canım ikiz gebelik biraz daha ağır geçecek haliyle umarımbundan sonrasını sorunsuz tamamlarsıninşallah canım. dua etmekten başka yapabileceğim bir şey yok şu anda. 2 hafta sonra kontrol. tabii kötü bir durum olmazsa. hiç doktorumun dediği tarihte gidemiyoruz erkenden damlıyorum adamın yanına:)
inşallah sen de çok güzel haberlerle gelirsin salı günü.
çok zamn geçerse rahatsızlık duyarsın ağrın falan olur, olmazsada gittiğinde öğrenirsin zaten bu kadar küçük bebek zehirlemez anneyi..ya ben bısı sorcam bazen bebeklerın kalp atısı duruyorya KANAMA DA olmuyormus bu nasıl anlasılırkı sonuctA hergun doktora gıdılmıyor
ben ilk bebeğim de 7 yada 8 doktor değiştim sırfbu klilitli ağızlı doktrlar yüzünden.. bizim o usgde bebişlerimizi görmek için nasıl o günü iple çektiğimiziçok iuyibiliyorlar we buna göre özen göstermeliler bnce! sende warsa çewrende 1,2 pas yapabilirsin bnceselam kızlar cuma gunu kontrolum vardı gıttık cok temız bır goruntu var el ve ayak formları bellı olmus dedı doktor.su an cok kucuk oldugu ıcın pek fazla bısey soyleyemıyoruz 2 hafta sonra ıkılı test ıcın gelın moralınız yuksek ama her duruma hazır bır sekılde gelın dedı.sonra sorularınız varsa alayım dedı falan ama ben ve esıme cok kısa geldı muayene bu 3. gıdısımız cok olumlu karsılanıyoruz ıyı bır doktor ama bız daha detaylı ıstıyoruz.Gercekten doktorun dedıgı gıbı cok yenı adam ne soylesın! sızlerın nasıl suruyor kontrollerınız?
bnim kızımda da hiiiç hamilelik belirtisi yoktu doğurduğum güne kadar çalıştım.. merdiwenleri koşa koşa iner çıkardım... bnce cinsiyetle ilgili değil bu durum her gebelik farklı seyrediyoTabiiki en önemlisi bebeklerimizin sağlıklı olması ama insan merak etmeden duramıyor, benim ilk bebeğim olacak Allah nasip ederse, bende de hiç bir hamilelik belirtisi yok bu yüzden ben de erkektir diye düşünüyorum ama belli olmaz tabii.
bnmdeilk gittiğimde 7küsür olması gerekirken 6küsür görünütodu ama şimdi haftasıyla birebir uyumlu seyrediyor. cewiz w yumurta:94:kızlar ben 8 haftalık hamileyim ama ultrasona göre 6 haftalık kadar,bayramdan önce sadece 7 mm gecelik kesem vardı,10 gün içinde gebelik kesem büyümüş ne kadar olmuş bilmiyorum ama embriyo göründü 6 mm,benim gibi ultrasonla bebeğinin ölçümleri tutmayanlar var mı?bana dr. olumsuz bişe demedi ama 10 günde bir çağrıyor kontrole,muhtemelen gelişimi nsl anlamak için.
evet canım12+5 ama doktorum perinatolog olduüu için detaylı usg de baktı...bayağı bi inceledi sağolsun...bebiş de nazlanmayıncaaa gördük sonucu
maşallah canım süper senle aynıyız ne güzel kesin söylemiş dr un bende bi öğrenebilsem kesin şu die:))günaydın kızlar iyi haftalar,
KK da önce kendi topiğimde paylaşayım dedim: Kızım oluyormuş Allahın izniylebebiş gayet sağlıklıymış, ense kalınlığı vs çok güzel dedi doktor, sıpa 11.5 cm olmuş hopladı zıpladı durdu usg de inşallah 2li testim de güzel sonuçlanır...hepimiz de hayırlı güzel haberler alırız bebişlerimizden...
yani en güzel doğum günü hediyem bu sene bebişten geldi, Allah bugünümüzü aratmasın
görüşmek üzere
detaylı ultrasonda oluyor canım.. renklideğildi..ay benimde öyle ya girmem çıkmam 5 dk. sürüyo sinir oluyorum bana kalsa 1 saat kalırım ultrason karşısında :) giriyorum tansiyon kilo ölçümü yapılıyor sonra muayane odasında karından ultrason sonra herşey normal iki hafta sonra görüşmek üzere diyor bu gittiğim doktor çok iyi güleryüzlü filan ama hiç detay vermiyor yabende bi sürü soru işaretiyle gidiyorum bebeği görünce unutuyorum hepsini sormayı kızlar bide sordum ama kimse cevap vermedi, bu ikili test renkli ultrasondamı oluyor standart ultrasondamı?
aa bnde gidebilirmiyim acaba cerrahpaşadan randewu alsam:)))30 yas ustune gerek yok mesela ben 5. aydakı detaylı ultrasonuma perıtonologtan tan aldım randevu ama fıyatları yuksek devlet hastanelerınde ıse dedıgın gıbı rısklı gebelıklere akıyorlar sadece
senin kinin cinsiyeti ne?evet canim ya cok onemliymis..bizim bebis bi eli kafasinda bi eli yanda keyifteydi..cok gulduk :)
inşallah bişeyin çıkmaz canımbu saate kadar belli olmuştur gerçi bakayım iyice geçmişe...arkadaşlar ben dün çok fenalaştım izin verd iler 2 de cıktım dr mu aradım yat dinlen dedi bol su iç eğer ağrın devam ediyorsa eğer tehlikeli bişey vardır yarın hemen gel göreyim dedi.ve bu gün sol tarafımdan bir giriyor resmen kuyruk sokumumdan sırtıma kadar işin kötüsü eşim işyerinden çıkamıyor tek şuanda para kart hep onda ay ölücem şimdi kızlar dua edin bebeğim için onu kaybetmek istemiyorummmmm eşim abisiyle konusacak dr götürsün diye bakalım dua edin lütfen ne bebeğimden ne sizden ayrılmak istemiyorummmmmmmmmm
bn zaten doğumdan sonra gyno ferro sanol (demir)u hiç kemedim bunun içinde yeterli miktarda folik asitte warayriyeten kullanmadım we şimdide ek olarak multitabsın witaminini we marincap balık yağını kullanıyorum 3 ilaç yani..Egecim cuma günü elevitin yanında demir ilacına başlamamı söyledi doktorum.
