2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende isteridm kızzzz
hiç takmıyor karılar valla
biz herşeyi çok biliyoruz. Hiç bişey bildiğimiz yok ..koftiden çocuk doğuruyoruz. Köydekiler kıpkırmızı yanaklı 4 kilodan az çocuk doğurmazlarmış:))
ne güzelll herşeyin doğalını yiyorlar

benım bebek bana cektıyse yandık 1.600 dogmusum pamuga sarmıslar

kesinlikle ondan işte dedigin gibi herşeyi topragından dalından koparıp yiyorlar..ve öle bizim gibi gün boyu radyasyon yemiyolarlar netin başında.cep telefonu yok..stres yok..aman sunu mu yesem bunumu yesem hangi suyu içsem derdi de yok..akşama kadar calışıyolar spor yapar gibi..ben yoga yapana kadar kadın tarlada calışıyo ee cuk diye dedigin gibi dogurruveriyolar..egitimli olmak zor arkadaş..biz kendimize işkence cektiriyoruz

ege cikmistim geri geldim tekrar girdim foruma..acil cevap lutfen..kan sonucum cikmis..gidip alsam doktor cikmis
bisey anlarmiyim bisey yaziyormu sonucta..canim bekliyorum acil..

Bebem 1600 mü kız hint fakiri gibi doğmuşsun yazık sana yaaa:)) ama sonradan ayağının altına su koymuşlar galiba uzamışın

ya bu arada aranızda cevrenizde silikon ameliyatından sonra emziren tanıdıgınız var mı ???emiziriliyor mu yani en cok onu merak ediyorum

ya bu arada aranızda cevrenizde silikon ameliyatından sonra emziren tanıdıgınız var mı ???emiziriliyor mu yani en cok onu merak ediyorum

Emziriyorlarmış canım. Tanıdığım değil. Bir ünlünün röportajında izlemiştim.
Hatta diyorlar ki emzirdikten sonra silikonlar daha doğal bir görünüme kavuşuyormuş. Normalde top gibi duruyor ya. Emzirince şekli düzeliyormuş.

Fıstıklarımm nasılsınızzzzzzzzz ??

Ben süperimm ama işyerinde yoğun oldum için okuyup geçiyorum...ama durumlarınızı takip ediyorum...... dualarım zor duurmda olanlar için ve tüm hamişler için..

bu arada size müjdem var...bebişimi hisetmeye başşladım..inanmayacaksınız ama evet hisediyorum..içimde sanki kelebek var ve arada kanat çırpıyor..hep aynı yerden hiseetim..ve öncesinde tatlı yemiştim..sizide bilgilendiriyim..etkisi olabilir hehe :)) c.tesi doktordaydım bu arada ..düşük riskim büyük ölçüde azalmış..ilacı bıraktırdı..demir ilacı başlattırdı..bebişim önden gitmeye devam..12+6 idi.şimdi 13.haftadayız teyzoşları...1 ay sonra tekrar gidicem..cinsiyetinide öğrenmiş olurum..boyun ölçüsünü alırken zoomladı doktorum.ve resmini çekti.yarın sizinle paylaşıcam ve şaşıracaksınız çünkü yüz hatları çok belirgin ve parmaklarıda..göbüşümüde çekip eklicem.foto makinesini unutmasam evde :))

öpüldünüz kızlarr

kızlar hep tatlı aş eriyordum..artık tatlı aş ermiyorum...arada canım çektikce yiyiorum çok azalttım...
ve bu gün ekşi aş erdim neye aş erdimi sölemicem sizinde canınız çeker..çünkü bu mevsimde olmayan bişey

ya kızlar cetvelim gözükmüyor...sizde gözküyormu cetvelim..kimm çaldıı cetvelimiiii :84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…