kızlarrrr moralim çok bozuk yaa, lütfen aranızda tecrübesi ya da bilgisi olan varsa bana yanıt versin.benım doktorum hastaneden ayrıldı . bugun başka bir doktora muayene oldum. oğlumun ultrason kılosu 3800 çıktı. çatı muayenesi yaptı. 2 cm açıklık var dedı. ve sonrasında benı şoka uğrattı, yarın kahvaltını yap gel dedı.suni sancıyla doğumu deniycez, olmazsa sezeryana alıcam dedi...tabi ben şaşkın şaşkın kalakaldım öylece...
nst sonucum gayet iyi, sancım falan da yok.1 hafta sonra gelebileceğimi söyledım, ailem memleketten pazar günü gelcek falan diye izah ettim...ozaman bol su iç ve istirat et dedı.bebek gelmesin kendiliğinden dedi...kafam allak bullak oldu..hastane özel olunca; acaba sezeryan yapmak için mi öyle söyledi falan diye aklıma geldi, çünkü internetten araştırdığım kadarıyla suni sancının gereklı olduğu hallerde benım durumumla ilgili hiç bişey yazmıyor!!!!! buda benım kafamı iyice karıştırdı...
açılması olan arkadaşlar varsa doktorunuz ne dedı size söylermisiniz??? yada ben ne yapayımm lütfen bişey söyleyinn yaaa,, kendı sancımı mı bekleyım acaba? yoksa suni sancımı alayım bilemiyorum???
kızlarrrr moralim çok bozuk yaa, lütfen aranızda tecrübesi ya da bilgisi olan varsa bana yanıt versin.benım doktorum hastaneden ayrıldı . bugun başka bir doktora muayene oldum. oğlumun ultrason kılosu 3800 çıktı. çatı muayenesi yaptı. 2 cm açıklık var dedı. ve sonrasında benı şoka uğrattı, yarın kahvaltını yap gel dedı.suni sancıyla doğumu deniycez, olmazsa sezeryana alıcam dedi...tabi ben şaşkın şaşkın kalakaldım öylece...
nst sonucum gayet iyi, sancım falan da yok.1 hafta sonra gelebileceğimi söyledım, ailem memleketten pazar günü gelcek falan diye izah ettim...ozaman bol su iç ve istirat et dedı.bebek gelmesin kendiliğinden dedi...kafam allak bullak oldu..hastane özel olunca; acaba sezeryan yapmak için mi öyle söyledi falan diye aklıma geldi, çünkü internetten araştırdığım kadarıyla suni sancının gereklı olduğu hallerde benım durumumla ilgili hiç bişey yazmıyor!!!!! buda benım kafamı iyice karıştırdı...
açılması olan arkadaşlar varsa doktorunuz ne dedı size söylermisiniz??? yada ben ne yapayımm lütfen bişey söyleyinn yaaa,, kendı sancımı mı bekleyım acaba? yoksa suni sancımı alayım bilemiyorum???
canım birebir aynı durumu yaşıyorum seninle... benim nişanım geldi öyle gittim doktora nst de az bişey sancım çıktı ama ben hissetmiyormuşum... yarın saat 08:30 da yatışımm yapılacak, eğer normal olmazsa sezaryene alıncam... bence gitmen iyi olur... doktorunu değiştirdin diye güvenmemezlik yapma, bebeğe bişey olur Allah korusun...
alla allla neden öyle bi ihtiyaç duydu acaba? günün geçmiş olsa anlıycam, açılman tamamlansa sancıların olsa, leken olsa neyse, bebekle ilgili bi durum mu gördü acaba?
geçmişe şöyle bi baktım da mervecim gördüm yazdıklarını fakat; senın leken gelmiş..az bi sancın olmuş, açılmanda varmış oyüzden çağırmış...benım sancımda yok, nst de iyi, bunu doktorda söyledi zaten..sadece 2 cm açıklık olduğu için çağırdı beni..kafam çok karışık..pazartesıne kadar beklıcem...belkı sancım olur
yok ezgicim; olumsuz bişey görse söylerdi, hatta dedı ki: bebeğin kafası inmiş aşağı çok güzel falan dedı...herşey normal yani..bide açıklık olduğundan mikroorganızmalar ilerlermiş, arayı fazla uzatmamak gerekırmış...öyle söyledi???
