evet çok göremiyorum seni, muhabbet edemedik ne zamandır. dün senin bebiş korkutmuş seni, fatmadan sonra ben de çok dinler oldum kendimi. bebek bi tekme bile atsa çok mutlu oluyorum. cuma günü randevum var, bi sorcam bakalım hareketleri azaldı gibi geliyor dicem. bu hafta son canım evet, 3 gün kaldı. sağolsunlar bana iş vermiyorlar artık:)) 3 gün kaldı ama ankara o kadar ısındı ki dün yazlık gecelikle yattım hiç üşümedim, tam zamanında ayrılıyorum işten valla :) haftaya eşim de izin alacak, 1 hafta beraber evde geçircez, sonrasında da annem gelecek inşallah.
bebişin kıyafetlerini yıkadım, yerleştiricem. kadın gelecek halılar yıkamaya gidecek, onlar nasılsa beni yoracak işler değil o yüzden çok takmıyorum.20sine kadar da bu işleri halledicem, işte böyle canım :)
merve de belki doğurmuştur bile dediğin gibi, sana da ne kadar az kaldı yaa, kuzucukların kalp atışlarının haberlerini hatırlıyorum, insan bi tuhaf oluyor gerçekten...
iyi bir dinlenmeyi hak ettin canım, bebek öncesi enerji depola bol bol.. benim de annem geldi, temizlik var evde sürekli.
benim oğluşun hareketleri bariz azaldı ya 3 gündür. çok korkuyorum, hemen doğsun istiyorum artık. yarın son kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktor, risk görürse pazartesiyi beklemem doğum için. hepimiz için hayırlısı olsun...
evet canım en zor bu hafta geçiyor biliyor musun :)) önceki haftalarda bu kadar sabırsızlanmamıştım izne ayrılmak için. gerçekten bi yerden sonra insan dayanamıyor gelip işte oturmaya. neyseki yoğun bi çalışma durumu yok. kpss tarih bakıyorum arada
canım belki yeri daraldığı içindir, çok evham yapma yine de. tabi hareketleri önemli ama stres yapma kendine. doktorun iyi bi doktor, alınması gerektiğini düşünürse hemen alır zaten. ayy birce, 3 gün içinde kavuşuyorsun bebişinee
kaç kilo olmuştu en son? benimki 34ün sonunda 2300dü, tombik bi bebek olmıcak dedi doktor, sağlıklı olsun da doğunca kilo alır napiim..
valla iyi bile dayandın sen. hem insan her hafta biraz daha ağırlaşıyor hem de gideceğim psikolojisine giriyor.
hala inanamıyorum bir bebeğim olacağına, şaka gibi geliyor. 9 ay geçti son bir hafta geçmedi:)) normalde doktorum cuma alalım dedi aslında eşimin işleri nedeniyle pazartesiye kaldı. sürekli eşime söyleniyorum senin yüzünden diyebenimki de küçük olacak. geçen cuma 2935'ti. 3 kilo doğsa şükredeceğim valla. dediğin gibi sağlıklı olsun da takılmıyorum kiloya.
birce canım sen nasıl bi hastane çantası hazırladın? ben de bu 2 gün içinde hazırlıcam da, hani çekçekli valizler var ya onlardan var, ama orta büyüklükte çok küçük değil. çok mu abartı olur o? yoksa ayrı ayrı mı koymalıyım ona ayrı bana ayrı bi valiz mi yapmalıyım bilemedim.
günaydın kızlar gece hiç uyuyamadım,zaten 2.30 yattım bide yatakta dön dön (gerçi dönmek değilde cebelleşmek:) sabahta kalkamadım şimdi uyandım koşa koşa pc yi açtım merveden haber varmıdır diye ama bişey göremedim, ah canım ne yaptı acaba suni sancı vereceklerdi şimdi ne halde acaba
mrb kızlar nasılsınız? doktordan geldim şimdi moralim çok bozukbebiş aşşağı inmemiş yan duruyor ama başı yukardaymış, dr. pek ümit vermedi açıkcası, haftaya yine çağırdı bakalım dedi olmazsa sezeryana döncek ama ben normal istiyordum
gnydn ebru cum. bende de aynı problem var yatakla savaş veriyorum resmen her saat başı kalkıyorum geceleri. sıcakta bi taraftan. ufff ufff. bende hiçbir haber görmedim merveden. suni sancıda kötü ya. allah bir an önce kurtaatrsın. gerçi doğurmuştur belki bu saate kadar:) darısı bize artık.
mrb. bazı kızlarında dönmemişti. inşikak suresi varmış. son 3 ayetini okuyunca dönüyomuş öyle bişeyler yazıyorlardı. istersen geçmişe bak. resmen döndüğünü hissediyormuşsun. inşallah döner.
bizz geldikkk
hoş geldinizzzz...
kız ebru bu sıcakta çıkma dışarı az akşam üstü olsun öyle çık. doğurursun bu sıcakta yavrucak kavrulmasın :)
selam kızlar
hastaneden geliyorum bebiş iyiymiş
sn bir haftamız artık kesinleşti 15 haziranda kavuşucaz inşallah
beim sıpama doğum tembelliği çöktü resmen çok az hareket ediyor bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?