2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayyyy ne güzelllll darısı bizeeeeeeee:84::84:
ben doğum anını hissedecem diye korkuyorum ya, kesilip dikilirken uyanık olcam ya hissedecem gibi geliyo, korkuyommmm:84:inş. bende böyle güzel şeyler yazarımmmm

selam kızlar.. nasılsınız....

herkese teomanın "uykusuz her gece" şarkısını armağan ediyorum

hadi yaaaaaa ayyyy masallah yaaaaa ne kadar guzel haberlerrrrrr masallahhhhhhhhh

darisi basimiZa
cilek agrin gectimi

ayyyy ne güzelllll darısı bizeeeeeeee:84::84:
ben doğum anını hissedecem diye korkuyorum ya, kesilip dikilirken uyanık olcam ya hissedecem gibi geliyo, korkuyommmm:84:inş. bende böyle güzel şeyler yazarımmmm

korkma canım... en rahat an o andı, emin ol... ordakiler senle muhabbet ediyo zaten... acı falan yok... bebek çıkınca da gösterdiler, sonra "şimdi seni uyutcaz dediler" sonra tatlı bi uyku uyumuşum... bilmiyom ne kadar... oh mis gibiydi... uyandım ki başımdaki insanlar azalmış, ortalık toplanıya, radyoda bi şarkı

benım yengemde epidureal sezeryan oldu cok memnun kaldı ezgimEE korkma bacummmm

gulsumm aydini sunnet yaptirdiniz mi hastanede bizim niyetimiz yaptirmak insallah

selam kıslar ne güzel güzel doğum haberleri gelmiş poyraz ılık bir banyo yapın diyorlar hastaneye gitmeden evde yanlızsan yapma da

selam kıslar ne güzel güzel doğum haberleri gelmiş poyraz ılık bir banyo yapın diyorlar hastaneye gitmeden evde yanlızsan yapma da

yaptım canım sabah yaptım artık dogarsada yapacak bıse yok gıder yatarım hastaneye merveylede haber yollarım zaten

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…