- 30 Haziran 2009
- 1.560
- 2
- 156
altını açınca ferahlıyordur
kızlar ya ben de wcye gittiğimde sonrasında karnımın altında sancı oluyor. kasılma denen şey o mu acaba? hafif adet sancısı gibi.
ben de paranoyaklaştım bebek hareket etmiyo gibi geliyo sürekli. doktoru aradım, yerinde yokmuş birazdan tekrar arıcam. bi de çamaşırımda ıslaklık oluyor bazen. acaba sıcaktan mı akıntıdan mı, bebişin suyu olup olmadığını nasıl anlarım diye bi sorcam bakalım..
nabersınız kızlarrr
doktordan gelıyoum dun hareketlerı azalmıstı acıle gıtmıstık bugun tekrar gormek ıstedı.
bu zamanda hareket takıbını ıyı yapın dedı %10 sorun hareket takıbı ıle anlasılır dedi zaten dunden berı dınlemekten hal oldummm artık ıyıce delı olurum..
doktora gıtmek gerekırmı hemen ya? acaba benmı abartıyorum ınsan anlayamıyokı
merhaba canım, peki nasıl hareket etmeliymiş bişey dedi mi?
soyle dedı normalden farklıysa tetıkte ol dedı, kanama su bosalması olursa dırek gel dedı
benımkı normalde karnımınıp kalkardı dun cok cansızdı pıt atıyordu o kadar
nobetcı doktor alttan muayene ettı 2 cm acıklık var suyunuz bol cok beklemez dedı ama bugun benım doktorum alttan bakmadı bıleee
neden az hareket etmıskı bebısın?
bıde sancın falan varmıydı acıklık olmus?
soyle dedı normalden farklıysa tetıkte ol dedı, kanama su bosalması olursa dırek gel dedı
benımkı normalde karnımınıp kalkardı dun cok cansızdı pıt atıyordu o kadar
nobetcı doktor alttan muayene ettı 2 cm acıklık var suyunuz bol cok beklemez dedı ama bugun benım doktorum alttan bakmadı bıleee
volverondan haber var mı kızlar.. son durumu neydi ki... doğum yapanların bi listesini yapsak ve sık sık yayınlasak keşke... doğum bekleyenleri de hatta...
volverondan haber var mı kızlar.. son durumu neydi ki... doğum yapanların bi listesini yapsak ve sık sık yayınlasak keşke... doğum bekleyenleri de hatta...
soyle dedı yorgun olabılırsınız kafayı takmıs olabılırsınız bır seye dedı.sancım ıse kasıklarımda ınce bı agrı vardı reglı oncesı olur ya onun gıbı..
hah işte aynı sancı bende de var. cuma günü girecektim nstye, acaba beklemesemmi yaa, var ya her ay böyle oluyor, tam doktora gitmeden 2 gün önce bişeyler çıkıyor ve daha önce gidiyorum
kızlar merveden haber varmı msj attım da gerı dönmedı bana ay ne oldu acaba cok merak edıom dünürümü:18::18::18:
merve de yok volveron da yok, volveron her saat burda olurdu, o kesin doğuruyor bugün bence :)
merve de öğleden sonra bi gelmiş ama daha koyu akıntı gelmiş çıkmış sonra.
meraba güzel anneler ve bebişleri. hava çok sıcak ve ben bu havada muhtarlıkla nüfus dairesi arası mekik dokludum. öldüm resmen sıcaktan. anca attım kendimi eve.
yaa bu agrılar baslangıc mıı devamı nasıl olur meraktayımm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?