2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet haberım var onun ıcın aradan bıraz zaman gecsınde oyle msj atım dedım msj attım ama hala cvp yok doguruyormu kı :18::18:

doğuruyo olsa bile o kadar hızlı olmaz bence. yani bi msj atabilir, bence doktorla falan görüşüyolardır fırsat bulamamıştır. haber gelir kısa zamanda

son haftalatrdayız artık herkes bunalmıs durumda herkesı bebısının merakı ve ozlemı sardı galıba

evet canım galiba öyle ben kendim de eski sağlıklı günlerime dönmeyi özlüyorum artık şiş bir vücut huzursuz geceler geride kalsın istiyorum

al benden de okadar hele gecelerı daha bı huzursuz oldum donemıyorum karnım top gıbı oldu bu aralar yan donsem bacagım agrıyo bır muddet sonra tam uyuyorum bırden uyanıyorum.
bebıslerımızı kucagımıza bı alalım ınsallah hepısnı unutcaz.

bebişler olduktan sonra hepsini unutcaz çünkü yeni uykusuzluklar başlıcak
dün dergi okuyorum da orda diyor bu tip sorunlara hazır olun diye; uykusuzluk, evden aklına estiği gibi çıkamama, bebişin derdini ilk zamanlar anlayamama, normal de olsa sezeryan da olsa bi kaç dikiş acısı, eşinizle başbaşa kalamama, hassasiyet vs vs..bunlara hazırlıklı olalım ki sonra depresyon yaşamayalım benden söylemesi :)))

herkese selamlar

artık az kaldı ama sabrım da tükeniyo..nefes almakta zorlanıyorum bazen kızım heryerime baskı yapıyo mesane,kaburga,miğde neresi denk gelirse artık

şişlerim arttı hiç bişey yapmasam da..su iç diceksiniz ama benim kadar içen varmıdır bilmem:

benimde nefesim kesiliyo daralıyorum bugün bebeğin kıyafetleriyle uğraşınca biraz kafam dağıldı sanki ha gayret dedim kendi kendime azkaldı

aynen ilkinde hepsini yaşadım..bide ben eve gelen gidenden bunalıyodum
açıkçası kimse gelsin istemiyodum..yine öyle olurmu kii:18:
hamilelik gibi rahat ettiğin bi dönemde sonra (iş yapmak yok yorulmak yok uyku çok)çok affalıyosun eski yaşamını özlüyosun..

olsun ya insan bebeğin yüzüne bakınca herşeyi unutur heralde onun uykususzluğuna razıyım ama böyle beklemesi çok zormuş

kız azcık anlatsana bebişli hayat nasıl? mesela nasıl aralıklarla emziriyorsun? kaç kere altına yapıyor bi günde :)) gece çok uyandırıyor mu?
kaynananlar gelecek mi? ne zaman geliyolar bebeği görmeye?

valla canım söle anlatayım ılk bastan baslıyım hadi :)) amelıyata gırmeden once bır heyecan vardı ıcım de sonra serum sonda felan derken aldılar amelıyathaneye ılk once bıraz sakınlesmemi bekledıler ayaklarım tıtrıyodu cunkı :)) sonra ıgnem vuruldu bacaklarıma bır ısı vurdu anlatamam uyustum resmen sonra yatırldılar anestezi uzm. heryerıme ıgne batırırmıs hıs varmı dıye soryo bende yok dıyorum halbukı adam her yerıme ıgne batırmıs hıs varmı dıye yattım neyse dr um geldı amelıyat hanede yıldız tılbe calıyo dr um basladı sarkısını soylemeye kafam hafıf dumanlı dıye dıye basladı kesınlıkle acı yok ama ne yaptıklarını anlıyosun valla hıc oralı bıle olmadım sakın durdum en son mıdeme bır cöktu bebegın kafası gorundu dedıler ama nasıl heyecan anlatılması tarıf edelmes sonra bır aglama sesı allahım ne guzel bir ses merak etme cok saglıklı dedıler ıcım rahatladı bır oh cektım bebısımı yıkmaya almıslar bu arada mıdeme agrı gırdı heyecandan kustum sonra yesıl örtunun ıcınde getırdıler kumsalımı gorunce dayanamadım bastım aglamayı aglayınca nabzım yukselmıs eger dedı anestezi uzm. bıraz daha yukselırse genel anestezi ye alıcam dedı yanı tumden bayıltacam dıyınce kendımı topladım yanımdakı hemsıre sureklı konustuyordu benı enson ne zaman bıtecek dedim 15 dk kaldı dedı o ara bebısı almıslar anneme vermısler esım aglamıs gorunce sonra ben cıktım esım zaten benden korkyodu kanım dusuk oldugu ıcın kan takvıyesı yapılacaktı ama sonradan dr um amelıyat bıtımınde takılacak dıyınce onunda ıcı rahatladı kanım 7 ye duşmüş sonra servıse cıktım işte hemen merveye haber verdım bebege gelınce bacım cok aglıyor her ıstedıgınde verıyorum meme aranıyor zaten anlıyorsun gunde 5 yada 6 kere cişini yapıyor esımde guluyor sı...çç kızım babanın parası feda olsun sana dıo gece uykumuz yok sımdılık yorgunum bayaa annemde olmasa halım harap olurdu valla bır sorunuz yok sukur suan emıyor sutumde ıyı cok sukur bızden boyle darısı tum beklıyenlere

kızlar merve msj atmıs acılması varmıss yarın yatısı yapılyormus sancısı cıkmıs eger normal dogum olmazsa sezeryana alınacak bırazdan gelecek sıteye

Son düzenleme:

ya evet ben de en çok gelen gidenden bunalmaktan korkuyorum. ilk zamanlar kimse gelmesin istiyorum.
inşallah olmaz canım bi tecrübe yaşamışsın nasılsa.
ben dert ettiğim herşeyi eşime söylüyorum. mesela bi ara, acaba birşeylere müdahale eder mi kaynanam diye takılmıştım, mesela giydirmek konusunda, kat kat giydirmeye kalkar mı diye. eşime dedim, böyle şeyler olursa naparız dedim, sen bana söylersin ben anneme söylerim dedi. böylece kırılmazlar dedi. sanırım en doğru olanı, bolca okuyup bilgilenmek. o zaman afallamaz insan. neler olabileceğini görür.ben bu ara çok okuyorum dergi kitap vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…