2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

20 aralıkta gel sorun yok,olsa 15 günde 1 çağırırdım dedi..
Ama bugün eski bayan doktoruma gideceğim kontrolüm vardı..Hem ona söyleyeceğim artık başka doktora gideceğim diye..Orda ultrasona bakar mı bilmiyorum.
Rahatladım tabi kız...KArnımda olmasa şüphe edecem,ben gibi hiperaktif anadan böyle tembel çocuk diye ama, çıkıyo işte demek ki..

kızım babanın genleri ağır basıyor demekki. tarlaya tohumu eken baba..:))

seldaonur canım merhaba.. aldınmı ikilinin sonuçlarını. anlayabildinmi.dün soruyordun yaaa..

bide kızlar bana birisi dediki burdan biri ama adını hatırlayamadım ipekmiydi yoksa neyse beta hcg 50 altındaysa erkekmiş eve gidip baktım 26 idi. erkek demek ki. hayırlısı olsunda önemli değil.....

gonlunden gcen bısı varmı??? senın zaten yakında bellı olur heralde

Sonucu alıyım bende bakıcam. Merak ediyorum. Genelde tutuyormuş.

yok canım ben değildim

kızım babanın genleri ağır basıyor demekki. tarlaya tohumu eken baba..:))

Canım tarlanın hiç mi etkisi yok..Tarla iyi olmasa,tohum çürür gider ya...
Ama bizim kız babacı olacak belli..Babasına el sallamış zilli uyanınca ben görmedim herif gördü...
Bi kere de elini karnıma koyunca kalbini duydum demişti, ben hiç duyamıyorum...
Kıskanıyorum valla şimdiden...

herkese günaydın ...kuzu maşallah bebişine....bugün doktora gidecek arkadaşlara bol şanslar
günaydin canim gidecekler arasinda bende varim cok sagol ins ikili testim yapilacak su ense kalinligi benide gerdi hayirlisi olsun hakkimizda :18:

Eki Görüntüle 110929 Eki Görüntüle 110930

Bakın teyzeleri su kaplumbağama...
Tembel sıpam benim...
Maşallah, kafası da kocaman..Kaldırıp kıpırmaya üşeniyo herhalde...

masallah canim masallah kocaman olmus rabbim size bagislasin insallah hep gülsün yüzün kiz diye diye ins sonunda kizina kavusacaksin ... darsida bana insallah

bende gidiyorum canim bugün aksam 5de canim bak ben senden daha beter durumdayim 7. hamileligimi yasiyorum ama rabbime siginip stres yapmamaya calisiyorum... ne olur sende iyi düsün allah korktugumuza ugratmasin insallah iyi haberlerini bekliyoruz canim

selam arkadaşlar,
kuzunun iyi olmasına çok sevindim...artık burda güzel dostluklar kurmaya başladık bence
ben de geçen cmt ikili test için kan verdim, 3 güne çıkar dediler inşallah iyi haberler vermek nasip olur sizlere

gonlunden gcen bısı varmı??? senın zaten yakında bellı olur heralde
valla cnm benim kızım var ama 1 kız daha istiyorum . doktor erkeğe benziyor dedi. beta da 26 çıkmış ne demekse erkek diye dediler:))) biz milletin yalancısıyız.

Sonucu alıyım bende bakıcam. Merak ediyorum. Genelde tutuyormuş.
kısmet hayırlısı bakalım.

yok canım ben değildim
pardon ozaman bende unutkanlık var pek tutamam aklımda

babacı kıızzm senin bebişin. kızım deyip durma şuna yaa. erkekse gururu kırılır bebişin:)))

Canım inşallah sen de çok güzel haberlerle gelirsin..Valla benimki kıpırdadı ya zorla da olsa, içim rahatladı..
Allah inşallah hepmize yardım etsin,sonuçlarımız hep iyi çıkar inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…