2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aynen ya bende paranoyakmı oldum acaba dıyorum bebısım 2 gundur daha sakın daha az hareket edıyo sankı yada banamı oyle gelıyo acaba

kızlarrrrr son haftalarda hareketlerının yavaslaması normalmııııııııı?

tecrubelı annelerrrr

merhaba canım, peki nasıl hareket etmeliymiş bişey dedi mi?

merhaba canım, peki nasıl hareket etmeliymiş bişey dedi mi?

soyle dedı normalden farklıysa tetıkte ol dedı, kanama su bosalması olursa dırek gel dedı
benımkı normalde karnımınıp kalkardı dun cok cansızdı pıt atıyordu o kadar
nobetcı doktor alttan muayene ettı 2 cm acıklık var suyunuz bol cok beklemez dedı ama bugun benım doktorum alttan bakmadı bıleee

neden az hareket etmıskı bebısın?
bıde sancın falan varmıydı acıklık olmus?

anladım canım sağol. ben doktora diyeyim o zaman, ay zaten iyice pimpiriklendim, hiç sevmem böyle durumları yaa..şimdide hıçkırık tuttu oğluşumu :)
o hafif adet sancıları oluyor mu peki sende canım? bazen karnımın alt kısımlarında adet sancısı oluyor, buna kasılma mı deniyor?

volverondan haber var mı kızlar.. son durumu neydi ki... doğum yapanların bi listesini yapsak ve sık sık yayınlasak keşke... doğum bekleyenleri de hatta...

ewet bende volverondan haber bekliyorum face giriyorum ama gelmemiş onun artık bebişinin gelmesi lazım 40 haftada dün akşam konuştuğumuzda artık dayanamıyorum diyodu inşallah dr bugün hayırlı tez haberler vermişlerdir.

volverondan haber var mı kızlar.. son durumu neydi ki... doğum yapanların bi listesini yapsak ve sık sık yayınlasak keşke... doğum bekleyenleri de hatta...

ewet bende volverondan haber bekliyorum face giriyorum ama gelmemiş onun artık bebişinin gelmesi lazım 40 haftada dün akşam konuştuğumuzda artık dayanamıyorum diyodu inşallah dr bugün hayırlı tez haberler vermişlerdir.

soyle dedı yorgun olabılırsınız kafayı takmıs olabılırsınız bır seye dedı.sancım ıse kasıklarımda ınce bı agrı vardı reglı oncesı olur ya onun gıbı..

hah işte aynı sancı bende de var. cuma günü girecektim nstye, acaba beklemesemmi yaa, var ya her ay böyle oluyor, tam doktora gitmeden 2 gün önce bişeyler çıkıyor ve daha önce gidiyorum

kızlar merveden haber varmı msj attım da gerı dönmedı bana ay ne oldu acaba cok merak edıom dünürümü:18::18::18:

meraba güzel anneler ve bebişleri. hava çok sıcak ve ben bu havada muhtarlıkla nüfus dairesi arası mekik dokludum. öldüm resmen sıcaktan. anca attım kendimi eve.

kızlar merveden haber varmı msj attım da gerı dönmedı bana ay ne oldu acaba cok merak edıom dünürümü:18::18::18:

merve de yok volveron da yok, volveron her saat burda olurdu, o kesin doğuruyor bugün bence :)
merve de öğleden sonra bi gelmiş ama daha koyu akıntı gelmiş çıkmış sonra.

merve de yok volveron da yok, volveron her saat burda olurdu, o kesin doğuruyor bugün bence :)
merve de öğleden sonra bi gelmiş ama daha koyu akıntı gelmiş çıkmış sonra.

evet haberım var onun ıcın aradan bıraz zaman gecsınde oyle msj atım dedım msj attım ama hala cvp yok doguruyormu kı :18::18:

yaa bu agrılar baslangıc mıı devamı nasıl olur meraktayımm...

sanırım rahim kendini hazırlıyor dedikleri şey bu.
senin gerçi açıklık da varmış canım 2 cm de gayet iyi bi açıklık. bizim bi arkadaş 2 cm açıklıkla doktora gitmiş sancıları da varmış ama, doktor bu çok beklemez sen git biraz dolaş gel demiş, gitmişler dolaşmışlar alışveriş merkezinde, ağrıları iyice artınca gitmişler ve 1,5 saatte doğum yapmış :))) inşallah senin de hepimizin de bu kadar çabuk ve kolay olur...

bu sıcaklarda beklemek çok kötü özlemekse en zoru kokusunu minik ellerini doğum yapanları imreniyorum bu akşam annemlere gidicem şöle pusetine koyup oğlumuda götürseydim ayyyyyycuma çabuk gelll ve ne olur dr amca pazartesi alıyoz bebeği deee ne olurrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…