nasıl yani ben yanlışlıkla satımı 7 eylül yazmışım normalde benimde 9 eylül seninde mi öyle yoksa çizelgeylemi alakalı
Eki Görüntüle 201814 Eki Görüntüle 201815 kızlar baştaki kızımın ilk dört beş ay yatacağı beşiği yatakodasında yanımda sonraki de odasında yatacağı beşiği baştaki benim yattığım beşiktir şimdi kısmetse kızım yatacak üzerindeki örtüler el emeği göz nuru babannemle halam yaptılar ama cibinliği kırıldıçok tatlı kızım gelsin artık odası tamamlanmadığı için hepsini çekmedim halısı falan gelince kısmetse çekip koyucam
oy yesinler onun beşiğini çok güzel güle güle kullansn inşallah
slmmm kızlar napıyosnz temzlik yaptımda geldim
slmmm kızlar napıyosnz temzlik yaptımda geldim
bende yeni geldim bacım toparladım etrafı
ohh bende toparladım geldımm fmgde dogurmuss ayyyy ben ıyce kotu oldumbızde dogurucazzz hoppaaaaa
daha haziran gelmedi ama veletler döküldü patır patır
Mayıs Ayında Doğuran Haziran Anneleri diye topic açılsa full dolar
bikoşu çamaşır astım geldim üff amma sıcak olmuş
bende yeni geldim bacım toparladım etrafı
ohh bende toparladım geldımm fmgde dogurmuss ayyyy ben ıyce kotu oldumbızde dogurucazzz hoppaaaaa
valla yaaa herkes dogurdu kız az kaldı hepımız patır patır dokuluyoruzz :))
valla cok sıcaklar olmadan doguralımda kurtulalımm yaa
hamarat hamileleriz kız
3 günden beri wcye gidemiyorum kızlarrr
3 günden beri wcye gidemiyorum kızlarrr
benim ev çok sıcak oluyo yazın yaa çocuk pişik olmazsa iyidirazıcık güneşte kavruluyoruz
ya bende kaç gündür gitmiyorum nedense demir ilacını içmiyorum bikaç gündür ondanmı acaba
benım evde oyle guney cepesıı felaket gunes alıyo hele yatak odası kaynıyo cocugu nasıl sogutucaz bılmıyorum habıre suya sokucaz artık ne yapalımm ne guzeloynasın dursunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?