ayyyy ne güzelllll darısı bizeeeeeeee:84::84:Kızlaaaaaaaar FMG aradı şimdiiii
Sesi çok güzel geliyordu, sarı kafa doğmuş güzel kızı, 3630 gr. mış
Kızlara söyle sakın korkmasınlar çok kolaydı doğum dediemzirmiş bile
epidural sezeryan olmuuştuuuuu
Ay çok duygulandımmmm
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy o da doğurcaktı bugun dimi ayyyyyyyy Allah analı babalı büyütsün maşallah maşalllaahhhhdarısı bizleree
tamam bacım
neyse kızlar ben çıkıyorum ev berbat toparlayıp gelirim öptüm sizi.
neyse kızlar ben çıkıyorum ev berbat toparlayıp gelirim öptüm sizi.
kızlar akıntı su gıbı olmuyor dımı ya benden bole sıvı sıvı bıseler gelıyor akıntı gıbı degıl gıbı anlamadım
Kızlaaaaaaaar FMG aradı şimdiiii
Sesi çok güzel geliyordu, sarı kafa doğmuş güzel kızı, 3630 gr. mış
Kızlara söyle sakın korkmasınlar çok kolaydı doğum dediemzirmiş bile
epidural sezeryan olmuuştuuuuu
Ay çok duygulandımmmm
yahu poyraz suyun geliyo iste galibaaaaa
ayyyy ne güzelllll darısı bizeeeeeeee:84::84:
ben doğum anını hissedecem diye korkuyorum ya, kesilip dikilirken uyanık olcam ya hissedecem gibi geliyo, korkuyommmm:84:inş. bende böyle güzel şeyler yazarımmmm
korkma canım... en rahat an o andı, emin ol... ordakiler senle muhabbet ediyo zaten... acı falan yok... bebek çıkınca da gösterdiler, sonra "şimdi seni uyutcaz dediler" sonra tatlı bi uyku uyumuşum... bilmiyom ne kadar... oh mis gibiydi... uyandım ki başımdaki insanlar azalmış, ortalık toplanıya, radyoda bi şarkı
gulsumm aydini sunnet yaptirdiniz mi hastanede bizim niyetimiz yaptirmak insallahkorkma canım... en rahat an o andı, emin ol... ordakiler senle muhabbet ediyo zaten... acı falan yok... bebek çıkınca da gösterdiler, sonra "şimdi seni uyutcaz dediler" sonra tatlı bi uyku uyumuşum... bilmiyom ne kadar... oh mis gibiydi... uyandım ki başımdaki insanlar azalmış, ortalık toplanıya, radyoda bi şarkı
hadi yaaaaaa ayyyy masallah yaaaaa ne kadar guzel haberlerrrrrr masallahhhhhhhhh
darisi basimiZa
cilek agrin gectimi
selam kıslar ne güzel güzel doğum haberleri gelmiş poyraz ılık bir banyo yapın diyorlar hastaneye gitmeden evde yanlızsan yapma da
Geçti canım ama çok çok az hareket var bugün bebekte.. doktora gidicem 3 gibi çıkıcam zaten kontrolüm vardı bakalım çıkar nst'de ne var ne yok
yaptım canım sabah yaptım artık dogarsada yapacak bıse yok gıder yatarım hastaneye merveylede haber yollarım zaten
39. haftayı bulmuşsun maşallah Allah yardımcın olur inşallah
yok bacım bu cızelge 4 gun onceden goturuyor :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?