2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

offff benım kız honçukluyor benı dun sabah kadar yatamadım yınee sankı altım acılyo oyle hıssedıyorum yok anam ben bu hafta sonuna kalmaz dogurrum

kız ben senin bu güne kadar doğurmamana hayret ediyorum zaten, 1 aydır sancın var, Allah sabır versin canım ya, bitti bitti...az kaldı

günaydın herkeseee
herkesin iştahı kabarmış bugün
obur tombik hamileler sizi
bende hep tatlı tatlı bişeyler istiyorum ama almıyorum
biz hafta sonları şehirde hafta içi dağbaşında yaşadığımız için hafta sonu bilerek almıyorum hafta içide dağ başında bulamayınca iyi oluyo :86:

yok kıss zararlı diye değil saframdan midemden yiyemiyorum ah ah cok deertliyim bu konuda işte anca gun içinde bir dilim yersem yoksa öle otu çöpü aramam bennnn

canlarım ben gıdeyım az odaları toplalayım sonra gelırım öpt sizi

beklerizzz canımmm

kız ben senin bu güne kadar doğurmamana hayret ediyorum zaten, 1 aydır sancın var, Allah sabır versin canım ya, bitti bitti...az kaldı

aman cıkmasın dedık annem gelsın dedık karı gelelı b ır hafta olacak tık yok anasını satım sımdıde naz yapıyor bır dogsun dötunu ıssıracam :78:

hb bacım ya bıcak saplanıyor gıbı seyıme artık dayanamıyom yaa ben kendımı bılıyorum bırazdaha acıldı rahmım annem dıyor boyle gotursek yatarsın hastaneye

valla yat bacım o zaman nolcek sanki , bu hafta doğur artık gelinimi merak eder oldum..

bu arada benim hattım polis hatta bacım, senin eşin de asker asker hattı mı oluyo seninki? yani bedava konuşabiliriz gibime geliyo :44:

kurban olsun anası ona dötünü yer yerrr

tamam bacım nasıl olsa görüceksiniz resmini o zaman yorum yaparız :78:
he az kaldı, bakalım rüyamdaki mi gerçekten

günaydınn hoşgeldinnn, senin yönteminde iyiymiş

aman cıkmasın dedık annem gelsın dedık karı gelelı b ır hafta olacak tık yok anasını satım sımdıde naz yapıyor bır dogsun dötunu ıssıracam :78:
seninki de çok fenaymış anacım.
benim kız da 13 günde 150 gr almış, canımız sıkıldı biraz ona2500 şuan, gelişim biraz yavaşladı dedi dr umuz. ama hala çok tatlıııııı

Son düzenleme:

canın istiyorsa al ye bence:44:

yok canım bedava olmazzz sen benı arama cagrı atınca ben dönerım sana benımkı her yone bedava avea

Kızlaaaaaaaar FMG aradı şimdiiii
Sesi çok güzel geliyordu, sarı kafa doğmuş güzel kızı, 3630 gr. mış
Kızlara söyle sakın korkmasınlar çok kolaydı doğum dedi emzirmiş bile
epidural sezeryan olmuuştuuuuu
Ay çok duygulandımmmm

oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy o da doğurcaktı bugun dimi ayyyyyyyy Allah analı babalı büyütsün maşallah maşalllaahhhh darısı bizleree
yok canım bedava olmazzz sen benı arama cagrı atınca ben dönerım sana benımkı her yone bedava avea

tamam bacım

ayyyyyy masallahhh gözümüz aydın bıtane daha bebısımız oldu

kızım kumsal bak bır kardes daha gelmıs hadi gel artık sende ananın anasını aglattın :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…