2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

anladım canım..çok saol.banada fikir oldu en azından..olmazsa başka bi doktorada muayene olurum..sonra karar veririm..daha sağlıklı olur.

anladım canım..çok saol.banada fikir oldu en azından..olmazsa başka bi doktorada muayene olurum..sonra karar veririm..daha sağlıklı olur.

İstanbuldaysan anadolu yakasında benim doktorumu tavsiye ederim düşünürsen. Medipolde Cevahir Tekcan.

Çok iyi bir doktor kesinlikle, herşeyin doğal yollarla olması taraftarı.

İstanbuldaysan anadolu yakasında benim doktorumu tavsiye ederim düşünürsen. Medipolde Cevahir Tekcan.

Çok iyi bir doktor kesinlikle, herşeyin doğal yollarla olması taraftarı.

benım doktorumda çok iyiydi.tam da gidecek zamanı buldu.bende böyle ortada kalakaldım işte(
istanbuldayım canım ama avrupa yakasında..hemde ben taaaaa silivrideyim.....

yaşayan daha iyi bilir ama ben daha çok bebeğin neden kendiliğinden gelmesini istemediği konusuna takıldım.Kendiliğinden gelmesi daha iyi değilmi ne güzel açılmanda varmış yakında gelirdi bebiş neden olmazsa sezeryan demişki :44:

ayyyy bende oraya takıldım işte...kafamı karıştırdı bugun gittiğim doktor...ne sancı var, ne su geldi ne de nişan..herşey normal seyrinde görünüyoo..2 cm açıklık var diye çağırdı yarın doğuma..ama gitmicem ben.pazartesıyı beklıcem.hatta cumartesi başka bir doktora muayene olcam..oda aynı şeyi söylerse pazartesı giderim artık doğuma....:26:

kızlar iyi akşamlr size müjdeli bi haber vermek için girdim volveron sonunda emirine kavuştu bu gun . sancıla gitmiş doguma acılmada olmuş fakat bebk gelmedigi için acilen sezeryana alınmış şimdik yanından geldim maşşallah kendiside emir bebek te cok iyiler hepinize hayırlı dogumlar

hangi ebru melony başka ebru varmı yoksa Allah mı söyletti kız sana bende dün seni düşündüm girmiyor dedim doğurdumu ne yaptı

bak bak bak kucağa da alışırmış kumsal hanım :) sen yine iyi forumdasın canım, doğuranlar uçup gitti buradan hep :)

ben bırakmam burayı bacımmm

Aynı yoldan geçmişiz biz.
Aynı sudan içmişiz biz.
Yazımız bir kışımız bir.
Aynı dağın yeliyiz biz.

Şarkılar bir türküler bir.
Hep beraber söyleriz biz.
Halaylar bir horonlar bir.
Aynı sazın teliyiz biz.

Gönüller bir dualar bir.
Bir Allahın kuluyuz biz.

bana gore önceden gebedastık sımdı yavrularımızla tam bır arkadas

ayyyy canım valla girmeyince ben tahmin etmiştim doğurduğunu.bir bebişimiz daha geldi biride yarın inşallah volverona çok selam söyle cnm geçmiş olsun bu arada normal doğumlarımızda sezeryan oluyor nerdeyse normal kalmadı:44::44:

banada doktorum hıc acılman yok sureklı yuru oturma dıyorrrrrrrr

bende olsam başka bi doktora muayene olup öyle giderdim sanırım içimin rahat etmesi için, kendiliğinden olması daha kolay olur çünkü, belki herşey doğal seyrederse normal doğacak sezeryana gerek kalmıycak sen bi başka doktora git bakim ne diyo olması gereken buysa zaten gittiğin doktorda söyler için rahat eder en azından

yaaa canımmmm kavuştu demek bebeğine sızlanıp duruyodu bugünde doğurmadım diye çok sevindim iyi olmalarına tebrik ettiğimizi söylersin

Son düzenleme:
doğurmak istiyorum diye diye sonunda doğrdu şükürler olsun canım yaa :) muradına erdi çok şükür...

helallll bacıma... Erdoğan'ın türküsüyle sesleniyor poyraz bizeeee :)

erdoganla alakası yok kuzum cok anlamlı degılmı

Evet bebekpoyraz bize çok uymuş, çok güldüm ben bu arada geçmişe bakarken gördüm de benimde ilk kızımda göğüslerim çok çatlamıştı, bunda da oluyordu ben göğüs kalkanını keşfettim.. Mucizevi birşey tavsiye ederim.. Bu arada bende her ikisindede garmastan kullandım.. İki doktorda onu önerdi ama önemli olan göğüs uçlarının herhangibir şeye değmemesi, onun için göğüs kalkanı çok işe yarıyor.. Tavsiye edilir.. Göbüşüde gördüm güzelim bişey kalmamış maşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…