Emzirmediğin zamanlarda takıyorsun ve sürekli göğüs ucun hava alıyor, çok güzel.. Benim bunda da yara oldu hemen kullandım 4-5 gün içinde tamamen geçti yaralar.. Bende inanmıyrodum etkisine ama şok oldum..Daha önce yaşadıklarımı düşününce iyi ki kullanmışım dedim..
volveron doğum yaptı bugün sezeryan oldu.
Canım bu ne ya herkes sancıyla gitti doğuma ama bebekler sezeryanla alında bişi anlamadım ben bu işten..
Channel ı merak ediyorum bakalım nasıl yapçak doğumunu???
doktorun söylediyse vardır bi bildiği ama sütün temizleyici özelliği varmıki önce karbonatlı su ardından sütlemi temizlesem ben temiz olsun mikrop kapmasın :44: netten baktım bebeğin ağız içi ortamının değişmesiyle oluşan mikroorganizmaların oluşturdugunu yazıyor bilgi şöyle; Bebeğin Ağız içi ortamının değişmesine neden olan durumlarda Kandida"lar aşırı çoğalabilir. Ayrıca, tatlı içecekler ve süt dahil ağızda kalan yiyecek artıkları da Kandida enfeksiyonu oluşmasında rol oynayabilir. Kirli emzik de ağız içi mikrobik enfeksiyonlara ve pamukçuğa neden olur.
Karbonatlı su yorumlarındada doktorlar önermiş ve çoğu anne olumlu sonuç almış :26: denemekte yarar var sanırım
bende doğum yapıp kilolar gitmeden inanmamşaka yahu sevindim gitmesine inşallah bende de öyle olur
bende ilk doğumda berbat bi şekilde yaşamıştım o göğüs ucu yarasını...
o zamanlar böyle bi ürün yoktu, şimdi herşey değişmiş ne güzel..
aaaa o kadar bekledi normal diye, sezeryenemi almışlar???
evet yaa aynen..
komsummmmm nasılsın nasıllar mıra hanımmm:))
valla bende kendımı merak edıyorum ama sıkıldımmmm yaa herkes dogum yapıoooo bendee daha hııııc acılma felan yokkkk
Valla sevicim bu ne ya, sancı gelmese anlıycam da, hazır sancıyla gidip neden sezeryana alırlar ki.. Hepsinin de geçerli bir sebebi var güya ama ne kadar doğru.. Bu arada mevlüt için erken değil mi Sevi ben kırkında yapayım dedim ama daha mı erken yapılır bebek mevlütü bilemedim..
Mira iyi canım büyüyor, çok tatlı bişey oldu.. Sen normal yapabilcekmisin merak ettim ben de.. Normal yapan az oldu genelde..
kızlar iyi akşamlr size müjdeli bi haber vermek için girdim volveron sonunda emirine kavuştu bu gun . sancıla gitmiş doguma acılmada olmuş fakat bebk gelmedigi için acilen sezeryana alınmış şimdik yanından geldim maşşallahkendiside emir bebek te cok iyiler hepinize hayırlı dogumlar
yaa demek o da kavuştu kuzusuna çok sevindim... :) darısı bana inşallah...
kızlar duş alıp yatıcam dualarınızı eksik etmeyin diye girdim... çok ihtiyacım var... hepinizi çok seviyorum inşallah yarın güzel haberler yollarım esrayla...
eğer bebişimin resmini hemen koyarlarsa Avcılar Hospital sitesinden bakablirsiniz...
Allah'a emanetsiniz... iyi geceler... ( bugun oğlumla son kez iç içe yatıcaz :) )
bol bol sev karnını uyumadan öncedualarım seninle. sağ salim kavuşursun inş. oğluna. sabah 8:30 du değilmi doğum
yatışım yapılcak canım o saatte muayeneydi lavmandı sancı takılırsa doğum öğleni bulur...
neyse kızlar hadi burdan hamile halde çıkıp bebeğimle gelir yazarız inşallah:))
dualarınızı eksik etmeyn...
3 sene lise 4 sene üniv. 1 yıl seminer eğitimleri 8 yıl çocuk gelişimi eğitimi aldım ama pamukçuğu öğretmedilerValla benim doktorlar çok karşı çıktı iki bebekte de ki arada 8 sene var.. Öneren de vardır bilemem ama doğada karbonatlı suyla temizleme olamaz ki, doğal değil.. Bana Benim ilk kızımda pamukçuk olmuştu hemde çok ciddi, doktorum öyle dedi... Ki ilk günlerde başladı pamukçuk... Valla internette yazanlara bakma sen, dene istersen ama doktoruna sor derim.. Onlar zaten gerekli bilgiyi veriyor... Bana son hafta emzirme eğitimi verdiler, onlarda kesinlikle karbonatlı suyu önermediler, onlarda anne sütüyle temizle dediler.. Sen sor istersen yine de... Annemlerde zamanında karbonatlı suyla temizlemişler ama şimdi olmaz diyorlar.. Bilemiyorum her sene bişeyler değişiyor zaten.. Bu arada güzelim sen çocuk gelişimi okumadın mı bunları sen daha iyi bilirsin aslında..
Seninde gider kilolar merak etme canım..
yaa demek o da kavuştu kuzusuna çok sevindim... :) darısı bana inşallah...
kızlar duş alıp yatıcam dualarınızı eksik etmeyin diye girdim... çok ihtiyacım var... hepinizi çok seviyorum inşallah yarın güzel haberler yollarım esrayla...
eğer bebişimin resmini hemen koyarlarsa Avcılar Hospital sitesinden bakablirsiniz...
Allah'a emanetsiniz... iyi geceler... ( bugun oğlumla son kez iç içe yatıcaz :) )
günaydıın,
bircecim başbaşa kalmışız buralarda
günaydın canım. artık çok giremiyorum, geçmişe bakayım dedim. merve de doğum yapıyormuş bugün... belki de doğmuştur bebişi...
sen nasılsın? bu hafta mı sondu senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?