2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar ne zamandır girmiyodum ama bugün size ihtiyacım vardı bugün 12 haftam bitti yarın ikili testim var ama çok korkuyorum bu korkular beni ne hale getircek doğuma kadar bilmiyorum gece uykum vardı yatmaya geldim sonra yarını düşündüm ve ağlamaya başladım 2 tane sorun yaşadım allahım 3 den koru beni bunu sağlıkla elime almayı nasip et benimkinide tüm annelerinde bebişlerini sağlıkla kucaklamayı nasip etsin saat 3 ama gözümü kapatsam yine aynı şeyleri düşüneceğim o yüzden yatmaya bile korkuyorum allahım bana dayanma gücü ver evde yatmaktan patladım sorun düşünmekten depresyona girdim lütfen dua edelim hep birbirimizee duaya ihtiyacımız var

kuzum günaydın ne oldu yazsana iyimisin çok merak ettik

Canım ya,, valla geçmişi okumaya çalışıyordum ama o kadar meraklanmışsınız ki okumadan yarım bıraktım...Valla ağlıyorum ha..Çok duygulandım..Bu kadar merak edileceğimi bilmiyordum...
Bendeki gelişmeler hem iyi, hem kötü...
Kötü olan, vücudum bebeğimi kabul etmiyormuş..600 gr.daha vermişim bu hafta..Sürekli kusuyorum ya, doktor senin 9 ay boyunca sürebilir dedi..Serum falan taktılar...Haberin en kötüsü böyle olsun...Zaten o yüzden işe gelemedim..

İyi habere gelince, sıpam 4 cm.di ya geçen hafta..6,78 cm.olmuş, deniz kızıydı, su kaplumbağasına dönüşmüş.. Dün 12+1 le tutuyor günü dedi doktor..Ense kalınlığını ölçtü, kan tahlilini yaptı şükür hepsi de temiz çıktı.. 50.000 de 1 ihtimal down sendromu dedi..Yani herşey çok güzelmiş...
Ama bebekim kıpırdamadı gene ya..Söyledim doktora, dedi ki normal değil kıpırdamaması, o yüzden ultrasonu biraz bastırdı falan..Kalbini dinledi sorun yok dedi..Sonra ultrasonu kaldırıp karnıma hızlıca bi dürttü.. Benim tembel sıpam hop diye zıplayıverdi, ben ağlarken göremedim ama eşimle dokora göre ellerini kızar gibi bişeyler yapmış... Çok güldüler..
Doktorum hatta, uyandırdın zorla annesi rahat ettin mi diye çekişti..Ettim valla, nasılsa habire uyuyo gene uyur o..
Valla duygulandım merak etmişsizin diye ağlaya ağlaya bu kadar yazabildim..Hepinizi çok seviyorum...
comely nasıl, geçmişi okuyamadım geldi mi doktordan haber var mı merak ettim..

Ohhh be kuzum içim ferahladı valla meraktan öldük.
Kahvaltı etmeden açtım bilgisayarımı dayanamadım beklemeye.
Bebeğinin iyi olmasına çok sevindim. Kusma olayı inşallah 9 ay sürmez. Toparlarsın yakında. Sıpanı da yerim bak kocaman olmuş gözün aydın. Çok mutlu oldum

Son düzenleme:
allahıma şükürler olsun iyisin .. gerçekten çok merak ettik aklımıza kötü getirmemeye çalıştık ama iş yapamadık bütün gün. çok sevindim canım iyi olmasına. senin adına da üzüldüm . olsun annesi 6 ay kaldı 3 ay bitti senin vüzut alıştı kusmaya idare et tembel teneken uyuya uyuya büyüycek.
biz seni çok sevdik kuzucum sensiz buranın tadı yok..
comelyde gelse süper olcak şimdi...

Valla sorma, kıpırdayınca ben de çok mutlu oldum..Zaten ağlamaktan ultrasonu da yarım yamalak görüyorum orda..Doktora sora sora adamı bıktırdım...Resmini de eklerim birazdan sıpamın...
Deniz kızımdı, su kaplumbağam olmuş...

Cnım ben de herkesi çok seviyorum, buraya o kadar alıştım ki, dün eşime de dedim kızlar beni merak etmiştir diye,ama ne yalan söyleyeyim bu kadar olduğunu bilmiyordum..Emin ol sen olmazsan da buranın tadı olmaz..Herkes öyle..2 - 3 gün görünmeyeni hemen merak ediyoruz..
Ama tembel tenekem konusunda haklısın, uyuya uyuya büyüyecek..Ya bi rahatsız olursun adam o kadar kurcalıyo bi kıpırdarsın,yok bacım zerre oynamıyo hareketsiz yatıyo...En son ultrasonu kaldırıp birden dürttü de, ancak uyandı..Doktora göre kızmış da uyandırdığımız için, eliyle işaretler yapmış,ama ben o kadarını göremedim..Bişeycik olmasın da,uyusun büyüsün teyzesi..
comely gelmedi demek..İnşallah iyi haberlerle gelir o da..

Bakın teyzeleri su kaplumbağama...
Tembel sıpam benim...
Maşallah, kafası da kocaman..Kaldırıp kıpırmaya üşeniyo herhalde...

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 110929 Eki Görüntüle 110930

Bakın teyzeleri su kaplumbağama...
Tembel sıpam benim...
Maşallah, kafası da kocaman..Kaldırıp kıpırmaya üşeniyo herhalde...
maşallahh ben yerim onu yaaa rahatladın değilmi. ne zamana kontrolün tekrar. ben bu hafta sonu kendi doktoruma bi gideyim de son kez sonra bırakıcam cerrahpaşada devam edicem. am bu hafta işim çıkmazsa gitmek istiyorum. özledim bebişimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…