2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada birce canım benm üzüldüm,kıyamamm ya..kendine çok dikakt et olurmuu.iş miş yapma..biraz daha yat dinlen bol bol..benim yengem de ikiz doğurmuştu biri 1 hafta geriden geliyordu..erkek olan hihi :)) kız daha tombik doğmuş..ve hala öyleler ..ikiz olunca zorlukları daha çok... duam seninle canım

selam kızlar bugün 3e kadar ewdeydim sonrasındada çok yoğundum anca girebiliorum.. herkesin keyfi yerinde mi yaramazbi durum yok değil mi..
benim karnım iyice büyüdü her gören oo yine mi hamilesin kaç aylık diyor (koca göbekliiiii)
fotosunu çekip koyacağım amaeşim makinayı diğer dükkanına götrmüş yarın koymaya çalışacğım

yaw geçmişe gitgitbitiremedim daha 10küsür sayfam war ki benim her dayfada 20 msg düşünün artık..
canım ikiz gebelik biraz daha ağır geçecek haliyle umarımbundan sonrasını sorunsuz tamamlarsın
ya ben bısı sorcam bazen bebeklerın kalp atısı duruyorya KANAMA DA olmuyormus bu nasıl anlasılırkı sonuctA hergun doktora gıdılmıyor
çok zamn geçerse rahatsızlık duyarsın ağrın falan olur, olmazsada gittiğinde öğrenirsin zaten bu kadar küçük bebek zehirlemez anneyi..
ben ilk bebeğim de 7 yada 8 doktor değiştim sırfbu klilitli ağızlı doktrlar yüzünden.. bizim o usgde bebişlerimizi görmek için nasıl o günü iple çektiğimiziçok iuyibiliyorlar we buna göre özen göstermeliler bnce! sende warsa çewrende 1,2 pas yapabilirsin bnce
bnim kızımda da hiiiç hamilelik belirtisi yoktu doğurduğum güne kadar çalıştım.. merdiwenleri koşa koşa iner çıkardım... bnce cinsiyetle ilgili değil bu durum her gebelik farklı seyrediyo
bnmdeilk gittiğimde 7küsür olması gerekirken 6küsür görünütodu ama şimdi haftasıyla birebir uyumlu seyrediyor. cewiz w yumurta:94:
evet canım12+5 ama doktorum perinatolog olduüu için detaylı usg de baktı...bayağı bi inceledi sağolsun...bebiş de nazlanmayıncaaa gördük sonucu

maşallah canım süper senle aynıyız ne güzel kesin söylemiş dr un bende bi öğrenebilsem kesin şu die:))
detaylı ultrasonda oluyor canım.. renklideğildi..
30 yas ustune gerek yok mesela ben 5. aydakı detaylı ultrasonuma perıtonologtan tan aldım randevu ama fıyatları yuksek devlet hastanelerınde ıse dedıgın gıbı rısklı gebelıklere akıyorlar sadece
aa bnde gidebilirmiyim acaba cerrahpaşadan randewu alsam:)))
evet canim ya cok onemliymis..bizim bebis bi eli kafasinda bi eli yanda keyifteydi..cok gulduk :)
senin kinin cinsiyeti ne?
inşallah bişeyin çıkmaz canımbu saate kadar belli olmuştur gerçi bakayım iyice geçmişe...

bn zaten doğumdan sonra gyno ferro sanol (demir)u hiç kemedim bunun içinde yeterli miktarda folik asitte warayriyeten kullanmadım we şimdide ek olarak multitabsın witaminini we marincap balık yağını kullanıyorum 3 ilaç yani..
kizlar listede olmayanlardan leyla haber bekliyor birde bebek no kismi eklendi ben bildiklerimi leylaya ilettim sizlerde kendi bilgilerinizi özelden yazarsaniz daha iyi olur diger topiklerimizede eklenti koyabilirsiniz bilginize
canım saana zahemt benide yazsan leylaya 2.bebek.. çıkıcamda şimdi:78:
folbiol 5 mg içiyorum elevit içiyorum ben demir ilacını daha vermedi..
neden wermedi acaba?3.ayda başlaması gerekior..
bn en baştan beri içiorum
a dan z ye katılıyorum.. sen ona ömürboyuu bakmayı göze alabilirsin ama o ömürboyu yatağa bağlı yaşamayı haketmiyor bnce! kesinlkle karşıyım onlara bu dünyada cehennemi yaşatanlara
ne misafiri yahu!! sinirlendim şimdi ağrıdan kıwranıyosun bi demisafirmi ara durumu belirt bnce anlamayacak kadar dangoz değillerdir sanırım.. yada eşin falan arayıp anlatsın dinlenmen lazım senin