geçmişe şöyle bi baktım da mervecim gördüm yazdıklarını fakat; senın leken gelmiş..az bi sancın olmuş, açılmanda varmış oyüzden çağırmış...benım sancımda yok, nst de iyi, bunu doktorda söyledi zaten..sadece 2 cm açıklık olduğu için çağırdı beni..kafam çok karışık..pazartesıne kadar beklıcem...belkı sancım olur
yok ezgicim; olumsuz bişey görse söylerdi, hatta dedı ki: bebeğin kafası inmiş aşağı çok güzel falan dedı...herşey normal yani..bide açıklık olduğundan mikroorganızmalar ilerlermiş, arayı fazla uzatmamak gerekırmış...öyle söyledi???
e canım açıklık var daha ne olsun? 2 cm açıklıkda benim ablamın yatışını yapmışlardı... doktordan iyi bilemezsin inmiş de aşağı bebek, istersen bekle ama ne bileyim ben olsam tetikte olurdum...
39.haftandasın bi de...
canım senin nişanın geldi mi? nişan bebeği enfeksiyonlardan korumak için bünyenin sağladığı tıkaç, eğer o giderse enfeksiyon riski artıyo, açıklığında aynı etkileri yapıyo olması mantıklı yani,bunları düşünmüştür muhtemelen...
bende tetikteyim:)
suni sancı vercem deyince çok korktum da oyüzden fazlasıyla tedirginim sadece...ne bileyim çok farklı bi duyguymuş, eşime anlatırken bile nasıl ağladım anlatamam...
sende hayırlısıyla yavrunu kucağına alırsın inşallahh...Allah hayırlı doğumlar nasip etsin canım..habersiz bırakma...
yok canım gelmedi nişanım...ben beklıcem karar verdim.pazartesı bi gelsin bakalım hayırlısıyla.canım senin nişanın geldi mi? nişan bebeği enfeksiyonlardan korumak için bünyenin sağladığı tıkaç, eğer o giderse enfeksiyon riski artıyo, açıklığında aynı etkileri yapıyo olması mantıklı yani,bunları düşünmüştür muhtemelen...
bence hiç acele etme, bebekde de bişey olduğunu sanmıyorum korkma,. Bende 2 haftadır 2 cm açıklık var. 23 mayıs da gittigimizde 2cm açıklık çıktı, nst dede sancılar görünüyordu ama ben bir şey hissetmiyordum. Doktor bizede heran olabilir hazırlıklı olun dedi ama hiç hemen yarın gelin doğumu başlatalım demedi. 30 mayısda gittiğimizdede açıklık aynıydı nst de 5 dakikada bir sancı göründü ama yine benim hissettiğim bir ağrım yoktu. en son bu pazartesi kontrole gittim bu sefer nst de ağrıda çıkmadı. Ama doktorum ben sana normal doğum yaptıracağım diyor. Endişelenecek hiç birşey yok herşey yolunda merak etme dedi.
şu dönem biraz sinir bozucu tabiki sürekli bir bekleme hali hemde neredeyse 3 haftadır. Ama her şey yolunda olması ve doktorumun israrla normal doğum yapabilirsin demesi benim içimi rahatlatıyor.
o yüzden bence sende hiç sezeryan falan diye düşünme tabi normal doğum düşünüyorsan. Sezeryan olacağım zaten diyorsanda biraz daha bekle ne kadar anne karnında durursa o kadar iyi.
kızlar bu arada inşallah yarın oğlum doğarsa akşama doğru belki hastanenin sitesinde resmi yayınlanır, bakarsınız... avcılar hospital hastanemin adı
orası kesinnnnnnnnnnnnnnn. hemen yayınlarlar mı acaba :)?
yok canım gelmedi nişanım...ben beklıcem karar verdim.pazartesı bi gelsin bakalım hayırlısıyla.
aynen öyle düşünüyorum bende, sezeryan istemıyorum, normal düşünüyorum.oyüzden acele etmicem haklısın.bak sende 2 cm açıklıkla 3 haftadır beklıyomuşsun..demek ki bi sorun teşkil etmıyor..içim rahatladı bunu duyunca..çok saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?