slmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mervemden haber aldımmmmmm ama gelemedım benım bebısın adı kondu kuran felan okundu burak bebebk dunyaya geldı cok sukur
teyzesı krban olsun onaaaaaaaaaasezeryanla dogmus 3700 gr ve 52 cm olarak mervede bebekte ıyılermıssss beyaz tenlı mavı gozluymusss darısı bekleyenlerın basınaaa
oy maşallah tosuna allah kabul etsin canım seninkinide aminn darısı bize inş
saol canım benım darısı sızlere ınsallah
selam kizlarrr ya ben doguramadim daha uff
doktorun ne diyo canım haftan dolmak üzere normal mi düşünüyosun
slmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mervemden haber aldımmmmmm ama gelemedım benım bebısın adı kondu kuran felan okundu burak bebek dunyaya geldı cok sukur
teyzesı kurban olsun onaaaaaaaaaasezeryanla dogmus 3700 gr ve 52 cm olarak mervede bebekte ıyılermıssss beyaz tenlı mavı gozluymusss darısı bekleyenlerın basınaaa
evet normal insallah. yarin kontrolüm var bakalim ne diyecek
haydi inşallah kurtulursun bu hafta benimde öbürgün kısmetse kontrol
merve de doğurmuşdarısı başımıza bizim daha tarihimiz belli değil inşaallah yarın ki kontrolümüzde belli olacak
selam kizlarrr ya ben doguramadim daha uff
sana çatı kontrolü falan yaptımı yarın mı yapacak yoksa
yarın yapacakmış.ama ben kararsız kaldım bebek büyük normal zor olur diyor hemde çatına bir bakalımda ona göre kesin karar vericem diyor.eşimde büyükse risk almaya gerek yok günümüzü belirlesin diyor.
hayırlısı olur inşallah canım bende normalden cayıcam en sonunda galiba zaten normal giden sezeryanla dönüyo baksana bide gereksiz yere suni sancı mı yiyeyim off bilmiyorum beklemekten de sıkıldım
bende belirsizlikten sıkıldım.büyük olasılıkla sezeryan olurum.risk alamam.ağrın olursa bakarız başı oturursa deneriz falan dedi sonrada büyük bebek risk almayalım dedi.bencede herkes ağrıyla gitti sezeryan oldu geldi.
slm kızlar nasılsınız merve doğum yapmış darısı bizlere inşallah bizde gece gittik sancım vardı serum verelim dedi açıklık yokmuş bende istemedim serumu nst çektir dedi şimdi ordan geldim nst de bişey çıkmadı ama şuan yine halim çok kötü sırtıma karnıma ve belime ağrı giriyo bide kasıklarım çok feci ağrıyo nolucak benim halim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?