maşallahh ben yerim onu yaaa rahatladın değilmi. ne zamana kontrolün tekrar. ben bu hafta sonu kendi doktoruma bi gideyim de son kez sonra bırakıcam cerrahpaşada devam edicem. am bu hafta işim çıkmazsa gitmek istiyorum. özledim bebişimi
Maşallah kuzucum
Büyütmüşün vallahi. Yer onu teyzesi yerr..
İnşallah onun da iyi haberini alırız.
20 aralıkta gel sorun yok,olsa 15 günde 1 çağırırdım dedi..
Ama bugün eski bayan doktoruma gideceğim kontrolüm vardı..Hem ona söyleyeceğim artık başka doktora gideceğim diye..Orda ultrasona bakar mı bilmiyorum.
Rahatladım tabi kız...KArnımda olmasa şüphe edecem,ben gibi hiperaktif anadan böyle tembel çocuk diye ama, çıkıyo işte demek ki..
herkese günaydın ...kuzu maşallahbebişine....bugün doktora gidecek arkadaşlara bol şanslar
herkese günaydın ...kuzu maşallahbebişine....bugün doktora gidecek arkadaşlara bol şanslar
seldaonur canım merhaba.. aldınmı ikilinin sonuçlarını. anlayabildinmi.dün soruyordun yaaa..
bide kızlar bana birisi dediki burdan biri ama adını hatırlayamadım ipekmiydi yoksa neyse beta hcg 50 altındaysa erkekmiş eve gidip baktım 26 idi. erkek demek ki. hayırlısı olsunda önemli değil.....
seldaonur canım merhaba.. aldınmı ikilinin sonuçlarını. anlayabildinmi.dün soruyordun yaaa..
bide kızlar bana birisi dediki burdan biri ama adını hatırlayamadım ipekmiydi yoksa neyse beta hcg 50 altındaysa erkekmiş eve gidip baktım 26 idi. erkek demek ki. hayırlısı olsunda önemli değil.....
kızım babanın genleri ağır basıyor demekki. tarlaya tohumu eken baba..:))
günaydin canim gidecekler arasinda bende varim cok sagol ins ikili testim yapilacak su ense kalinligi benide gerdi hayirlisi olsun hakkimizda :18:herkese günaydın ...kuzu maşallahbebişine....bugün doktora gidecek arkadaşlara bol şanslar
Eki Görüntüle 110929 Eki Görüntüle 110930
Bakın teyzeleri su kaplumbağama...
Tembel sıpam benim...
Maşallah, kafası da kocaman..Kaldırıp kıpırmaya üşeniyo herhalde...
Canım ya,, valla geçmişi okumaya çalışıyordum ama o kadar meraklanmışsınız ki okumadan yarım bıraktım...Valla ağlıyorum ha..Çok duygulandım..Bu kadar merak edileceğimi bilmiyordum...
Bendeki gelişmeler hem iyi, hem kötü...
Kötü olan, vücudum bebeğimi kabul etmiyormuş..600 gr.daha vermişim bu hafta..Sürekli kusuyorum ya, doktor senin 9 ay boyunca sürebilir dedi..Serum falan taktılar...Haberin en kötüsü böyle olsun...Zaten o yüzden işe gelemedim..
İyi habere gelince, sıpam 4 cm.di ya geçen hafta..6,78 cm.olmuş, deniz kızıydı, su kaplumbağasına dönüşmüş.. Dün 12+1 le tutuyor günü dedi doktor..Ense kalınlığını ölçtü, kan tahlilini yaptı şükür hepsi de temiz çıktı.. 50.000 de 1 ihtimal down sendromu dedi..Yani herşey çok güzelmiş...
Ama bebekim kıpırdamadı gene ya..Söyledim doktora, dedi ki normal değil kıpırdamaması, o yüzden ultrasonu biraz bastırdı falan..Kalbini dinledi sorun yok dedi..Sonra ultrasonu kaldırıp karnıma hızlıca bi dürttü.. Benim tembel sıpam hop diye zıplayıverdi, ben ağlarken göremedim ama eşimle dokora göre ellerini kızar gibi bişeyler yapmış... Çok güldüler..
Doktorum hatta, uyandırdın zorla annesi rahat ettin mi diye çekişti..Ettim valla, nasılsa habire uyuyo gene uyur o..
Valla duygulandım merak etmişsizin diye ağlaya ağlaya bu kadar yazabildim..Hepinizi çok seviyorum...
comely nasıl, geçmişi okuyamadım geldi mi doktordan haber var mı merak ettim..
bende gidiyorum canim bugün aksam 5de canim bak ben senden daha beter durumdayim 7. hamileligimi yasiyorum ama rabbime siginip stres yapmamaya calisiyorum... ne olur sende iyi düsünarkadaşlar ne zamandır girmiyodum ama bugün size ihtiyacım vardı bugün 12 haftam bitti yarın ikili testim var ama çok korkuyorum bu korkular beni ne hale getircek doğuma kadar bilmiyorum gece uykum vardı yatmaya geldim sonra yarını düşündüm ve ağlamaya başladım 2 tane sorun yaşadım allahım 3 den koru beni bunu sağlıkla elime almayı nasip et benimkinide tüm annelerinde bebişlerini sağlıkla kucaklamayı nasip etsin saat 3 ama gözümü kapatsam yine aynı şeyleri düşüneceğim o yüzden yatmaya bile korkuyorum allahım bana dayanma gücü ver evde yatmaktan patladım sorun düşünmekten depresyona girdimlütfen dua edelim hep birbirimizee duaya ihtiyacımız var
kuzuuu senın bebegınin cinsiyeti bellimi
Benim hcg 57932 yazıyo kız..Bu ne ki..Bi de karşısında mom diyo,orda da 0,71 kız mı yani..Anlamadım.benim 109 du o zaman kızmı benim minnoş
valla cnm benim kızım var ama 1 kız daha istiyorum . doktor erkeğe benziyor dedi. beta da 26 çıkmış ne demekse erkek diye dediler:))) biz milletin yalancısıyız.gonlunden gcen bısı varmı??? senın zaten yakında bellı olur heralde
kısmet hayırlısı bakalım.Sonucu alıyım bende bakıcam. Merak ediyorum. Genelde tutuyormuş.
pardon ozaman bende unutkanlık var pek tutamam aklımdayok canım ben değildim
babacı kıızzm senin bebişin. kızım deyip durma şuna yaa. erkekse gururu kırılır bebişin:)))Canım tarlanın hiç mi etkisi yok..Tarla iyi olmasa,tohum çürür gider ya...
Ama bizim kız babacı olacak belli..Babasına el sallamış zilli uyanınca ben görmedim herif gördü...
Bi kere de elini karnıma koyunca kalbini duydum demişti, ben hiç duyamıyorum...
Kıskanıyorum valla şimdiden...
günaydin canim gidecekler arasinda bende varim cok sagol ins ikili testim yapilacak su ense kalinligi benide gerdi hayirlisi olsun hakkimizda :18:
masallah canim masallah kocaman olmus rabbim size bagislasin insallah hep gülsün yüzün kiz diye diye ins sonunda kizina kavusacaksin ... darsida bana insallah
bende gidiyorum canim bugün aksam 5de canim bak ben senden daha beter durumdayim 7. hamileligimi yasiyorum ama rabbime siginip stres yapmamaya calisiyorum... ne olur sende iyi düsünallah korktugumuza ugratmasin insallah iyi haberlerini bekliyoruz canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?