Sen başladın mı?
Zaten elevitin içinde de demir ve folik asit var.
Bunun yanında demir+folik asit+B12 içeren ilaç kullanıyorum. Doktoruma güvenim sonsuz ama bu kadar fazla vitamin kullanmak aklımı karıştırdı. Sende kullanıyormusun diye sormak istedim.
canım saana zahemt benide yazsan leylaya 2.bebek.. çıkıcamda şimdi:78:kizlar listede olmayanlardan leyla haber bekliyor birde bebek no kismi eklendi ben bildiklerimi leylaya ilettim sizlerde kendi bilgilerinizi özelden yazarsaniz daha iyi olur diger topiklerimizede eklenti koyabilirsiniz bilginize
neden wermedi acaba?3.ayda başlaması gerekior..folbiol 5 mg içiyorum elevit içiyorum ben demir ilacını daha vermedi..
a dan z ye katılıyorum.. sen ona ömürboyuu bakmayı göze alabilirsin ama o ömürboyu yatağa bağlı yaşamayı haketmiyor bnce! kesinlkle karşıyım onlara bu dünyada cehennemi yaşatanlarakusura bakmayın ama ben böyle düşünen annelere çok kızıyorum . Daha 2 aylık bebeğin bi sorun olsa bilebile nasıl doğurursun onun hayatını nasıl yatağa mahkum edersin bence çok iyi düşün. Tabiki sorun yoktur inşallah ama bana bencilce geliyor. Affına sığınarak yazdım. Eleştiriye açıksan kızmazsın:)
ne misafiri yahu!! sinirlendim şimdi ağrıdan kıwranıyosun bi demisafirmi ara durumu belirt bnce anlamayacak kadar dangoz değillerdir sanırım.. yada eşin falan arayıp anlatsınben gidiyorum kızlar aksam bıde mısafır gelıyormus allahım ne yapıcam yaneyse umarım ııleşirim o saate kadarda hastaneden eve gecerım evde nete gırebılırsem yazarım kızlar halım olursa hepinizi opüyorum
bitecek canım benim bulantılar bittti bile :))ben tam 4 gun oldu bıse yıyemıom kesın kılo verdım kesın kedı gıbı kalcam yemınle ya azcık kılo aldım dıe sevınıyorlardı bu ne ya hıc bulantısı olayanalar var ımrenıyorum ya
neresiymiş orası?ikili test için özel laboratuara 20 tl. ödedim..
ewet ben 1 haftadır kullanıyorumkızlarr sıze doktorunuz balık yagı hapı verdımı
süpermiş:80:hele ben 4 aylık evlı 3 aylık hamıle
sana inanamıyoruımnasıl tutyorsun içinde hayret wallahi.. bidehergün konuşuyomuşsun hiç midilinin ucuna gelmiyor kızaynen canim bizde..4 yildir geziyoruz..aniden karar verdik ve oldu..daha esimle ben disinda kimse bilmiyor..ikili testi atlatip soyleyelim dedik.bu ctesi kismetse ailelere soyleyelim diyoruz..anneler kesin soktan bayilirlar :)))))
ımmm ben bayılırdım hala bayılıyorum:))balıgı sverdım ama sımdı oldurseler yıymem aslaaaaaaaaaaa
onu diyen halt etmiş ben 9 aydır emziryorum, hiç bişey werdiğim yokevet emzirmek cok güzel kilo veridiyomuş..öff inşllahh sütümüz olurda bizde veririz..o emzirmenin bile bisürü taktigi varmış arkadaşı..yandık yanii..sanki yeni baştan tez yazıyo gibi calışılcak bu cocuk bakma işi ne zormuş...hele böle herşeye meraklı ve araştırmacı anne olmak daha da zorkeşke öle köy yerinde herşeyi yiyip içip nur topu gibi cocuk dogursaydım
iyiyim canim cok sagolseydam nasılsın? şimdi aklımdan geçmiştin:) yarın mıydı senin kontrol?
masallahselam kızlar bugün 3e kadar ewdeydim sonrasındada çok yoğundum anca girebiliorum.. herkesin keyfi yerinde mi yaramazbi durum yok değil mi..
benim karnım iyice büyüdü her gören oo yine mi hamilesin kaç aylık diyor (koca göbekliiiii)
fotosunu çekip koyacağım amaeşim makinayı diğer dükkanına götrmüş yarın koymaya çalışacğım
amin ins...bircem allah sabrini versin bebeklerin icin katlaniyorsun ins 3 ayi tamamladiktan sonra hic bir gerek kalmaz yatman icin az kaldi bitanem dayan inanirmisin gece uyaniyorum aklima geliyorsun sürekli dua halindeyim ...herzaman aklimdasin allahim korusun kuzucuklari ve seni
gözünaydin canim ....aminnn darisi hepimizin basina insii akşamlar kızlar nasılsınız ben bugün ikili test sonucumu aldım çok tedirgindim ama çok şükür risk çıkmadı inş. tüm bebişler sağlıklı doğar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?