2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam arkadaşlar nasılsınız... oğluşu bugün kontrole götürdük.. yarım kilo almış... işitme testi de iyi çıktı... sünnetini de 6 ay-2 yaş arası yaptırsanız iyi olur dediler... pipisinde darlık varmış biraz... bi de D vitamini verdi... bi yaşına kadar hergün 3 damla... kırkı çıkınca da yarım saat hergün güneşe çıkar dedi...

slmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mervemden haber aldımmmmmm ama gelemedım benım bebısın adı kondu kuran felan okundu burak bebek dunyaya geldı cok sukur
teyzesı kurban olsun onaaaaaaaaaa sezeryanla dogmus 3700 gr ve 52 cm olarak mervede bebekte ıyılermıssss beyaz tenlı mavı gozluymusss darısı bekleyenlerın basınaaa

Son düzenleme:

oy maşallah tosuna allah kabul etsin canım seninkinide aminn darısı bize inş

oy maşallah burak paşaya. hem uzun hem tosun:) Allah annesine babasına bağışlasın...

merve de doğurmuşdarısı başımıza bizim daha tarihimiz belli değil inşaallah yarın ki kontrolümüzde belli olacak

hayırlısı olur inşallah canım bende normalden cayıcam en sonunda galiba zaten normal giden sezeryanla dönüyo baksana bide gereksiz yere suni sancı mı yiyeyim off bilmiyorum beklemekten de sıkıldım

hayırlısı olur inşallah canım bende normalden cayıcam en sonunda galiba zaten normal giden sezeryanla dönüyo baksana bide gereksiz yere suni sancı mı yiyeyim off bilmiyorum beklemekten de sıkıldım

bende belirsizlikten sıkıldım.büyük olasılıkla sezeryan olurum.risk alamam.ağrın olursa bakarız başı oturursa deneriz falan dedi sonrada büyük bebek risk almayalım dedi.bencede herkes ağrıyla gitti sezeryan oldu geldi.

slm kızlar nasılsınız merve doğum yapmış darısı bizlere inşallah bizde gece gittik sancım vardı serum verelim dedi açıklık yokmuş bende istemedim serumu nst çektir dedi şimdi ordan geldim nst de bişey çıkmadı ama şuan yine halim çok kötü sırtıma karnıma ve belime ağrı giriyo bide kasıklarım çok feci ağrıyo nolucak benim halim yaaa

herkes te memnun kafam karıştı kilosunu öğreneyim cumaya da bakalım bende tarih isterim ona göre

canım seninde ufuk sezeryan gibi görünüyo galiba sancı var açıklık yok bende sabah sancıyla uyandım ama devamı gelmedi ne olacak bu halimiz bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…