anaaa kız sen benim rüyalarımdaki bebeği görmüşsün , ultrasondan yüzünü gözünü seçip kendi aklımaca şekillendirdiğim bebeği görmüşsün ayyyyyyyy ağlıyıııııccccaaaammmm
offff benım kız honçukluyor benı dun sabah kadar yatamadım yıneesankı altım acılyo oyle hıssedıyorum yok anam ben bu hafta sonuna kalmaz dogurrum
offff benım kız honçukluyor benı dun sabah kadar yatamadım yıneesankı altım acılyo oyle hıssedıyorum yok anam ben bu hafta sonuna kalmaz dogurrum
benim gördüğüm bebiş bu valla Rabbim bilir
ahaaa dünürçem gelmiş
hoşgeldin bacm, doğur anam doğur geç bile kaldın sen
2 gündür canım istiyordu kafamı çevirdim bakıyım napıyo bunlar öküz kamera ağzına ağzıa giriyor pizza yerken öyle kötü oldum kii hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dedim ağzımı falan sildim yanitlfna nasıl sarıldım elim ayağım titriyo :90:
melony ye bee nolcakvalla ben hamileliğimde aman bunu yemiyim zarar şunu yemiyim ziyan diye düşünmedim canım istiyorsa bi parça da olsun yedim napıyım
canlarım ben gıdeyım az odaları toplalayım sonra gelırım öpt sizi
kız ben senin bu güne kadar doğurmamana hayret ediyorum zaten, 1 aydır sancın var, Allah sabır versin canım ya, bitti bitti...az kaldı
hb bacım ya bıcak saplanıyor gıbı seyıme artık dayanamıyom yaa ben kendımı bılıyorum bırazdaha acıldı rahmım annem dıyor boyle gotursek yatarsın hastaneye
aman cıkmasın dedık annem gelsın dedık karı gelelı b ır hafta olacak tık yok anasını satımsımdıde naz yapıyor bır dogsun dötunu ıssıracam :78:
he az kaldı, bakalım rüyamdaki mi gerçektenkurban olsun anası ona dötünü yer yerrr
tamam bacım nasıl olsa görüceksiniz resmini o zaman yorum yaparız :78:
günaydınn hoşgeldinnn, senin yönteminde iyiymişgünaydın herkeseee
herkesin iştahı kabarmış bugün
obur tombik hamileler sizi
bende hep tatlı tatlı bişeyler istiyorum ama almıyorum
biz hafta sonları şehirde hafta içi dağbaşında yaşadığımız için hafta sonu bilerek almıyorum hafta içide dağ başında bulamayınca iyi oluyo :86:
seninki de çok fenaymış anacım.aman cıkmasın dedık annem gelsın dedık karı gelelı b ır hafta olacak tık yok anasını satımsımdıde naz yapıyor bır dogsun dötunu ıssıracam :78:
günaydın herkeseee
herkesin iştahı kabarmış bugün
obur tombik hamileler sizi
bende hep tatlı tatlı bişeyler istiyorum ama almıyorum
biz hafta sonları şehirde hafta içi dağbaşında yaşadığımız için hafta sonu bilerek almıyorum hafta içide dağ başında bulamayınca iyi oluyo :86:
aman cıkmasın dedık annem gelsın dedık karı gelelı b ır hafta olacak tık yok anasını satımsımdıde naz yapıyor bır dogsun dötunu ıssıracam :78:
valla yat bacım o zaman nolcek sanki , bu hafta doğur artık gelinimi merak eder oldum..
bu arada benim hattım polis hatta bacım, senin eşin de asker asker hattı mı oluyo seninki? yani bedava konuşabiliriz gibime geliyo :44:
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy o da doğurcaktı bugun dimi ayyyyyyyy Allah analı babalı büyütsün maşallah maşalllaahhhhKızlaaaaaaaar FMG aradı şimdiiii
Sesi çok güzel geliyordu, sarı kafa doğmuş güzel kızı, 3630 gr. mış
Kızlara söyle sakın korkmasınlar çok kolaydı doğum dediemzirmiş bile
epidural sezeryan olmuuştuuuuu
Ay çok duygulandımmmm
yok canım bedava olmazzzsen benı arama cagrı atınca ben dönerım sana benımkı her yone bedava avea
Kızlaaaaaaaar FMG aradı şimdiiii
Sesi çok güzel geliyordu, sarı kafa doğmuş güzel kızı, 3630 gr. mış
Kızlara söyle sakın korkmasınlar çok kolaydı doğum dediemzirmiş bile
epidural sezeryan olmuuştuuuuu
Ay çok duygulandımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?