yokum neoldu kimler doğurdu?
?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…