2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende 26 yazıyor bide mom yazan yer var 0.60 li bişey unuttum:)) anlamadım neden bukadar farklı sonuçlar kuzu seninkiyle ...

İnşallah canım.Ben dün verdim,hemen aldım sonucu..İnşallah çok güzel sonuçlarla gelirsin..

bende 26 yazıyor bide mom yazan yer var 0.60 li bişey unuttum:)) anlamadım neden bukadar farklı sonuçlar kuzu seninkiyle ...

Valla benim çok yüksek ama doktor 50000 de 1 risk, rahat ol 3 lü yapmayabiliriz falan dedi diye rahatım..Bilmiyorum ki..Siz 50 nin altı üstü diyorsunuz, benim 57932 çıkıyo...Tuhaf valla.

sen söylediğinden beri eşinin kalbini duyduğunu bende elimi koyup bakıyorum
yok hiç ses seda yok hatta eşime dedim ben bakamam dedi duyamazsam uykularım kaçar dedi
bende bazen sol tarafımda sanki titreşim gibi bi şey oluyo annemde bizim gelinde bebeğin hareketidir dedi ama bilmiyorum

Şeydam hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.

Canım inşallah sen de çok güzel haberlerle gelirsin..Valla benimki kıpırdadı ya zorla da olsa, içim rahatladı..
Allah inşallah hepmize yardım etsin,sonuçlarımız hep iyi çıkar inşallah..
amin kizlar insallah cok sagolun .... seninki kipirdamiyorum benimkide kendini bi türlü ölctürmüyor kivrilip duruyor yaramaz seyler kuzucum sen hala listede yoksun leylaya bilgilerini verirsen seni ekleyecek canim

Valla ben de elimi koyuyorum ama hiç duymuyorum..Ama eşim yemin etti, bi de adamın beti benzi attı korktu garibim.Gerçektn duydu bişeyler ama,benim kalbim mi bebiş mi bilmiyorum..Bi de gecenin yarısı ne elliyon sen benim karnımı demi ama...Bağırıverdim bi daha da ellemiyo...Ben zaten ne kıpırtı ne kelebek ne uçuşan bişey, ne kalp atışı, hiç bişey hissetmiyorum...

amin kizlar insallah cok sagolun .... seninki kipirdamiyorum benimkide kendini bi türlü ölctürmüyor kivrilip duruyor yaramaz seyler kuzucum sen hala listede yoksun leylaya bilgilerini verirsen seni ekleyecek canim

bilgi vereceğim canım..Önceden denedim mesaj atılmıyordu da, söyleyeceğim bugün..

Selam kızlar nasılsınız benim moralim bozuk sormayın nedenini herşeye bozuğum bu aralar canım çok sıkkın iki saat ağladım neyse arada bakarım size öpüldünüz

Valla benim çok yüksek ama doktor 50000 de 1 risk, rahat ol 3 lü yapmayabiliriz falan dedi diye rahatım..Bilmiyorum ki..Siz 50 nin altı üstü diyorsunuz, benim 57932 çıkıyo...Tuhaf valla.

Bu beta HCG bizim bildiğimiz gebelik hormonu değil mi? Nasıl 26 çıkıyor Ege ben anlamadım. Ben ilk tahlil yaptırdığımda bile 6800'idi. Giderek yükselip sonra bir seviyede kalmıyo mu?
Acaba farklı hormonlardan mı bahsediyoruz?

uyuyo ya bebiş ondan duymuyosundur birde ben o söylediğim şeyin bebek olduğundan emin değilim
bütün kitaplarda hareket eder ama siz hissedemezsiniz diyo

11-14 denilen genelde 12. haftalarda yapılan ikili testteki frebhcg testi.bu test sonuclarına göre 50nin altı erkek üstü kız. ama herşeyde olduğu gibi buda %100 değil.ama bu konudada bilimsel çalışmlar var

kızlar bakın nette buldum. israilliler bulmuş bunu ve doğruymuş

Hımm FreeBHCG farklı bişey o zaman. Ben yanlış anladım. Ayyy çok merak ediyorum. :)))))

neyse kizlar be cikiyorum yine uyku haline büründüm... heralde topikte benim kadar uyuyan yok mahvediyor beni puregeston öpüyorum hepinizi

bu farklı bi şeymiş ben biraz önceki mesajında beta hcg olarak anlamıştım
bizimki daha belli değil 2 li yapılmadı daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…