iyi akşamlar bende bugün 2litestin sonucunu aldım şükür drum çok iyi dedi haftaya çagırdı ben 15 günde bir gidiyorum sizide bu kadar sık çagırıyormu

selamlar benimle aynı şeyleri yaşayanlar görmek çok hoşuma gitti... gözlerim doldu walla.... ay çok duygusal oldum ya... benim ikli testim de güzel çıktı... inş herkesinki güzel çıkar

ben tam 4 gun oldu bıse yıyemıom kesın kılo verdım kesın kedı gıbı kalcam yemınle ya azcık kılo aldım dıe sevınıyorlardı bu ne ya hıc bulantısı olayanalar var ımrenıyorum ya
bitecek canım benim bulantılar bittti bile :))
ikili test için özel laboratuara 20 tl. ödedim..
neresiymiş orası?
kızlarr sıze doktorunuz balık yagı hapı verdımı
ewet ben 1 haftadır kullanıyorum
hele ben 4 aylık evlı 3 aylık hamıle
süpermiş:80:
aynen canim bizde..4 yildir geziyoruz..aniden karar verdik ve oldu..daha esimle ben disinda kimse bilmiyor..ikili testi atlatip soyleyelim dedik.bu ctesi kismetse ailelere soyleyelim diyoruz..anneler kesin soktan bayilirlar :)))))
sana inanamıyoruımnasıl tutyorsun içinde hayret wallahi.. bidehergün konuşuyomuşsun hiç midilinin ucuna gelmiyor kız bnce annen kızacak nie söylemedin bu zamnakadar die
balıgı sverdım ama sımdı oldurseler yıymem aslaaaaaaaaaaa
ımmm ben bayılırdım hala bayılıyorum:))
onu diyen halt etmiş ben 9 aydır emziryorum, hiç bişey werdiğim yok

hasret hala emziriyor musun kızını? gerçi doktoruna sormuşsundur da hamileyken emzirmek zararlı diye duymuştum ben. kuzenim de emzirirken hamile kaldı doktoru bıraktırmıştı hemen.

seydam nasılsın? şimdi aklımdan geçmiştin:) yarın mıydı senin kontrol?
iyiyim canim cok sagol evet yarin aksam 5 de randevum ins bende heyecanla bekliyorum hayirli haberlerle dönerim ins .... sen nasilsin canim??

masallah evet en kisa zamanda koyda bakalim ... senin kanaman olmustugecen gün nasil oldun canim?? bu arada leylaya bildiriyorum simdi ikinci bebis oldugunu canim

inşallah çok güzel haberlerle gelirsin seydam... ben yatmaktan çok sıkıldım artık, yakında patlayacağım

comely ve kocaminkuzusuyumda haber yokmus ?? insallah bi problemleri yoktur allaha emanet olsunlar

amin ins...bircem allah sabrini versin bebeklerin icin katlaniyorsun ins 3 ayi tamamladiktan sonra hic bir gerek kalmaz yatman icin az kaldi bitanem dayan inanirmisin gece uyaniyorum aklima geliyorsun sürekli dua halindeyim ...herzaman aklimdasin allahim korusun kuzucuklari ve seni

canımya gerçekten çok duygulanıyorum sen böyle yazınca. çok sağol

ii akşamlar kızlar nasılsınız ben bugün ikili test sonucumu aldım çok tedirgindim ama çok şükür risk çıkmadı inş. tüm bebişler sağlıklı doğar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…