2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

niye ağlıyorsun ki fazla kilo da almadın sen... dana gibiyim diyorsun da içinde bi melek taşıyorsun bu kadar hakaret etme kendine... hayatının her karesini hamile olarak geçirmiyorsun keza bizde öyle, bence oturup ağlıcaktım diyeceğine aynaya geçtiğinde kızını sev, Allah'ım böyle bi mucizeyi bana bahşettiğin için tşk ederim de :) gene incecik olursun bebekpoyrazın resmini görmdin mi eski haline dönmüş bir anda...

dualarım seninle cnm. çok sevindim,,, rahata eriyosun, oğluna kavuşuyosun sonunda. sancın artmaya başladı mı?

ayyy canım canımmm teşekkür ederim bi siz bana kendimi iyi hissettiriyosunuz zaten burasıda olmasa naparım bilmem :26: kızımı seviyorum zaten teyzoşu doğsun yiycem onu ama napim çok şişman görünüyorum gözüme 8 di 10 a çıkmış aldıgım kilo 2 haftada, sadece kilodan değil karın kocaman olunca iri gözüküyorum gözüme ondan öyle geliyo sanırım neyse az kaldı yakında göbek gidecek inşallah kalmaz karnım bebekpoyrazın resmi nerde ya ben görmedimmmm

10 kilo aldığın için mi bu kadar kendini yeyip bitiriyosun :) ? ben 15 kilo aldım tam, 53 kiloydum manken gibiydim ama hiç üzülmüyorum. eski halime elbet dönerim... bundan bi kaç gün önce sezeryanda canım yanacak mı diye düşünürken, arkadaşımızın bebeğini kaybetmesi üzerine ne kadar saçma düşünlerde olduğumu anladım valla. sağ salim kucağıma alayım, öpüp koklayayım da isterse 30 kilo alıp tanınmaz halde olayım...ben aynaya baktığım zaman kocaman bi karın değil, aşkımla bana ait, yalnız ikimizi ifade eden dünya tatlısı, can yarısı, cennet gülü bi bebek görüyorum

BEBEKPOYRAZ
dogumdan cıkmıs halım suan bole karnım daha sıslık var yalnız gobek felan kalmadıı kım demıs sezeryan gobek yapar dıe alın sıze sezeryanlı gobek
][/QUOTE]
gıskandımmm biz daha koca göbekle dolaşalım hatuna bak tü tü tü maşallah ne güzel kız kim der doğum yaptın diye incecik kalmışsın allahım bende böyle olurmuyumki doğurim hemen ekliycim bende fotomu

Son düzenleme:

Canım orası öyle zaten kim sevinmezki sevdiği adamdan bi bebek sahibi olacagına hergün şükrediyorum her an onun için dua ediyorum ama aynaya baktıgımda aldıgım kiloya değil (5 kiloda alsam aynı şey geçerli olurdu) görüntüme canım sıkılıyor çatlaklar kocaman bir gövde bu ara allerji oldum yüzümde kabarcıklar selülitler en küçük bişeyde yorgunluk... Moralimin bozulması normal sanki ...İki hafta sonra bitecek ama hepsi dünya güzeli kızıma kavuşacam

inan bi kaç gün öncesine kadar bende düşünüyordum bunları ama........... onların yaşamaları herşeye değermiş....

inan bi kaç gün öncesine kadar bende düşünüyordum bunları ama........... onların yaşamaları herşeye değermiş....

evet ona bişey olmasında 30 kilo almaya razıyım ben derdim kiloda değil aslında hamilelik psikolojisi işte takılmıycak kadar küçük şeylere bile takabiliyo insan bu dönemde ...

evet ona bişey olmasında 30 kilo almaya razıyım ben derdim kiloda değil aslında hamilelik psikolojisi işte takılmıycak kadar küçük şeylere bile takabiliyo insan bu dönemde ...

evet kesiinlikle... geçen hafta bebeğim zayıf diye çok üzülmüştüm, sağlıklı doğsunlarda herşey yerine gelir canım

hiç yarın doğuma gitcekmiş gibi değilim almışım bi tabak çekirdeği çitletiyorum iki saattir

evet kesiinlikle... geçen hafta bebeğim zayıf diye çok üzülmüştüm, sağlıklı doğsunlarda herşey yerine gelir canım
evet bende öyle bebiş zayıf diye çok üzülmüştüm belki kiloda almamıştır ondan sonra, ama çok şükür ki sağlıklı sağlıkla doğdugunu göreyimde memeden ayırmam besler büyütürüm ben onu
hiç yarın doğuma gitcekmiş gibi değilim almışım bi tabak çekirdeği çitletiyorum iki saattir

benim kızda yerinden pek memnun ne sancı var ne belirti 40 ı devirir gibi geliyo hadi git gelde ekle burak beyin resimlerini görelim tosuncugumuzu

sancım pek yok ondan böyle olsa gerek ya sancı belli olmuyor bacım şuan varda ben pek hissetmiyorum keskin bi sancı giriyor ama 10-15 saniye sonra kesiliyor...

hele bi doğurayım da eklerim inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…