bu arada bebekde baya bi aşağı inmiş durumda. İlk açıklığı gördüğünde bebeğin alnı görünmüyordu önceki pazartesi gittiğimizde de sadece ensesini görebildik. Bana hiç yat dinlen falan demedi bol bol yürüyüş yap diyor hatta
hiç yarın doğuma gitcekmiş gibi değilim almışım bi tabak çekirdeği çitletiyorum iki saattir
anladım canım..çok saol.banada fikir oldu en azından..olmazsa başka bi doktorada muayene olurum..sonra karar veririm..daha sağlıklı olur.
poyraz nerelere kayboldu? çiş temizliyodur kesin
İstanbuldaysan anadolu yakasında benim doktorumu tavsiye ederim düşünürsen. Medipolde Cevahir Tekcan.
Çok iyi bir doktor kesinlikle, herşeyin doğal yollarla olması taraftarı.
kızlarrrr moralim çok bozuk yaa, lütfen aranızda tecrübesi ya da bilgisi olan varsa bana yanıt versin.benım doktorum hastaneden ayrıldı . bugun başka bir doktora muayene oldum. oğlumun ultrason kılosu 3800 çıktı. çatı muayenesi yaptı. 2 cm açıklık var dedı. ve sonrasında benı şoka uğrattı, yarın kahvaltını yap gel dedı.suni sancıyla doğumu deniycez, olmazsa sezeryana alıcam dedi...tabi ben şaşkın şaşkın kalakaldım öylece...
nst sonucum gayet iyi, sancım falan da yok.1 hafta sonra gelebileceğimi söyledım, ailem memleketten pazar günü gelcek falan diye izah ettim...ozaman bol su iç ve istirat et dedı.bebek gelmesin kendiliğinden dedi...kafam allak bullak oldu..hastane özel olunca; acaba sezeryan yapmak için mi öyle söyledi falan diye aklıma geldi, çünkü internetten araştırdığım kadarıyla suni sancının gereklı olduğu hallerde benım durumumla ilgili hiç bişey yazmıyor!!!!! buda benım kafamı iyice karıştırdı...
açılması olan arkadaşlar varsa doktorunuz ne dedı size söylermisiniz??? yada ben ne yapayımm lütfen bişey söyleyinn yaaa,, kendı sancımı mı bekleyım acaba? yoksa suni sancımı alayım bilemiyorum???
basımda bır cımcımee hareket edemıom emzırıyorum yatırmamla aglamsı bır olyo babası kucaga alıstırdı
yaşayan daha iyi bilir ama ben daha çok bebeğin neden kendiliğinden gelmesini istemediği konusuna takıldım.Kendiliğinden gelmesi daha iyi değilmi ne güzel açılmanda varmış yakında gelirdi bebiş neden olmazsa sezeryan demişki :44:
kızlar bir kaç gunddur yazamadım annem geldi ev temizliği gelen giden derken anca oldu
nasılsınız doğran varmıııııııı ebru meselaaaa
bu arada 16 haziran sezeryan gunum kesinleşti 8 gun kaldıııı
hepinizi çok çok öpüyorummmmmmmmmmmm
pc nin şarjı bitmek üzre şarjıda yok eşimde
bak bak bak kucağa da alışırmış kumsal hanım :) sen yine iyi forumdasın canım, doğuranlar uçup gitti buradan hep :)
kızlar iyi akşamlr size müjdeli bi haber vermek için girdim volveron sonunda emirine kavuştu bu gun . sancıla gitmiş doguma acılmada olmuş fakat bebk gelmedigi için acilen sezeryana alınmış şimdik yanından geldim maşşallahkendiside emir bebek te cok iyiler hepinize hayırlı dogumlar
kızlar iyi akşamlr size müjdeli bi haber vermek için girdim volveron sonunda emirine kavuştu bu gun . sancıla gitmiş doguma acılmada olmuş fakat bebk gelmedigi için acilen sezeryana alınmış şimdik yanından geldim maşşallahkendiside emir bebek te cok iyiler hepinize hayırlı dogumlar
bu arada bebekde baya bi aşağı inmiş durumda. İlk açıklığı gördüğünde bebeğin alnı görünmüyordu önceki pazartesi gittiğimizde de sadece ensesini görebildik. Bana hiç yat dinlen falan demedi bol bol yürüyüş yap diyor hatta
bende olsam başka bi doktora muayene olup öyle giderdim sanırım içimin rahat etmesi için, kendiliğinden olması daha kolay olur çünkü, belki herşey doğal seyrederse normal doğacak sezeryana gerek kalmıycak sen bi başka doktora git bakim ne diyo olması gereken buysa zaten gittiğin doktorda söyler için rahat eder en azındanayyyy bende oraya takıldım işte...kafamı karıştırdı bugun gittiğim doktor...ne sancı var, ne su geldi ne de nişan..herşey normal seyrinde görünüyoo..2 cm açıklık var diye çağırdı yarın doğuma..ama gitmicem ben.pazartesıyı beklıcem.hatta cumartesi başka bir doktora muayene olcam..oda aynı şeyi söylerse pazartesı giderim artık doğuma....:26:
doğurmak istiyorum diye diye sonunda doğrdu şükürler olsun canım yaa :) muradına erdi çok şükür...kızlar iyi akşamlr size müjdeli bi haber vermek için girdim volveron sonunda emirine kavuştu bu gun . sancıla gitmiş doguma acılmada olmuş fakat bebk gelmedigi için acilen sezeryana alınmış şimdik yanından geldim maşşallahkendiside emir bebek te cok iyiler hepinize hayırlı dogumlar
ben bırakmam burayı bacımmm
Aynı yoldan geçmişiz biz.
Aynı sudan içmişiz biz.
Yazımız bir kışımız bir.
Aynı dağın yeliyiz biz.
Şarkılar bir türküler bir.
Hep beraber söyleriz biz.
Halaylar bir horonlar bir.
Aynı sazın teliyiz biz.
Gönüller bir dualar bir.
Bir Allahın kuluyuz biz.
bana gore önceden gebedastık sımdı yavrularımızla tam bır arkadas
doğurmak istiyorum diye diye sonunda doğrdu şükürler olsun canım yaa :) muradına erdi çok şükür...
helallll bacıma... Erdoğan'ın türküsüyle sesleniyor poyraz bizeeee :)
erdoganla alakası yok kuzum cok anlamlı degılmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?